Clasa I * 2011 - 2012 * [16]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Didi, tableta e iPad-ul, de ex. Uite www.emag.ro/tablete" target="_blank">asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Soleil...Sarut mana de raspuns Ma rog io is cam inapoiata cu copii mei ca nici Computeru nu l-au descoperit si dupa ce am citit undeva ca in State copii stau la Tv si 24 ore pe saptamana m-am speriat si au capatat 5 h saptamana..de obicei sambata de dimineatza si filmu de duminica dupaamiaza..dar cum spuneam io is inapoiata..copii mei nu au vazut pana acu un film in afara de desene..pt ca ei la 20:00 dorm.

Mina, io am gasit o tipa care vb engleza ca limba materna, e o mamica la gradinitza. pt mine e mai important muzica decat versurile in invatarea unei limbi. si va fi a 3-a limba. si desenele pe care le imprumut de la bibliotka tot in engleza le las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

si fi`mea isi doreste ceva care sa fie touchscreen ... asta dupa ce abia am reusit sa cumpar un laptop sh. fac cu nervii :D
celular touchscreen i-am promis pt ziua ei de 10 ani :D

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Si noi scriem inca pe Tip I

inca nu am dus-o la scoala, daca in seara asta nu mai face febra, maine mergem...

avem ceva de recuperat...adica ce au lucrat pe caietele in clasa, pe cele de acasa le-am rezolvat zilnic.

Ai mei au primit de Mos Craciun cate un Samsung Gio...noi nu suntem asa bogati ca Mos Craciun...asta a fost concluzia lor.

va pup si daca nu mai intru va doresc de pe acum un we fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, v-am trimis o carticica pe mail cu exercitii diverse. Daca nu va intereseaza, scuzati! Daca nu am trimis-o cuiva si sunteti curioase ce contine, lasati-mi mailul si v-o trimit.

Noi scriem pe caiete tip I si nu am auzit zvonuri ca le vom schimba. Eu mi-am inchipuit ca tot anul vom scrie pe ele.
Cu telefoanele, tabletele, si noi o lasam mai moale. Are voie la calculator doar vinerea, sambata si duminica, in general doua ore pe zi. Dar cand trebuie data o pedeapsa, chiar de timpul petrecut pe calculator ne legam... Devine si mai scurt, ca de exemplu maine, cand nu are voie.
Nu are telefon pentru ca o ducem noi la scoala, o luam de la scoala, ce sa faca ea cu telefonul? Nici eu nu vreau telefon cu net si alte aplicatii pentru ca mi-e teama ca ma leg prea tare de el. Macar cand sunt plecata sa stiu ca nu am acces la net. Sa mai traiesc si in lumea reala, ca asta e mai importanta.
Ea isi petrece mult timp cu doua fetite din vecini: in fiecare zi ori merge la una din ele, ori vin ele la noi. Asa ca timpul trece foarte repede.

Ne-am hotarat ca din clasa a doua sa ii dam meditatii la germana. Imi e din ce in ce mai greu pentru ca trebuie sa compuna singura propozitii si ea le compune dar eu nu inteleg cand trebuie pus ein, einen, eine, rote, roten, roter... calculatorul imi traduce in doua feluri diferite si nu stiu sa aleg varianta corecta... Nu pot sa o corectez prea mult. Ce mai, e greu dom'le sa te apuci de limbi straine la batranete.

Vestea foarte buna: maine incepe iar inotul si mergem impreuna la spectacol de balet (sa ne uitam doar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

antoema, pliz trimite si la mine mailul cu exercitii pe saragosa70@yahoo.com
cu multumiri anticipate

la ce balet mergeti?
ref telefon nici noi nu il luam la scoala nici la cls I nici la cls IV pentru ca ii ducem/aducem de la scoala si daca e cumva nevoie de ceva ne suna d-nele...dar au vrut si ei sa intre in randul lumii

Mergi la inceput

A mea nu a cerut nimic, nici tel, nici tableta, nik :)
La calculator sta ff rar, la cateva saptamani vreo ora-doua. Dar isi scoate parleala la desene .
Eu nu cred ca o sa aiba prea curand telefon, e mereu cu un adult, ce sa faca ea cu tel? :)

Mergi la inceput

monica-elizabet, ti-am trimis.

La spectacolul asta mergem: http://www.sibiul.ro/evenimente-diverse/gala-de-balet-sibiu-2012.html
Eu nu am mai mers din copilarie la un spectacol de balet dar fetita a mai fost cu scoala.

Mergi la inceput

Antoemma, esti din Sibiu!? Pe unde stai? Mama e in Sibiu, poate le facem cunostinta la fete cand mai ajung pe la ea :))
Si eu vreau pe mail exercitii. Multumesc!!!

Mergi la inceput

Soleil, cred ca acum ti-am trimis-o. V-am grupat pe toate impreuna ca sa nu mai stau de fiecare data sa aleg, pentru ca mereu imi scapa cineva. Sper ca acum am nimerit-o. Calitatea nu a iesit foarte buna dar era putin cam lunga si am scanat-o aseara... asa a iesit dar sper sa se vada totusi ceva.
Sigur ca mi-ar placea sa se intalneasca fetele!

Mergi la inceput