rosu in gat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Bluel multumesc. Ai PM. O sa incerc si la Medlife problema este ca e mult prea departe de mine, eu locuiesc in Orasul Pantelimon si pana in grivitei inseamna sa strabat tot Bucurestiul. Primisem si oferta de asigurare de la ei, insa distanta a fost motivul pentru care am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Vezi ca nu mai e in Grivitei, s-a deschis un spital intreg, special pentru copii undeva langa Ambasada Chinei....anyway, nu conteaza daca e Medlife sau nu, important e sa iti gasesti un doctor bun, care sa nu iti prescrie antibioticele ca pe bomboane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Irina cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

theo multumim. Cel mic e bine de 2 saptamani nu a mai facut rosu in gat, in schimb am facut eu o laringita de toata frumusetea . in weekend ma voi duce cu el sa ii fac exudatii sa vedem daca iese vreun crocobaur. i-am tot dat propolis cu vit c si echinaceea si cu tantum verde. banuiesc ca asa a scapat fara sa ia de la mine microbul ca acum sunt eu pe sumetrolim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Fetelor, nu abuzati de echinaceea. Si aveti grija, produsele de imunitate administrate pe perioade lungi scad imunitatea organismului.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput