Valentine's day!!!!
vroiam sa va intreb fetelor, de ce nu si baieti, cum ati petrecut voi o zi a indragostitilor ( fie Valentine's day sau dragobete) in 3( mami+tati+bebe)!!!
recunosc ca dupa nastere am aceleasi idei nebunesti ca inainte de a ramane insarcinata dar nu mai am acea pasiune de alta data!!!recunosc ca pt mine kg castigate pe timpul sarcinii( si care nu vor sa plece sub nici o forma de la mine - 28kg) reprezinta un blocaj psihic major, pe de alta parte si sotul meu suspina knd vede in alta parte( chiar si tv) formele ca ale mele de alta data si am deprima si mai mult!!!
ceva idei sa transform o zi de rutina intr-una placuta, macar, daca nu pasionala!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Raspunsuri
anda141 spune:
Eu nu o transform in nimic, e o zi obisnuita. Mi se pare o prostie ziua sarbatoarea asta.O fi pentru pustii din liceu, in rest , hai sa mai inventam un motiv pentru a mai scoate ceva bani.
mami_stefi spune:
kmy_black eu te inteleg. si eu sunt cam in aceeasi situatie.
dar nu mi se pare ok sa il 'intoroduci' si pe bebe in aceasta idee.
nu stiu .. eu de exemplu banuiesc ca am sa astept sa adoarma stefan si apoi vom deschide o sampanie in dormitorul semi-intunecat,cu muzica placuta si lumanarele parfumate.nu imi plac chestiile clasice,banale dar cateodata suntem fortati de circumstante.
daca vrei sa sarbatoriti o zi intreaga cred ca ar fi mai ok sa rogi pe cineva sa aiba grija de bebe,mama sau soacra,sau o ruda de incredere oricum.Apoi tine de voi cum alegeti sa va petreceti ziua respectiva.
Eu nu consider ca aceasta sarbatoare e doar un motiv de a mai scoate ceva bani.ba din contra,e placut sa cheltuiesti bani pentru persoana iubita,e placut sa te gandesti cat de surprins/a va fi de darul tau.Mi se pare ok orice zi in care putem sa ne celebram dragostea!
Sa fii om e lucru mare!
blackgirl0 spune:
Noi l-am sarbatorit deja de ieri, caci altfel nu aveam cand (serviciul)... Copilul dormea la pranz (somnul lui dureaza in medie 3 ore), am facut o praji buna din ciocolata, nitel lichior, un film siropos, noi 2 in dormitor (si da, ne-am pus si aromoterapie si... gata! Atmosfera sa fie, ca de sarbatorit poti sarbatori si acasa, cu copilul. Si nu m-am simtit absolut deloc complexata sau inhibata, stiam ca sunt iubita asa imperfecta.
kmy_black spune:
am rezolvat problema ce putin pt ziua de maine!!!
sarbatorim fiecare pe cont propriu!
el la dezapeziri in vrancea , eu acasa cu juniorul!!!!
acum sa vedem ce bafta avem de dragobete, k daca nu asteptam 8-9 martie!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!