Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!
Raspunsuri - Pagina 22
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Camcris, super, chiar ma intrebam daca la histeroscopie poate sa si repare. Inainte de histeroscopie, te-au pus sa faci analize? Eu am facut examen de secretii, dar mi-am dat seama dupa ca trecusera doar 6 zile de cand terminasem antibioticul si nu stiu daca e OK rezultatul (toate au iesit OK). [font=Verdana] Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
da la mine a si reparat, a scos un polip de 5 cm., am facut obligatoriu examen de secretie, cultura col, doar cand acestea au fost ok am putut sa fac interventia
camcris spune:
citat din mesajul lui MeAlex Gaitica, inseamna ca si la histeroscopie vede trompele? Oare si desfunda daca-s probleme? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm) pentru sanatos! |
tocmai asta este problema mea ca la histeroscopie nu se vad trompele, asta este diferenta intre cele doua , doar la HSG se vad trompele, la histeroscopie se vede cavitatea uterina
dana0000 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor multi pupici la toata lumea nu dana, din pacate nu ma aflu printre gravidute a fost alarma falsa sau mai stiu eu ce a fost |
Offfff draguta,lasa ca e anul nostru si sigur vom fi .
Am vrut sa va zic ca mi-am luat de pe ebay cu 53 RON teste de ovulatie(45)+5 de sarcina si azi cand mi-am facut testul de ovulatie nici macar linia de control nu a aparut,mai bine dau de fiecare data cate 25 RON Asa sa stiti ca sa nu faceti ca mine
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(