Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!
Raspunsuri - Pagina 17
gaitica78 spune:
Sa nu faceti confuzia intre histerosalpingografie si hosteroscopie.
Histerosalpingografia m-a costat si pe mine in jur de 300-400 de lei, nu mai stiu exact.
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Pe mine HSG m-a costat 200ron(2 mil vechi) la policlinica,nu m-a durut deloc decat un mic disconfort.A fost ok la mine si nici nu-mi era frica. |
5+
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
gaitica78 spune:
camcris, cu substanta de contrast se face histerosalpingografia, care am facut-o tot la Regina Maria.
Histeroscopia e altceva.
Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
tu la ce policlinica ai facut, cu ce dr. ca la asa bani putini m-as duce si io, (substanta de contrast ti-a dat un film cu o radiografie, ti-a citit rezultatele in banii astia) Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
5+
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
gaitica78 spune:
in regula!
ai grija unde mergi sa faci, mai intreaba inainte de a merge sa nu dai de cine stie ce .... cum a patit cunostinta mea la medlife :(
Sa dea Domnul sa fie cu folos, eu am facut-o doar ca s-o elimin de pe lista ca nu aveam trompele infundate, totul a fost ok, am avut doar cateva dureri de burtica, asa ca la menstruatie. Doar daca sunt infundate cica e dureros rau..
citat din mesajul lui camcris gaitica78 am inteles diferenta Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
5+
camcris spune:
gaitica78 tocmai de asta intreb fetele care au mai facut HSG
"Histerosalpingografia este o explorare imagistica a uterului si a trompelor uterine care presupune expunerea la raze X dupa o injectare prealabila cu substanta de contrast in uter prin canalul cervical" de asta intrebam de substanta de contrast ca sunt unele spitale de stat unde nu platesti dar te pun pe tine sa cumperi tot
eu am facut histeroscopie(Examinare vizuala a cavitatii uterine cu ajutorul unui instrument special)cu extirpare de polip de asta sunt asa stresata ca vreau sa fac si HSG sa vad trompele apoi ma linistesc
p.s. am trecut definitiile pentru fetele care inca nu au facut aceste proceduri, poate le ajuta
camcris spune:
dupa cum observ v-am bagat in ceata si a-ti diparut toate, asa ca iau si io o mica pauza
Mihaelafalt spune:
Camcris eu unr pe aici, si inclin tot la o histerosalpingografie prima data si daca nu se rezolva nici asa dupa fac si histeroscopie, ca eu vreau sa imi verific trompele prima data.
Acuma sa vad ce zice si doctorita, o sa cer sa imi faca in spital cu trimitere sper sa reusesc.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Camcris chiar ma gandeam ca am vazut ca ai fdat anunt pentru un doctor bun si deja ai primit oferte ce ar fi daca am da si noi toate un anunt ca, cautam un doctor care sa ne ajute sa facem copii pe moca oare am gasi?
Nu cred dar vorbesc si eu asa.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gaitica78 spune:
am inteles ordinea ta, eu le-am facut invers: intai histerosalpingografia si apoi histeroscopia. Eu am platit tot ca am facut la privat, am o oroare de spitale
citat din mesajul lui camcris gaitica78 tocmai de asta intreb fetele care au mai facut HSG "Histerosalpingografia este o explorare imagistica a uterului si a trompelor uterine care presupune expunerea la raze X dupa o injectare prealabila cu substanta de contrast in uter prin canalul cervical" de asta intrebam de substanta de contrast ca sunt unele spitale de stat unde nu platesti dar te pun pe tine sa cumperi tot eu am facut histeroscopie(Examinare vizual#259; a cavit#259;#539;ii uterine cu ajutorul unui instrument special)cu extirpare de polip de asta sunt asa stresata ca vreau sa fac si HSG sa vad trompele apoi ma linistesc p.s. am trecut definitiile pentru fetele care inca nu au facut aceste proceduri, poate le ajuta Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
5+
miky82 spune:
citat din mesajul lui kmy_black in omat, nici suflu nu mai am de la atata lopatat! si cred ca in cateva ore nici nu o sa se cunoasca!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Acum am venit si eu de la zapada nu ca sa ma joc ci ca sa curat masina care era ingropata, de curatat am curatat-o de zapada dar de iesit cu ea nu pot , am vb cu mama care sta la curte si a zis ca nu mai are loc unde sa o puna, au pus toti mana de la mana si au mai scos-o afara .
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi