Strugurasi de Sept-Oct2011 *36*
Raspunsuri - Pagina 3
oanaiasi spune:
Neata,
hayat , astept sa imi aduca sotul o cutie ca nu am niciuna. pune adresa pe grup
hellena, linisteste te! Hai sa fim seriosi..crezi ca ajuta cumva pe cineva decizia asta de a nu mai posta? Stai cu noi aici si incearca sa lasi trecutul in spte.tatal lui petru nu are ce ne face noua iar ce ai tu de impartit cu el o sa imparti indiferent ca scrii sau nu pe forum.noi stim ca iti e greu...stai cu noi, macar iti mai iei gandul de la evenimentele astea..
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
Hayat_Kh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Neata, hayat , astept sa imi aduca sotul o cutie ca nu am niciuna. pune adresa pe grup hellena, linisteste te! Hai sa fim seriosi..crezi ca ajuta cumva pe cineva decizia asta de a nu mai posta? Stai cu noi aici si incearca sa lasi trecutul in spte.tatal lui petru nu are ce ne face noua iar ce ai tu de impartit cu el o sa imparti indiferent ca scrii sau nu pe forum.noi stim ca iti e greu...stai cu noi, macar iti mai iei gandul de la evenimentele astea.. Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
Buna dimineata!
Oana ai PM.
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
ancaroro spune:
Hayat am pus pe grup o poza, nu am timp de explicatii detaliate, sper sa intelegi cum se adauga butoanele de care ziceam. Fug la lucru
oanaiasi spune:
Hayat, ai PM.
Din greseala l-am dublat, scuze
Doamne iti multumim!
oanaiasi spune:
Happy Valentine's Gay!!
Doamne iti multumim!
elly_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Happy Valentine's Gay!! Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
'neata!
anca
hayat nici o problema . le fac eu poze. dar nu o sa reusesc decat sambata viitoare sa le calc si sa le impachetez. astazi plec la ai mei si ma intorc abia joia sau vinerea viitoare.
o sa te rog sa-mi dai cand poti tu pe pm adresele tale. si cea de email pt poze si cea la care trebuie sa ajunga lucrusoarele.
anca_toma spune:
neata!!!
fac tort de mere sper sa imi iasa, daca nu muncesc iar degeaba ca cu pizza, dar na ce sa fac.
Azi ne ducem la pediatru la revizia de 5 luni , si profit de ocazie sa ma duc si eu la un dermatolog ca am o alunita care era pe burta si de cand cu bebe si-a modificat rau forma si textura si din cate am inteles e fff naspa si nu am avut curaj pana acum sa ma duc.Cel mai trist ca eu nu am alunite si nu tin minte sa o fi avut pe asta inainte de sarcina, dar ma duc la 12 si vad ce si cum.
Bineinteles ca azi e o intreaga aventura sa iesi din casa, am zis ca ma duc cu metroul , dar a poi cred ca ma duc cu taxi.Masina e la 2 metri sub zapada, nici o sansa de dezapezire
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
anca_toma spune:
Elly spor la bagaje, stiu ce inseamna , de cand cu bebe sotu vrea sa schimbam masina , sa luam una mai mare in conditiile in care nici asta nu e un micuta
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)