Nu mai stiu ce sa fac! :(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

desi pare ireal, se pare ca exista persoane care folosesc zilnic tampoane interne (gen OB), varianta mini, pe post de absorbant al secretiei vaginale...lucru total nerecomandat, este precizat, daca nu ma insel, si pe ambalajul acestora.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

hai mey...sper ca glumesti!!!!!

Pai scrie clar pe pachet ca nu se folosesc ca si tampoane zilnice!!!!!!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siren25 spune:

Multumesc mult de tot pentru raspunsuri!

Ramonik, iti multumesc si tie pentru tot ce ai scris. Exact asta am de gand sa fac, toate analizele de care mi-ai spus! Testele respective cum ar fi histerografia, trebuie sa vbesc pentru asta cu ginecologul, nu? Am nevoie de trimitere de la medicul de familie? Apoi, acele dozari hormonale le fac cu recomandarea medicului gineoclog? Sau treb sa merg la un endocrinolog pentru asta?

Sper sa nu amuze pe nimeni intrebarea mea, dar cum se fac aceste dozari hormonale? (injectabil, de ex?) N-am mai facut asa ceva, e normal sa nu stiu.

Ramonik, vreau sa te mai intreb ceva? Acele scurgeri pe care le aveai, apareau si cu mici cheaguri?

Sincer, nu cred ca problema pe care o am are legatura cu absorbantele de zi cu zi. Deasemenea, cred ca femeile care folosesc tampoane interne (De genul OB) ZILNIC, au o problema!!! In primul rand ele nu sunt bune de folosit, nici cand exista menstruatie! Asta e parerea mea, pana si ginecologul mi-a zis asta!

In fine! Ramonik, si eu imi doresc fff mult copii! Este cel mai mare vis al meu! Te pup, iti multumesc pentru raspunsuri si ma bucur ca acum esti bine!!!! Sper sa imi revin si eu!

Va pup pe toti! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

desi pare ireal, se pare ca exista persoane care folosesc zilnic tampoane interne (gen OB), varianta mini, pe post de absorbant al secretiei vaginale...lucru total nerecomandat, este precizat, daca nu ma insel, si pe ambalajul acestora.

hai mey...sper ca glumesti!!!!!

Pai scrie clar pe pachet ca nu se folosesc ca si tampoane zilnice!!!!!!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

nu, nu glumesc. de ce crezi ca producatorii au fost nevoiti sa mentioneze asta in mod special in prospectul/pe ambalajul tampoanelor ? au existat cateva cazuri de doamne/domnisoare care au folosit tampoanele interne zilnic, pe post de absorbant, si au avut probleme. stiu ca am vazut chestia asta intr-un documentar, nu cunosc personal astfel de cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

in primul rand, scuze, nu e histerografie, ci histeroscopie (uitasem ).
Histeroscopia se face in spital, cu internare de zi (cel putin la Iasi asa e). s-ar putea sa iti trebuiasca bilet de trimitere de la medicul de familie, poate si adeverinta de salariat (depinde de spital), pentru internarea de zi.
insa trebuie sa convingi un medic sa-ti faca asta, nu stiu cum ai putea s-o faci, avand in vedere orgoliul medicilor, nu stiu daca le-ar conveni sa le sugerezi tu ce sa iti faca... vezi tu...

dozarile hormonale se fac prin luarea de sange. cam la orice laborator mai rasarit iti face asa ceva, fara bilet de trimitere, pentru ca oricum aceste analize nu se compenseaza de CAS. insa la interpretarea rezultatelor trebuie sa mergi la un ginecolog sau la un endocrinolog.
insa avand in vedere ca aceste dozari sunt cam scumpe, eu as zice sa vorbesti cu un ginecolog sau endocrinolog mai intai, sa vezi daca iti recomanda aceste dozari, sau care exact dintre ele, poate nu e nevoie de toate. mie mi-a recomandat astea 5 (LH, FSH, estrogen, progesteron, prolactina). ar mai fi si TSH-ul asta e legat de tiroida. insa repet, vezi ce-ti recomanda medicul.
si IMPORTANT, aceste analize hormonale se fac intr-o anumita zi a ciclului menstrual (eu am auzit diferite variante, ultima fiind ca se fac toate in ziua 3 a ciclului), sa nu dai banii degeaba.

