Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Felicitari pentru liniute Caty! Ma bucur tare mult pentru liniutele tale
Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Citat:
citat din mesajul lui IPopica

Buna dimineata, aspirantele!

In primul rand felicitari Caty-Nety pt cele doua liniute.

In al doilea rand: zen zen zen zen zen floricute, inimioare, hata hata, pace in lume, etc. Nu va mai ciondaniti fetele mele, ca dauneaza tenului.

Nimic interesant de comunicat despre subsemnata. Dar simt nevoia sa semnez condica

I.P.

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor mi-au venit rezultatele si nu sunt chiar foarte bune.
TSH- 1,3452 REFERINTA 0,3500-4 9400
PROLACTINA 37,63 REFER 5.18 - 26.53
ESTRADIOL 48 REFER Faza foliculara: 21-251
FSH* 6.37 REFER FAZA FOLICULARA:3,03-8,08
LH 6,27 REFER Faza foliculara: 1.80 -11,78
ALEX TE ROG SPUNE-MI SI MIE CE INSEAMNA PROLACTINA MARITA SI CELELALTE DAC SUNT BUNICELE.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Fetelor mi-au venit rezultatele si nu sunt chiar foarte bune.
TSH- 1,3452 REFERINTA 0,3500-4 9400
PROLACTINA 37,63 REFER 5.18 - 26.53
ESTRADIOL 48 REFER Faza foliculara: 21-251
FSH* 6.37 REFER FAZA FOLICULARA:3,03-8,08
LH 6,27 REFER Faza foliculara: 1.80 -11,78
ALEX TE ROG SPUNE-MI SI MIE CE INSEAMNA PROLACTINA MARITA SI CELELALTE DAC SUNT BUNICELE.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha uite aici, pana intra Alex sa iti explice.

http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha celalalte sunt bune

cu prolactina marita este intradevar problema
trebuie sa faci investigatii amanuntite
poate inhiba ovulatia si de asta sa fi avut chisturile alea mari si implicit intarzirea

trateaz-o si vei ramane gravida pt ca celalalte sunt ok

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Caty felicitari si din partea mea si sa ai o sarcina usoara

Miky pana nu vin rosii mai e o speranta..

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miky nu stiu in cat timp a aparut liniuta ca eu m-am uitat la el dupa vreo 2 zile si era foarte vizibila

sigur nu in intervalul de 10 minute ca atunci l-am tot verificat si apoi l-am pus la loc in cutie si l-am bagat in sertar

offff ce amintitri frumoase

tin pumnii sa fie bebe

Mergi la inceput

Miky m-am uitat acolo nu prea pricep ca nu stiu engleza, m-am uitat doar la valori, dar m-am uitat pe alte situri si am gasit ca e cam nasol, astept sa imi explice cineva care se pricepe, lore sau alex sau care s-a mai confruntat cu situatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Miha, sunt total de acord cu Lore! In plus, iti spun ca prolactina este extrem de sensibila la stres. Stresul o creste...si e atat de sensibila, ca poate creste daca in dimineata in care ai mers la recoltat aveai emotiica din cauza ca ti-e frica de ace, de ce rezultate vei avea, etc.
Nu e o valoare mare oricum,am avut-o si eu crescuta, tot asa, putin in afara intervalului si nu mi-a dat tratament. Am repetat dupa cateva luni si intrase in interval. Tratamentul se face cu Dostinex, dar doza ti-o da dr. In plus, raportul LH:FSH e foarte bun, trebuie sa fie in jur de 1, so, e ok.
Esti bineeeeee! Calmeaza-te, bea niste ceaiuri relaxante. Eu am luat intr-un timp niste pastile, Sedatif PC, sunt exclusiv din plante, te ajuta sa dormi un pic mai bine. Nu sunt calmante.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

lorena_86 tu cum te mai simti?
cum mai stai cu sanatatea?

Mergi la inceput

Lorena si ce analize mai amanuntite as putea sa fac pentru prolactina?
Si ce tratament m-ar ajuta?
Daca prind programare pe saptamana asta la ginecolog tu ce zici sa ma duc sau sa astept pana luni ca sunt ziua 13 si atunci imi poate spune si de foliculi si sa imi faca si papa si secretiile.
Trebuie sa sun la 1 jumatate la cabinet ca am vorbit cu doctorita si a zis sa sun in timpul programului ca sa ma poata programa.

Mergi la inceput