Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaitica78 spune:

Consultatia variaza de la 50 la 150, depinde daca iti face si ecografie.
Eu HCG nu am facut la el, ca nu mergeam atunci la el, mi-a facut-o un dr de la Regina Maria. Stiu ca dr. Pascal lucreaza si pentru Regina Maria deci daca nu face el cu siguranta iti poate recomanda ceva. Acum depinde unde vrei sa faci HCG-ul, eu am preferat sa fac la o clinica privata ca am considerat ca sunt mai atenti si asa a si fost, toti s-au purtat exemplar e adevarat ca e un pic cam scump..

Eu pana sa ajung la dr. Pascal am fost la vreo 5 medici, in 4 ani, deci stiu ce spun

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui gaitica78

Camcris, eu iti pot recomanda dr meu. Este vorba de dr. Basile Pascal, eu merg la el la Romar Polizu. Din pctul meu de vedere e un super dr.

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

face si HSG? cat costa o consultatie?

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetele! Kmy multumim de cafeluta!
Katy bafta multa la hsg, sper sa reusesti sa il faci de data asta si sa vi cu vesti bune de acolo.
Gina si eu zic ca dr s-a grabit cu acest diagnostic mie de abia la operatie mi-a pus acest diagnostic asa ca nu iti mai face probleme.
Valicuta si eu sunt acasa mi-a dat sefu liber , despre simptome pot spune ca au inceput cele ale cm adica durerea sanilor scade treptat iar asta e primul simptom de cm, asa ca nu mai imi fac sperante.
Nety felicitari pentru sarcina! un bebe sanatos iti doresc!
Deny ma bucur ca incepi sa iti revi si poate nimeresti barza aia si o aduci la noi la aspiante....
Draguta tu ce mai faci? esti ziua 39 astazi, mai zine cate ceva.
Camcris ma bate gandul sa merg si eu la alt dr sa mai cer o parere, pote o fi si altceva, daca-l gasesti pe dr ala sa imi spui si mie.

fetele sa aveti o zi frumoasa si plina de surprize placute.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Miky dar tu ce probleme ai? scuza-ma ca poate ai mai zis

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

gaitica78 unde ai facut HSG si cat te-a costat?
eu sunt dezamagita de medlife ca, dupa interventia de histeroscopie dr. nici macar nu a venit sa ma vada si sa stea de vorba cu mine, cand l-am cauta la cabinet nu era mi sa zis sa astept 1 ora si ceva daca vreau sa vb. cu el, tot eu si am lasat si 1.000 lei, cat respect
de asta nu mai vreau sa fac HSG la ei plus ca ma duce in jur de 700 ron cam piperat zic eu

Mergi la inceput

eu am facut histeroscopia la Regina Maria si am platit 2000 de lei pentru ca am avut si trimitere de la medicul de familie, ca altfel era 4000 de lei. Acum depinde si de HCG, daca e de investigatie sau de interventie. La mine a fost de interventie, ca cica aveam un mic polip. Aia de investigatie era mai ieftina, dar nu mai stiu exact cat, ca am facut acum un an.
De Medlife am auzit si eu chestii nasoale - am o cunostinta care a facut histerosalpingografie la ei si mi-au zis ca au macelarit-o in ultimul hal si nici nu a fost buna, pentru ca trebuit sa o repete..

Citat:

gaitica78 unde ai facut HSG si cat te-a costat?
eu sunt dezamagita de medlife ca, dupa interventia de histeroscopie dr. nici macar nu a venit sa ma vada si sa stea de vorba cu mine, cand l-am cauta la cabinet nu era mi sa zis sa astept 1 ora si ceva daca vreau sa vb. cu el, tot eu si am lasat si 1.000 lei, cat respect
de asta nu mai vreau sa fac HSG la ei plus ca ma duce in jur de 700 ron cam piperat zic eu

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

O singura data am urmat ff,temp baz,mucus si teste ov si au coincis toate,ovulez mai mult ca sigur in ziua 13 dupa acestea
Dar la doc nu am fost niciodata ca sa imi monitorizeze ov de aia ma gandesc ca poate am ceva probleme la ovulatie sau dereglari hormonale dar de la asta pana la diagnosticul ala urat mai e drum......
Sotul a facut si el spermograma,spermocoltura,determinare anticorpi antispermatici si a iesit totul ok
PROBLEMA e la mine si nu vad ora sa descoper ce naiba am ca m-am saturat sa imi zica ca am 27 ani si e doar stres,nu mai vreau sa aud asta..

