Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!
Raspunsuri - Pagina 4
kmy_black spune:
Miky
nu trebuie sa cobori pana nu vezi rosu in fata ochilor, deci la atacccccccccccccccc
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
MeAlex spune:
Da, Miha, e dulce pisica asta!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
claudela spune:
Fetelor, ca sa schimbam registrul...ce aveti in plan pentru ziua de maine?
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
IPopica spune:
Buna dimineata, aspirantele!
In primul rand felicitari Caty-Nety pt cele doua liniute.
In al doilea rand: zen zen zen zen zen floricute, inimioare, hata hata, pace in lume, etc. Nu va mai ciondaniti fetele mele, ca dauneaza tenului.
Nimic interesant de comunicat despre subsemnata. Dar simt nevoia sa semnez condica
I.P.
IPopica spune:
Claudela,
ziua de maine o ignor. Am pregatit surpriza pt Dragobete. Dar asta nu ma impiedica sa nu ma bosumflu daca ignora si jumatatoiul ziua de maine
I.P.
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Fetelor, ca sa schimbam registrul...ce aveti in plan pentru ziua de maine? Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Pe mine m-a invitat sotu la restaurant, dar nu cred ca voi merge speram ca am si eu ceva de sarbatorit, stiu ca nu trebuie sa il las nicipe el pe locul 2 dar sunt trista si m-am cam saturat sa par vesela si sa par ca totul este in regula. Voi ce veti face?
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black Miky nu trebuie sa cobori pana nu vezi rosu in fata ochilor, deci la atacccccccccccccccc kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Kmy ce tare de nu i-as mai vedea 9 luni de zile pe rusii astia.
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
claudela spune:
Eu SPER sa il am pe al meu acasa...sa stam in varful patului, sa vedem un film bun, sa rontaim bombonele de ciocolata...
Un nou inceput!
claudela spune:
Si pentru Dragobete acelasi program...ce daca gasim mai multe oportunitati sa sarbatorim Dragostea?!
Un nou inceput!
camcris spune:
eu sunt cea mai fericita
voi fi cu rusii pe cap am o stare de tot asa ca, nu ma pot lauda cu nimic, azi ma doare burta, sunt nervoasa, nu-mi convine nimic, m-am luat de colegi, saracutii
cam atat vine si randul meu, trebuie