Scolari de iulie-august 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cistalina io n-am inteles cum adik dati cangurul marti?....m-am uitat pe site-ul lor ca ma gandeam ca s-a schimbat data concursului,dar tot 17 februarie scrie....la noi recuperarea se face pe parcurs,ceea ce nu-mi convine deloc pentru ca mandra de luni incepand a venit cu mancarea inapoi acasa pentru ca nu a avut timp...in pauze trebuind sa mai faca ceva ba la romana ba la mate
Robitinem pumnii sa nu fie gripa la Matei!
Kim nu stiu daca le citeste cineva enunturile la cangurul....eu una as prefera sa si le citeasca singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna seara ... daca se poate numi buna, la Bucuresti ningeeee iarasi ! Io chiar m-am saturat de iarna, unde vine primavara aia ??? Ca nu - cel putin nu inca !
Noi avuram azi Canguru la mate, gizmo cica a stiut raspunsurile la toate exercitiile, pe care bai da uei le-a citit doamna cu voce tare ! Acu asteptam rezultatele ... am si o brosura cu exercitiile, daca intereseaza pe cineva !
Si am reusit sa vad azi "The Descendants" al lui Clooney, nu-s io fanul lui, dar sincer mi-a placut, cre ca alaturi de The Iron Lady al lui Streep e candidat solid la Oscarurile din acest an ! Si daca vreti si-o comedioara romantica, puteti alege The Switch (ca era Patrick Wilson in ea, altfel nu ma uitam ever la un film cu Jennifer Anniston !!).
O seara linistita tuturor !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

cum adica Cangur azi??..mey io nu inteleg nimic
vreau si eu intrebarile de curiozitate,,,mai poti azi?

Mergi la inceput

Kimmy, pai cica miine nustiucare fetite aveau nush ce dansuri si nu puteau participa, cam asa mi-a explicat Andrei de ce au schimbat data testului !
Da-mi ceva timp sa scanez foile si le pun in albumul meu, ok ??

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Gagici, io scanez si pun pe picasa, ca mi-e mai simplu asa, le luati voi dacolosha, sper ca e ok !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

le pui pe picasa dar sa pui link

io tot nu cred ca este ok...poate nu a fost Cangurul...

Mergi la inceput

Pai pe coperta brosurii scrie "Jocul concurs Cangurasul matematician 2012" - pasta nu am mai scanat-o.
Uitati-va aici - fise matematica.
Sper sa mearga ...

Alice si Andrei

Mergi la inceput

eu nu stiu ce sa fac..ca tare as vrea sa vad ce poate..adica maine sa fie primul contact..daca as rezista sa nu deschid linkul...ma duc sa intreb si husbandul

mey io am probleme cu scrisul cuvintelor: mandrie, carma, a uri, a vari, a tari...copiilor vostrii le vine natural?..nu stiu cum sa explic acest a/i dupa litere gen M, V, T..ceva sugestii?

edit: nu am intrebat pe tati nimci..am decis io..nu deschid linkul..si vad si eu ce poate /nu poate copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Roberta, sanatate maxima lui Matei, sa treaca repede!
Succese cu schimbatul after-school-ului!

Ioana, si Maria a avut o perioada de aproape o luna in care gaseam sandwich-ul intact. Eu am schimbat reteta, i-am atras atentia ca in pauza mare trebuie sa manance pachetelul. Dar probabil Maria mea e mai mancacioasa.

Eu sunt curioasa ce face Maria la Cangur fara sa stie intrebarile asa ca nu i le arat! Desi nici nu va puteti da seama ce i le-as pune sub nas, sa vad eu ce face ...dar acasa nu e acelasi lucru...

Olivia, eu sunt convinsa ca sunt aceleasi subiecte si maine, si luni si marti ...sau cand l-o da Maria, ca nu am prea inteles de la ea

Alice, multumim!
Am vazut The Switch, mi-a placut. Eu la filme nu pot spune ca-s pretentioasa . Am preferatele mele, e drept, dar asa as sta si m-as uita la filme de toate felurile, non stop!
Eh, astept pana a pensie....

O noapte linistita sa avem!

Mergi la inceput

Mi se pare o mare tampenie...asa invatatoarele pana marti pot lua si lucra de ex...schimba cifre personaje..etc..si poi arata ce rezultate bune au avut copii ..Nu mai este acelasi lucru daca deja ai lucrat pe exemple similare..

Mergi la inceput