In curand gravidutza
Priveste drept inainte,priveste-ti visul cum devine realitate.

Gina scumpo linistete-te te rog ca cu supararea asta nu aduci nimic bun.
Pas cu pas o sa afli ce ai, si eu cred ca totul e ok si la tine.
Asa cum zice MeAlex, esti sigura ca ai prins de fiecare data corect ovulatia? Nu e suficient doar 1 luna sa monitorizezi cu TB+FertilityFriend+teste de ovulatie+simptome+eco+... etc. Iti va trebuie minim 3 luni sa monitorizezi ovulatia foarte atent si apoi vei trage concluziile cum lucreaza CM al tau.
Zici ca esti sigura ca ovulezi in z13. Te cred. Dar uite ca ovulatia nu apare in aceeazi zi a CM luna de luna! Stiai asta?
Nu uita ca in fiecare luna ovulatia se produce in ziua CM-ului cu totul alta decat cea trecuta. Eu asta ti-o spun din propriile mele monitorizari la CM-ul meu. Si MeALex a observat asta la CM al ei, si alte fete la fel. Asa ca linistete-te, ca o sa vezi ca vei da si tu de capat al acestor cautari de cauze de ce nu ramai gravi din prima.
Eu de 2 ani si ceva ma chinui sa raman gravi, dar abia dupa 1an si juma am inteles cu adevarat cum se "joaca" ovulatia luna de luna la mine si cand in sfarsit am inteles, am si reusit sa prind ovulatia la fix si am si ramas gravi, doar ca la mine problema a fost cu totul alta: nu s-a putut tine sarcina pana la termen.
In concluzie: 1 an si juma degeaba m-am "chinuit" sa prind pe bebe. Mi-am amintit si de Cami_antonia ca si ea la fel zicea ca asa a patit, primii ani(2ani parca) nu prindea pe bebe pt ca nu prindea corect perioada fertila. Si acuma are 2 fete minunate si sanatoase

Calmeaza-te, ai rabdare cu CM al tau si urmareste-l foarte atent. Si asa vei intelege si ovulatia ta
Te

edit later: referitor la diagnosticul ala, si eu sunt de acord cu fetele. nu se pune asa dupa ureche.

Mergi la inceput

Citat:

eu am facut histeroscopia la Regina Maria si am platit 2000 de lei pentru ca am avut si trimitere de la medicul de familie, ca altfel era 4000 de lei. Acum depinde si de HCG, daca e de investigatie sau de interventie. La mine a fost de interventie, ca cica aveam un mic polip. Aia de investigatie era mai ieftina, dar nu mai stiu exact cat, ca am facut acum un an.
De Medlife am auzit si eu chestii nasoale - am o cunostinta care a facut histerosalpingografie la ei si mi-au zis ca au macelarit-o in ultimul hal si nici nu a fost buna, pentru ca trebuit sa o repete..

5+

adica 20zeci milioane lei vechi pentru histeroscopie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Pe mine HSG m-a costat 200ron(2 mil vechi) la policlinica,nu m-a durut deloc decat un mic disconfort.A fost ok la mine si nici nu-mi era frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Uff fetele cand citesc despre hsg, ma sperie.

Nu as avea curajul, mi-e frica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Pe mine HSG m-a costat 200ron(2 mil vechi) la policlinica,nu m-a durut deloc decat un mic disconfort.A fost ok la mine si nici nu-mi era frica.

tu la ce policlinica ai facut, cu ce dr. ca la asa bani putini m-as duce si io, (substanta de contrast ti-a dat un film cu o radiografie, ti-a citit rezultatele in banii astia)

Mergi la inceput

exact!

Citat:

Citat:

5+

adica 20zeci milioane lei vechi pentru histeroscopie???

5+

Mergi la inceput