Scolari de iulie-august 2004 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

salutare si de la noi, soare, mult soare si -2, yuhuuu
Liliana, poate va vedem la vara ?
Cristal, sa ti traiasca Mama si spor la pregatiri !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina la multi ani mamei talemulta sanatate!!
Eu stiu asa:euroscolarul este pe 20 martie,smartul la mate este pe 29 martie si smartul la romana pe 30 aprilie....dar mai este unul eurojuniorul...asta nu stiu cand este..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

La multi ani Cristalina pentru mama ta, multa sanatate ii doresc!
Lia - sanatate multa copilasilor, imi pare tare rau sa aud ca se imbolnavesc asa de des...sau poate mi se pare mie?
Kim - lasa ca pisica e ok si afara - a noastra sta exclusiv afara (e drept ca nu-i de rasa...) si iarna asta a stat si in noptile geroase si e ok - oricum, de cind a inceput frigul maninca de zici fiecare masa e ultima, a facut ditamai stratul de grasime pe sub blana!!
Ioana - minus 15 grade?? Eu ma tot uit pe prognoza - aseara zicea ca ca in Buc simbata vor fi 10-12 grade, cu plus! Sincer abia astept sa vina primavara...mi se pare ca nu mai vine odata ziua aia cind voi vedea iarba din curte...

Saptamina viitoare iar sunt pe drumuri - luni si marti la Timisoara si Arad, joi la Predeal...iar maine si poimaine sunt la un training...deci, cum spuneam, astept primavara!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Scuze pentru absente, am foarte mult de lucru...si o stare naspa...

Multumesc de intrebare, Ioana, Matei se simte mai bine, a depasit momentul cu tratamentul dat, nu am mai ajuns pe la spital, dar tuseste rau :(
Experimentam zilele astea statul singur acasa, dupa scoala il duce Petro acasa, ii da sa manance si pleaca, Matei sta cam 4 ore singur. Ieri a dormit, este foarte slabit si obosit (motiv pentru care nu l-am dus la after-school), aseara am facut temele fresh, repede si foarte corect.
Nu stiu ce a facut luni la Cangur, a inconjurat pe brosura la unele cate doua raspunsuri, nu mi-am batut capul sa aflu ce a pus pe grila, vom vedea, ideea e ca acum e important sa il vad sanatos.

Gabitz , ce ai spus tu este o lectie de viata.

Petro ma scoate din sarite cu pretentiile de perfectiune scolara in privinta lui Matei, eu imi aduc aminte cum boceam anul trecut cu el in spital...

Liliana, ai mare dreptate... ce urmeaza dupa e foarte dureros, asa ca te admir pentru ce ai spus...na, ca imi dau lacrimile...

Eu am probleme pe mai multe planuri, sper ca voi avea puterea sa le depasesc, nu pot sa le scriu aici, tin de relatie, tin de cariera, uneori imi vine sa renunt...

Mai revin, am un englez aici, un om super de la care am multe de invatat, si am multa treaba...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalina, sanatate multa si la multi ani mamei tale !!
La Bucuresti in sfirsitamente e o vreme frumoasa, termometrul a depasit zeroul si a urcat timid la citeva grade, e soareeee si se simte miros de primavara, sper din suflet sa ramina asa, sa nu mai aud de iarna, ca mi s-a luat realmente !! Acu insa se topeste zapada, sint balti peste tot de-ti intra picioru pin la glezna in mocirla, nu mai zic de enshpeele mii de mizerii de ciini de peste tot !? Omu'niciodata nu-i fericit, hehehe !! Macar nu mai sint minus shaispe grade afara !!!
Robi, !! Ma bucur mult ca Matei este ok !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e" target="_blank">Paradise

Mergi la inceput

acum ca venise vorba, sambata se fac 10 ani de cand nu mai e mami cu mine :( cateodata mi se pare ca au trecut zeci de ani, alta data parca mai ieri era aici cu mine. in perioada asta ma apuca nebunia ca inafara de taica`mio nu avem pe nimeni, cu vara`mea si finul ne vedem rar ca ei stau la tara si ma enerveaza toata lumea care are multe nemuri si frati si matusi si unchi si veri si bunici. din invidie ma enerveaza, evident.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Robi si eu am probleme..si cred ca toate avem dar nu le scriem aici..din varii motive..Il lasi singur pe Matei?
Liliana atunci iti doresc sa strangi banii!!
Daria conteaza calitatea si nu numarul lor..de cand suntem in Ro...mi-am dat seama...mai bine mai putini si buni!Chiar acum vreo 3 zile am plans pe motiv ca..vreau si eu o mama...un umar pe care sa ma sprijin..
Gabi eu o las afara dar plange de o saptamana..a crescut in casa in puf si s-a trezit in noroi..s-o vedeti cum paseste prin norroi ..zici c- o frige

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Si eu am "maritat" pisica saptamana trecuta, ma sufocam la propriu si la figurat de atata par prin casa, asa ca am returnat-o surorii fostului proprietar...

Daca tot s-a atins subiectul, Daria te rog sa ma crezi ca eu am multe rude, dar in afara de sora mea si de un tata batran, bolnav, singur si rupt de realitate nu am de fapt pe nimeni.

...nu ma bagati in seama prea mult...varsta...

Mergi la inceput

eu ma simt cateodata asa a nimanui :-) si ma gandesc mereu ca pot conta pe mine :-)
insa am un noroc atat de mare, am atatea prietene care mereu, dar mereu sunt acolo cand arde, si atunci ma simt complesita si norocoasa.
dar cand Giuli ma intreaba daca are veri, matusi, unchi, nasi ... ce sa-i zic, ca au ramas in partea ailalta a baricadei si s-au evaporat in 2007 toti ...
asa ca am ajuns sa inventez neamuri, ca sa aiba si ea matusi si veri :-) asa ca are o matusa in Bruxelles si una in Toronto care o iubesc si-i trimit pachete :-) asa se umfla in pene si e multumita.
se bucura enorm cand vine taica`mio pe acasa, simte si ea ca avem dom`le si noi bunic :-)
vara`mea e matusha, nasha, e de toate :-)))

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

dupa o noapte sforaicioasa, mai rezist si azi pe baricade. Colac peste viroza cu muci si oarece tuse, lui Danu i-a iesit si herpes la coltul guritei, asa ca e "incaltat" bine saracutul de el. Totusi si-a adunat vointa si puterile si desi i-am propus sa mai ia o pauza de scoala, a zis ferm NU. A plecat hotarat spre scoala, si azi a colectat 3 FB-uri, la mate, la romana si la engleza. Si nici macar nu a venit mandru, plin de el acasa...culmea! Eu i le-am descoperit in carnetul de note, in procesul meu zilnic de. Si l-am intrebat..."ai luat azi 3 FB-uri si nu mi-ai spus nimic?"...la care el foarte nonsalant "aaa, da, am uitat..."

no comment..

sper sa se faca bine ca nu stiu cat o mai pot eu duce asa :(

Mergi la inceput