Bluel multumesc. Ai PM. O sa incerc si la Medlife problema este ca e mult prea departe de mine, eu locuiesc in Orasul Pantelimon si pana in grivitei inseamna sa strabat tot Bucurestiul. Primisem si oferta de asigurare de la ei, insa distanta a fost motivul pentru care am renuntat.
Vezi ca nu mai e in Grivitei, s-a deschis un spital intreg, special pentru copii undeva langa Ambasada Chinei....anyway, nu conteaza daca e Medlife sau nu, important e sa iti gasesti un doctor bun, care sa nu iti prescrie antibioticele ca pe bomboane!
theo multumim. Cel mic e bine de 2 saptamani nu a mai facut rosu in gat, in schimb am facut eu o laringita de toata frumusetea . in weekend ma voi duce cu el sa ii fac exudatii sa vedem daca iese vreun crocobaur. i-am tot dat propolis cu vit c si echinaceea si cu tantum verde. banuiesc ca asa a scapat fara sa ia de la mine microbul ca acum sunt eu pe sumetrolim...
Fetelor, nu abuzati de echinaceea. Si aveti grija, produsele de imunitate administrate pe perioade lungi scad imunitatea organismului.
Alexandra Maria
14.12.2007