Clasa I * 2011 - 2012 * [16]
Raspunsuri - Pagina 16
cosmina_p spune:
La mine-n curte "paturica" are inca un metru si jumate!
Fiica-mea nu mi-a vorbit decat de martisoarele de la colegi.Cand am intrebat-o ce-au facut in timpul orelor,mi-a raspuns "Lasa orele ca de alea facem in fiecare zi,dar martisoare nu primesc decat azi!!!"
Dupa amiaza avem sedinta cu parintii.Tema este "Scoala altfel".
Maine,la abilitati practice,vor face martisoare pt 8 Martie dar trebuie sa-si caute "ingredientele" fara sa stie mamele.Fiica-mea cauta disperata un glob pe care sa-l "piseze".Taica-su habar n-are unde am pus globurile iar mie nu-mi cere pt ca-i secret!!!
monica-elizabet spune:
va pup pe toate si pe copilasi, sa aveti o primavara frumoasa
va multumesc de incurajari
mina spune:
Hai ca m-ati distrat cu prafu de stele lipit pe masini....
Sa aveti o primavara frumoasa si vesela! Ca de calduroasa, insorita, alea alea, ne abtinem, sa nu ne fie ciuda dupa aia.
Lali, i-am facut o eco abdominala acum vreo luna jumate, dar cred ca ii mai fac una in zilele urmatoare sa fiu eu linitita. Azi iar m-a sunat invatatoarea sa-l iau de la ultima ora ca-l doare burtica. L-am luat si, vrand, nevrand, l-am dus dupa mine vreo ora, la banca si la CEC, ca nu aveam incotro. Culmea e ca nu s-a plans de nimic, special nu l-am interbat daca il mai doare ca sa nu ii dau idei, l-am urmarit ff atent si nu parea a avea dureri...acuma na, nu spun ca nu-l cred, dar cred ca durerile astea de burta la scoala au un foarte accentuat caracter conjunctural....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Naty spune:
La multi ani, fetelor!
Si Ioana a venit foarte fericita de la scoala, a primit martisoare de la toti baietii si de la unii si flori.
mina, lali si mie mi se pare tare mult; ea termina scoala la 11,45, ajunge acasa sa 12,00, mananca si pe la 12,45 se apuca de teme. Le termina cu greu la timp ca sa plece la balet (la 16,00) sau sa o primeasca pe Miss pentru engleza.
Soleil spune:
albinutza, ti-am trimis acum
Da, ma, era praf de stele! S'teti de groaza, vine primavara si voi nu vreti sa credeti nimic
Roxana_G spune:
Soleil, ai gasit doar 5 asadar? Ma pun si pe mine care ma ingras in orice anotimp si am rezolvat.
Eu nu stiu cum s a descurcat Alex cu martisoarele, dar din cate zice a fost bine. A primit martisoare dragute foc si acum face bazar cu ele.
Nu prea reusesc sa ma desfasor cu povestiri pentru ca iau niste antihistaminice de la care adorm in fund pe canapea cu ipad in brate. Pare se ca nu i au dat de cap tusei mele seci si interminabile, incat incercam tratament de alergii si inhibator cu codeina.
Va doresc o primavara frumoasa tuturor!
DidiAlex spune:
Citat: |
citat i sa se exprime, sa formeze propozitii sunt sarace si simple.Daca nu e logica Din acelasi motiv m-a tot pisat cu descazutul si scazatorul si de ce le aflam asa, pentru ca nu vedea logica. Azi au avut targ de martisoare, fi-mea ,fiica de economista, si-a vandut creatiile numai cu 10 lei si 15 lei, unor copii mai mari, unor adulti trecatori. i-au scos in fata scolii pe unde trec foarte multi oameni . a incremenit domnisoara cand a vazut teancul de bani al Alexiei, acum trebuie sa ne ducem sa returnam,cativa sunt colegi mai mari si ii stie. Sunt curioasa ce fete faceau oamenii cand le cerea 15 lei!!! Ca sa nu mai spun ca o suta a pitit-o , cum, ea sa nu se aleaga cu nimic, dupa atata munca??A dat si la copiii de la centru, dar ce, ea nu merita o punga de Milka crispies? |
Si a pastrat banii? Castigul al cui era? La varsta asta e mai importanta onoarea decat fractiile
Si nu pot sa inteleg,ina, unde se pierd valorile la romani....inca mai studiez.
Mina, stressul trece prin burta...
Domne lasati copii ca-s copii
flaviutza spune:
Nu,DidiAlex, nu i-a pastrat pe toti. doar o hartie de 10 lei cu care si-a cumparat o punga de Crispies Milka.Restul au mers sub forma de donatie la un centru de zi pentru copii, ceva de genul asta.
manuelacrina spune:
Buna dimineata si o primavara frumoasa si luminoasa va doresc !
... v-am citit desi nu am apucat sa scriu.
Noi am ajuns la Ge si la mate adunari/scaderi pana in 30; mai mancam cate o litera pe ici pe colo, in clasa scrie cam urat, dar corect, avem numai FB si cateva -FB la dictari si teste, dar inca nu le-a trecut nimic in carnet.
Suntem racite amandoua, dar ne tinem de "program" ... martisoare, felicitari de 8 Martie ...
Se acutizeaza insa o "problema", cu colega de banca ... ii ia din lucruri fara sa ceara voie, o santajeaza ca sa i le dea inapoi , copie tot timpul dupa caietul ei, o "inghesuie" in banca sa vada mai bine ce scrie in caiet, tipa urat la ea si mai ales minte, nu recunoaste nimic din ceea ce face ... aparent sunt "copilarii", pana acum am invatat-o sa vorbeasca singura cu "colega" si sa-i explice ce o deranjeaza si sa o roage sa se poarte frumos ... nu a functionat ... si culmea, Crina o considera prietena ei, i-a oferit "bratara prieteniei", dar cealalta a dat-o la alta fetita ...
Voi cum gestionati conflictele intre copii ?
... m-am gandit sa vorbesc cu mama fetitei, pe care o stiu, dar din cate o cunosc, nu cred ca va rezolva ceva ...
Asa ca azi mi-am dat intalnire cu dna. invatatoare sa aflu si versiunea dansei si sa o rog sa o mute din banca ... nu as vrea sa par o mama prea "protectiva" si "bagacioasa" in treburile copiilor, dar efectiv nu stiu cum sa mai mediez conflictele astea ...
In alta ordine de idei, am primit un formular de completat pentru Bursa de merit , pentru ca are semestrul I incheiat cu media FB .. m-a surprins placut ! Chiar se dau burse de la clasa I ?
O zi frumoasa !