Scolari de iulie-august 2004 (91)
Raspunsuri - Pagina 5
cristalina spune:
Neata!
La noi e un aer de primavara ...mmm...nu-mi mai venea sa inchid ferestrele dimineata. Dupa care am coborat in fata blocului si am revazut "muntii" de zapada si mi-a trecut.
Maria a facut circ aseara cand a realizat ca eu chiar am de gand sa ma tin de cuvant si sa nu mergem la petrecere, s-a pus pe un plans . I-a luat 2 ore sa isi faca tema la matematica (nu aveau de facut decat 1 problema)
Sunt curioasa daca azi e mai cuminte la scoala. Sper sa nu-mi fi racit gura de pomana.
O zi buna sa avem!
amironeanu spune:
Buna dimineata!
La noi inca e ger, primavara e departe .
Daria, azi dimineata cand am vazut la stiri ce a fost pe la voi m-am gandit la tine si cum iti doreai tu o iarna fara zapada. Pana la urma nu ati scapat.
Cristalina, e bine ca te-ai tinut pe pozitie, sper sa aiba si efect.
Si Stefi poate fi foarte usor distrasa, o vad in week-end cand ne apucam de cite un exercitiu, dar cred ca la afterschool se cam plictiseste si atunci prefera sa-si faca lectiile.
La noi sunt tone de zapada, nu cred ca vor disparea prea usor. In schimb copii sunt in extaz, Matei s-a inaltat si i-a ramas salopeta de fas scurta, dar i-a facut bunica niste jambiere super si sper sa rezistam iarna aceasta.
g_ioana spune:
Neatza
Deci la noi de cand este zapada nu avem absolut nici o problema cu facutul temelor si le face singura superapid si ok...doar ca sa poata iesi la saniush la partie...iese in fiecare seara cel putin o ora indiferent de vreme....legat de citit eu nu o pun in fiecare seara,de obicei stau si observ daca o face din proprie initiativa are seri cand citeste cate-o jumatate de ora sau chiar o ora si seri cand citeste cateva randuri...
Kim io acu realizai de ce nu fac ai nostri cu cratima,ca nu au trecut la litera i deci nu pot scrie intr-o sau intr-un
hai sa avem o zi faina...deci care trimiteti primavara?
szivarvany spune:
Giulik a ajuns la D :-)
si cu ce si ocupa ea timpul ... timpul ala in care nu deseneaza inimioare ba cu G +V sau G+B :-))) ei bine, imi scrie biletele cu cat de indisciplinata am fost, folosind litere mici de tipar :-) pe care apoi mi le arunca :D
noio zacem asa in pat si ea e cu ale ei, io cu andrelele, cainele isi roade osu` de piei pe acolo si ea :-) eu mai prind cate un episod din StarGate sau Anatomia lui Grey.
adevarul e ca profit ca un porc sa zacem cat e iarna :-) evit cat pot statul afara.
_
cristalina spune:
Din cauza ca la noi au fost inchise scoli, s-au pierdut zile si asa mai departe, o sa ne ducem la Cangurul Matematician...marti!
Supertare
Maria maine il face pe p...recuperam vinerea orele de romana si matematica pierdute (cand aveau 3 ore in mod normal).
kim222 spune:
Monicule super tare! Io propun sa va dea si aceleasi subiecteDeci o sa fie Canguras pentru zone inzapezite si pt zone neinzapezite!
Ioana la noi vad ca-i trage cu cratima de cand cu sa/s-a, sau/s-au..si tot asa..
Daria nu ma mir ca zaci,la ce program infernal ai vara!
ce stiti despre Lexis..vreau sa-l dau pe Luca la engleza, dar nu vreau cu prof acasa..
roberta04 spune:
Care primavara?? :(
Matei a ajuns la D si e fericit pentru ca poate sa scrie "Dictare" :)
Noi luam decizii radicale,acum schimbam after-shool-ul, m-am saturat sa dau o gramada de bani si sa stau cu el sa isi faca temele pana la 21.30.
Carmen, saru'mana de sugestie, am reusit sa ajung la un consens cu husbandul, maine merge sa discute, a vorbit deja azi la telefon
Andries spune:
Robi, daca schimbi afterul, inainte de a alege trebuie sa vorbesti cu invatatoarea de la afterul nou. Adica sa fie chiar invatatoare (nu suplinitoare, nu educatoare) si sa iti promita ca face temele ca lumea.
Eu sunt ft multumita de dna invatatoare de la after, ba chiar fi-miu mi-a spus "tu si dna Monica sunteti de-aceeasi teapa, va place suplimentarul la nebunie"!! el nu face numai teme, dar face si suplimentar aproape in fiecare zi.
roberta04 spune:
Am recomandari calduroase :)
Deocamdata doar after-ul, partea a II-a e in plan , inca analizam optiunile, dar ideea e ca e mai usor din clasa a II-a.
Ne-au sunat de la after school, Matei are febra, a plecat Petro sa il ia. Ma gandeam ca am fentat iarna si ma enervez ca istoria se repeta, anul trecut de ziua mea mi-a facut gripa de aia ca la carte...