Clasa I * 2011 - 2012 * [16]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Lali, stai linistita ca se descurca. Ii mai verifica persoanele cu care au plecat. O sa fie super incantat la intoarcere! Si clasa noastra a fost la schi dar eu nu am lasat-o anul asta pentru ca mi s-a parut prea scump si trebuia sa-i cumpar cam de toate. Nu aveau de unde inchiria acolo. Dar cei care au fost s-au simtit foarte bine. Si eu ma gandeam ce ar fi facut a mea singura, cum s-ar fi imbracat, tinand cont ca acasa isi da jos hainele unde dar apoi se incalta cu aceleasi sosete doar ca sa nu mai mearga pana la dulap sa-si ia altele. Cred ca ar sta uda toata ziua, daca nu i-ar spune cineva sa se schimbe. Dar o sa le prinda bine si sa fie singuri cateva zile. Pana anul viitor mai scapam si noi de rate si o sa o las si pe ea sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Antoemma, linistita nu stau, iti dai seama , merci oricum !
Voi sunteti din Sibiu, am retinut bine sau confund ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Nu stiu sa spun care ar fi suma potrivita, din experienta Craciunului am constatat ca nu suma conteaza, ci cat de bine se inteleg parintii. Eu am ramas destul de dezamagita, am senzatia ca nu exista cale de mijloc, suma e ori prea mare, ori prea mica, ce propui sa cumperi e ori prea luxos ori prea banal....sincer eu ma lipsesc. Ma intorc la obiceiurile cele bune din gradinita, facem cu manutza noastra martisoare, coliere, felicitari...ce ne-o tuna prin cap la momentul respectiv.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

manuelacrina,cam asa am patit si eu de Craciun si m-am lecuit!Din fericire noi avem "domn" asa ca...Dar nu trebuie sa trecem cu vederea doamnele de religie,dans,calculator,elgleza...sunt cateva,nu???Oricum...cred ca nu mai lansez propuneri de sume.
La grady am strans bani numa-n grupa mica pt ca dupa aceea s-a suparat doamna.Deci am mers pe "cont propriu"...da'i cam scump!
O zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

la gradi tot io eram cu astea, daca se strangeam 10 lei multe mame se crizau ... arem 17 in grupa.
acum la scoala suntem 25, eu am propus 20 din auzite de la alte clase, jumate din parinti mi au trimis deja banutii, nimeni n a spus ca e mult :-)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Noi strangem cate 25 de lei pentru 8 martie - pentru doamna invatatoare si cele trei profesoare.

La Cangurul a gresit 2 raspunsuri; au stat cu doamna, dar nu i-a ajutat, le-a citit doar enunturile.

Sunt cam stresata, la o clasa paralela sunt 4 cazuri de scarlatina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Lali esti curajoasa
Ioana va merge in iulie la o scoala de vara de balet in Italia. Ma duc cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si Giulia gresise tot 2, ex 19 si 20 :-) sunt multumita, nu cred ca are mintea prea matematica :-)

Nty, suuuper

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Lali, da, suntem din Sibiu. Au mers in tabara la Paltinis, chiar in prima saptamana de ger, cand iti era frica sa iesi pana la magazin sa iei paine.

Am intrebat azi fetita daca au lipsit copii de la scoala si mi-a zis ca au fost prezenti doar 16 din 24. Se pare ca e ceva destul de serios... Nu cred ca li se trage de la tabara, pentru ca au trecut mai mult de doua saptamani de atunci. O fi vorba de altceva dar oricum, carnavalul nu va mai avea loc.
Azi o sa mearga la Centrul cultural german sa ii invete sa-si construiasca suport pentru creioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Antoemma te-am intrebat pentru ca si ai nostri sunt in zona Paltinis, la Arena Platos. Stii cum sunt partiile acolo, cat sunt de dificile ? Pe net arata tare bine zona, pensiunea si scoala de ski, sper sa fie la fel si in realitate.

Naty, nu stiu cat curaj am, ca sunt mereu cu stomacul in gat de cand a plecat, insa ma bazez si pe insotitori care ii cunosc de mult si stiu ce le poate pielea fiecaruia.
Ce mai vreau sa iti spun, dar poate stii, daca sunt cazuri de scarlatina este indicat ca toti copiii din acea colectivitate sa-si faca exudatul faringian. Scarlatina e provocata de streptococul beta-hemolitic, pe care il pot avea ca si purtatori fara simptome sau numai cu simptome respiratorii si alti copii. Asa ca exudatul trebuie facut de toata lumea, mai ales ca, nu exista imunitate in acest caz, adica poti sa tratezi streptococul si sa il contactezi din nou peste cateva zile. deasemenea si familiile celor "dovediti" trebuiesc testate in acelasi scop.

Mergi la inceput