Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Adevarul e ca e foarte multa zapada, am mai vazut asa cand eram mica.
Abia astept sa se topeasca zapada si sa se poata circula ca sa pot veni si eu la Bucuresti sa fac analizele.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Gina eu am destule probleme, dupa cum vezi la semnatura am ovare polichistice, endometrioza ovariana stanga si anticorpii antispermatici sper sa nu mai am altele, la operatia laparoscop mi-a spus ca am avut ovare cu aspect sticlos ceea ce da nota ca as avea sindromul ovarelor polichistice dar dr mi-a zis ca nu este relevant, endomentrioza mi-a curatat-o dar va reaparea..... in concluzie fuliculi mei nu sunt de calitate. Tu ti-ai facut hormonalele din z3, z14 si z21? ti-au iesit bine, nu mai stiu daca ai mai zis.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

La Medlife, histeroscopia este 700 lei.
Deny, esti tare, citezi din mine ca din clasici. Cred cati-ai notat de iti amintesti ca am zis atatea chestii.
Gina, imi pare rau sa te dezamagesc, nu poti fi sigura...asta mi-au zis 3 doctori: poti sa ai dureri, teste, mucus, fertility friend si sa NU ovulezi, pentru ca toate sunt simptome si reactii date de hormonul LH care creste, dar poate sa nu fie suficient cat sa declanseze ovulatia. Am patit asta anul trecut, in august, cand am fost in prima zi dupa ovulatie (dupa dureri, teste, etc) si dr. mi-a zis ca nu am ovulat si nici nu ovulez in acea luna...ba aveam si endometrul subtirel, deci nu s-ar fi prins.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Camcris chiar ma gandeam ca am vazut ca ai fdat anunt pentru un doctor bun si deja ai primit oferte ce ar fi daca am da si noi toate un anunt ca, cautam un doctor care sa ne ajute sa facem copii pe moca oare am gasi?
Nu cred dar vorbesc si eu asa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

ce tare ai fost

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Deny, esti tare, citezi din mine ca din clasici. Cred cati-ai notat de iti amintesti ca am zis atatea chestii.
Gina, imi pare rau sa te dezamagesc, nu poti fi sigura...asta mi-au zis 3 doctori: poti sa ai dureri, teste, mucus, fertility friend si sa NU ovulezi, pentru ca toate sunt simptome si reactii date de hormonul LH care creste, dar poate sa nu fie suficient cat sa declanseze ovulatia. Am patit asta anul trecut, in august, cand am fost in prima zi dupa ovulatie (dupa dureri, teste, etc) si dr. mi-a zis ca nu am ovulat si nici nu ovulez in acea luna...ba aveam si endometrul subtirel, deci nu s-ar fi prins.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

intradevar la medlife histeroscopia este 700 lei dar la mine a fost cu extirpare de polip+300 lei si asa am ajuns sa dau 1.000 lei, nu-mi pare rau ca am facut-o doar ca acum vreau sa vad cum stau si cu trompele

Mergi la inceput

fetelor iar a-ti disparut sau a-ti ramas prinse in zapada
pe unde umblati, ca azi a-ti cam tras chiulu, am vorbit mai mult singura

va poftesc la un www.imagini.ha-ha.ro/imagini/bauturi/ceai_flori.jpg" target="_blank">ceiut cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Gina eu am destule probleme, dupa cum vezi la semnatura am ovare polichistice, endometrioza ovariana stanga si anticorpii antispermatici sper sa nu mai am altele, la operatia laparoscop mi-a spus ca am avut ovare cu aspect sticlos ceea ce da nota ca as avea sindromul ovarelor polichistice dar dr mi-a zis ca nu este relevant, endomentrioza mi-a curatat-o dar va reaparea..... in concluzie fuliculi mei nu sunt de calitate. Tu ti-ai facut hormonalele din z3, z14 si z21? ti-au iesit bine, nu mai stiu daca ai mai zis.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Nu,nu le-am facut si sper sa le fac luna asta....

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

pentru sanatos!

Imi trebuie o vizita la doc neaparat si o consultatie la psiholog
oricum ma gandesc ca daca era bine in 2ani tot trebuia sa prind macar odata ovulatia

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

fetelor iar a-ti disparut sau a-ti ramas prinse in zapada
pe unde umblati, ca azi a-ti cam tras chiulu, am vorbit mai mult singura

va poftesc la un www.imagini.ha-ha.ro/imagini/bauturi/ceai_flori.jpg" target="_blank">ceiut cald

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Eu sunt la bucatarie fac o ciorbita din coaste de porc alceva nu aveam prin casa, sper sa iasa buna ....si niste vinete.

Mergi la inceput

Fetelor ca tot se vorbi de histeroscopie si hsg mi-am adus aminte ca la operatie mi-a zis ca mi-a bagat substanta de contrast dici sa inteleg ca mi-a facut hsg-ul (chiar aveam niste scurgeri albastrui ) mi-a zis ca am uterul si trompele bune .... intrebarea mea este : mai este nevoie sa fac histeroscopia?

Mergi la inceput