m-ai intrebat cum arata scurgerile. in prima zi era mai putin sange, doar 2-3 picaturi, apoi pe masura ce treceau zilele, din ce in ce mai abundent, pana in ziua 1 (probabil, ca nici nu mai stiam cum sa numar prima zi de ciclu) in care aveam scurgeri mai abundente, ca la ciclu, plus durerea de burta
cheaguri nu mai stiu daca aveam, oricum nu e asa important, cheagurile se formeaza din sangele care sta mai multe ore neeliminat, deci parerea mea e ca nu prea conteaza daca sunt cheaguri sau nu, tot sange e.

daca tot s-a mentionat de cauzele posibile ale aparitiei acestor sangerari, nu stiu care-i treaba cu tampoanele, insa eu sunt acum sigura 100% ca la mine cauza a fost folosirea prelungita a anticonceptionalelor, mi-au dat peste cap hormonii. deci acum n-as mai lua nici sa ma tai, la cate am patimit.
insa doctorii prescriu anticonceptionale fara sa te intrebe mai nimic, pentru ca ei isi scot comisioane grase de pe spinarea pilulelor si din pacate asta pt. ei e mai important decat sanatatea pacientelor.

ma bucur ca iti doresti un copil. asta poate iti va rezolva problemele.
eu a trebuit sa-mi reglez prolactina cu niste medicamente timp de 6 luni si abia apoi am reusit sa raman insarcinata.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Ok Ramonika! Am inteles!

As vrea sa vorbim mai multe lucruri, ai putea sa-mi dai un mesaj privat cu mailul tau sau id de mess? Eu am incercat sa-ti las un mesaj privat, dar se pare ca nu primesti mesaje private!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui siren25

Ok Ramonika! Am inteles!

As vrea sa vorbim mai multe lucruri, ai putea sa-mi dai un mesaj privat cu mailul tau sau id de mess? Eu am incercat sa-ti las un mesaj privat, dar se pare ca nu primesti mesaje private!

Nu poti trimite pentru ca TU nu ai mesageria privata activata

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

da, tu trebuie sa-ti activezi mesajele private, vezi la profil personal, in stanga paginii e un meniu.

putem vorbi, insa mai vreau sa precizez ca eu am scris despre experienta mea, nu inseamna ca si tu ai aceeasi chestie cum am avut eu. poate ai altceva, cauta pe mai multe directii, nu te opri doar la ce ti-am zis eu.

cauta un doctor bun, mai ales ca esti din Bucuresti, ai noroc, ai de unde alege. si care sa fie dispus sa te asculte. cel mai important. eu am fost pe la vreo 6-7 doctori, printre care si cel mai faimos din Iasi, insa nu avea timp sa ma asculte, nici nu intrai bine in cabinet, el vorbea la tel. te pune sa te dezbraci, nici nu-ti dai seama cum iesi din cabinet fara sa rezolvi mare lucru. si mergeam la cabinetele private, nu la spital...

deci cauta un dr. bun care sa te asculte, sa-i spui tot, sa fie deschis la minte, sa nu se ofuscheze daca-i propui sa-ti faca o histeroscopie sau sa-i vorbesti despre dozari hormonale, sau endometrioza, sau mai stiu eu ce.
pana si doctorita mea la ultimele vizite a ridicat neputincioasa din umeri si a recunoscut ca nu stie de ce apar sangerarile astea si tot ce mi-a putut recomanda este sa fac un copil ca poate se rezolva problema.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Gata, am activat mesajele private, dar acelasi lucru imi spune! Ca nu poti primi mesaje private!

Incearca sa-mi dai tu un mesaj, sa vedem daca merge!

P.S.: Evident ca voi merge peste tot sa vad ce si cum, pentru ca momentan avem supozitii, si atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Eu cred ca folosirea absorbantelor (nu le mai numesc tampoane ca sa nu se creeze confuzii) trebuie redusa la minim; e vorba la urma urmei de o bucata de plastic purtata pe chilot... Am citit multe articole in care medicii recomanda purtarea chilotilor din bumbac 100% si nu a celor din materiale sintetice, pentru ca acestia din urma reprezinta o "cresa" de bacterii. Partea proasta este ca in ziua de azi nu se prea mai gasesc decat tanga de plastic prin magazine, lenjeria "sanatoasa" e pe cale de disparitie.

Mergi la inceput

Cora, crezi ca si astea ar fi cauzat problema mea? :(
Totusi, eu folosesc absorbante de multi ani, si nicio problema pana acum!

In fine, aceasta problema va avea si un raspuns!

Te pup!

Mergi la inceput