Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

miha nu sunt la munca, nu m-au chemat inca
nu stiu ce sa mai cred
intru mai rarut ca imi e greu acum ca nu mai sunt aspiranta

miky si la mine a facut sc "liniutza de uscare" si era bebe
dupa doua zile a iesit din prima secunda
asteapta si ai sa vezi

felicitari noilor gravidute

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Alex ce frumoasa e pisica ta in zapada.
Am sunat si pe la 1 sunt gata analizele mele, inca stau in tensiune.
Am intrebat de spermograma si a zis ca trebuie pauza intre antibiotic de 7 zile si faza nasoala e ca nu fac aici, trebuie mers la Judet la sediu principal ca aici e un punct de recoltare si proba trebuie recoltata acolo deci mi-a cam pierit entuziasmul ca sotul a zis ca o face cu coditia sa ma duc eu la laborator cu borcanelul si e prea departe nu am cum sa ajung intr-o jumatate de ora si cu ea la temperatura corpului.
Sper sa pot reusi sa il conving, oricum astept sa merg eu intai la control si o sa o intreb pe doctorita exact cat trebuie sa astepte si ii spun sa imi scrie pe biletel ca trebuie facuta spermograma.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Alex ce frumoasa e pisica ta in zapada.
Am sunat si pe la 1 sunt gata analizele mele, inca stau in tensiune.
Am intrebat de spermograma si a zis ca trebuie pauza intre antibiotic de 7 zile si faza nasoala e ca nu fac aici, trebuie mers la Judet la sediu principal ca aici e un punct de recoltare si proba trebuie recoltata acolo deci mi-a cam pierit entuziasmul ca sotul a zis ca o face cu coditia sa ma duc eu la laborator cu borcanelul si e prea departe nu am cum sa ajung intr-o jumatate de ora si cu ea la temperatura corpului.
Sper sa pot reusi sa il conving, oricum astept sa merg eu intai la control si o sa o intreb pe doctorita exact cat trebuie sa astepte si ii spun sa imi scrie pe biletel ca trebuie facuta spermograma.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha Doamne ajuta sa ai analizele bune, hai nu te mai stresa, iar referitor la spermograma, daca poti sa ajungi in 30 de min poti sa ti borcanelul la sutien adica sa fie cat mai aproape de temperatura corpului, dar poate il convigi pe sot sa mearga el e cel mai sigur asa.

Lore la tine in ce interval de timp a aparut liniut de uscare?daca iti mai aduci aminte. Ce ai mai facut cu job-ul?

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Alex daca imi zice dr sa iau pauza cateva luni de la stimulare (oricum trebuie sa fac pauza asta) trebuie sa iau in continuare tratamentul?

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Cami-antonia, ai cam sarit gardul. Nu s-a luat nimeni de niciun copil, e chiar foarte jignitor sa vii cu acuzele astea. Ce nu e frumos si dragut din partea TA e sa vii sa dai sfaturi usor superioare unor femei care s-au cautat si-n fundu' fundului sacului de investigatii. Ce nu e frumos este sa-ti iei tu libertatea sa vii pe acest topic si sa ne scrii cum tu ai suferit dar acum ai doi copii si ce fericita si implinita esti acum. Asa, din cate-ti aduci tu aminte, te-ai fi bucurat cand tu bifai al 445765867-lea test negativ sa vina o mamica (straina tie pe acest forum) vesela ca o floricica sa-ti spuna cum, dupa toate greutatile prin care a trecut, ea are doi copii?! Tu ca aspiranta, n-ai copii (sau nu MAI ai...), dar ce bine ca vine cineva sa-ti spuna ca ea are, nu?!!

Nu ma face fericita sa imi spui ca ai doi copii, pentru simplul fapt ca nu te cunosc si pot relationa cu un strain, nu ca am ceva cu tine sau cu copiii tai! Daca una din fetele alaturi de care am petrecut atata timp aici imi spune ca e insarcinata, DA, atunci ma bucur pentru ea. Pentru ca ne cunoastem intr-o anumita masura, ne sustinem si ne raportam una la suferinta sau la bucuria alteia (repet, poate-ti aduci aminte cum era cand erai tu aspiranta, relatiile legate in acele momente de sperante, rugi, tristete, frustrari si apoi fericire). Sper ca ai inteles ce am scris, poate nu mai vezi atacuri unde nu exista si poate aduni nitelus mai mult tact data viitoare cand vii cu sfaturi la aspirante!

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lore, intra linistita. Spune drept, esti aspiranta pana in maduva oaselor, doar ca acum nu e in prima linie proiectul bebe.
Miky, de ce sa iti zica sa iei pauza? Da, tratamentul il iei continuu.
Mihaela, nu am terminat cu analizele, am multe hormonale mai vechi si le am in dosare vechi, trebuie sa scotocesc dupa ele.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Lore, intra linistita. Spune drept, esti aspiranta pana in maduva oaselor, doar ca acum nu e in prima linie proiectul bebe.
Mihaela, nu am terminat cu analizele, am multe hormonale mai vechi si le am in dosare vechi, trebuie sa scotocesc dupa ele.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Alex stai linistita, oricum o sa merg si la medic si sa vad exact ce imi da si ea facem comparatie atunci, eventual mai adaug cate ceva la mine daca mai trebuie, este timp nu te stresa.
Lore hai te rog eu intra mai des pe la noi, ca asa cum spunea Alex esti o aspiranta de-a noastra poate mult mai inraita decat multe femei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

pentru sanatos!

Alex asa mi-a zis ultima oara ca trebuie sa fac pauza de cateva luni de la stimulare ca am facut 6 luni din 12, nici prea multe stimulari nu sunt bune, o sa astept pana imi vine si o sa o sun pe dr sa vad ce zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aaaa, da, se face pauza de stimulare, ca sa nu faci hiperstimulare si chisturi ovariene. Dar poti incerca natural. Sa stii ca ca oricum stimularea are efect asupra ovarului cateva luni si dupa stimulare. Stiu persoane care se stiau ca nu ovuleaza decat cu stimulare si au ramas gravide in pauza de stimulare.

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor, va scapa batrana oleak din ochi si voi va si luati la " contrazis"!!!!
sapt asta , in teorie, are ceva magic in ea, , recunosc ca sunt adepta var autohtone de sapt viitoare!, deci sa lasam " love in the air" si sa fim mai , ceva mai ( zen), !!!

ps: m-am gasit tocmai eu sa dau sfaturi care iau foc si la inghet

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput