Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

la histeroscopie nu vede trompele, vede in uter si daca e ceva in neregula pe acolo "corecteaza". Nu are cum sa vada trompele, inchipuie-ti ca intra cu o camera si se uita, iar trompele sunt foaaarte subtiri, nu poate baga nimic sa le vada in interior.

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Gaitica, inseamna ca si la histeroscopie vede trompele? Oare si desfunda daca-s probleme?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

5+

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Fetelor ca tot se vorbi de histeroscopie si hsg mi-am adus aminte ca la operatie mi-a zis ca mi-a bagat substanta de contrast dici sa inteleg ca mi-a facut hsg-ul (chiar aveam niste scurgeri albastrui ) mi-a zis ca am uterul si trompele bune .... intrebarea mea este : mai este nevoie sa fac histeroscopia?

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

daca ti-a zis ca ai uteru ok, atunci nu mai este nevoie sa faci histeroscopie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Camcris, ce mai faci? In ce zi esti?

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

sunt Z2, maine ma duc la medlife sa-mi fac toate analizele de Z3(sa le repet) ca a trecut un an si ceva de cand le-am facut ultima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor uitati ce am gasit care e diferenta dintre aceste 2 proceduri:
-HisteroSonoGrafie cu substanta de contrast – 380 de lei
- Histerosalpingografie – 330 de lei

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Camcris bafta multa, sa iasa bine analizele.
Mihaela sunt sigura ca imi vina ca nu mai ma dor sanii, totusi eu mai sper putin.
Alex de astazi nu mai pun utrogestan ca ar trebui sa imi vina vineri.
Dana ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, frumoasa vacanta.
Bob frumos gest din partea sotului, noi aseara trebuia sa mergem la restaurant dar nu am mai ajuns ca sotu a venit tarziu acasa si oricum nu prea aveam chef.

O zi placuta fetelor!

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Am gasit ambele sunt cusubstanta de contrast dar una e ca si cum ar fi eco si una cu raze x.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

multi pupici la toata lumea

nu dana, din pacate nu ma aflu printre gravidute
a fost alarma falsa sau mai stiu eu ce a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fac capitol nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Ce este histeroscopia? Care e dif intre ea si HSG?

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

un link utilHisterosalpingografie:
"Histerosalpingografia este o explorare imagistica a uterului si a trompelor uterine care presupune expunerea la raze X dupa o injectare prealabila cu substanta de contrast in uter prin canalul cervical"
un link util HISTEROSCOPIE:
Examen care permite explorarea cavitatii uterine cu ajutorul unui histeroscop (tub dotat cu un sistem optic) si, eventual, tratarea leziunilor constatate. O histeroscopie este indicata in cursul cautarii anomaliilor mucoasei uterine (sinechii, polip, fibrom, cancer). - histeroscopia diagnostica utilizeaza un histeroscop lung si subtire de 2 milimetri in diametru, care transmite imaginea captata fie direct de ochiul observatorului, fie, prin intermediul unei camere de luat vederi si a unui monitor de televiziune, pe un ecran. Dupa amplasarea speculului si dezinfectia colului uterin, instrumentul este introdus prin orificiul colului si, sub control vizual, este impins in uter. La femeia care nu este inca la menopauza, examenul este practicat intre a 10-a si a 14-a zi a ciclului, adica inainte de ovulatie. Histeroscopia diagnostica este un examen nedureros, care dureaza cateva minute si poate fi efectuat in cursul unei consultari la cabinetul medicului.

Mergi la inceput