Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 31
Raspunsuri - Pagina 12
dana_cp spune:
Dap, aveti dreptate si o stiu.
Am fost cu fundul in sus toata ziua azi, am tras niste bocete cum n-am mai facut-o de luni de zile. Si m-a disperat si calcatul hainelor... nici macar nu pot sa tin fierul de calcat astfel incat sa acopere anumite parti mici mici mici ale hainutelor.
Astept ziua de maine...
cu Gaza, DPN 30 Martie
Tala spune:
Sovi multumesc de recomandare. Aveam in plan sa citesc toate cartile si sa urmaresc toate filmele, dar deja sunt cu 2 incepute. F interesant mi se pare cum explica nenea asta (si de ajutor, evident)
happylica spune:
dana, revino-ti! nici eu nu ma laud cu o stare extra.. dar incerc sa ascund. n-am motive sa fiu trista.. doar ca-s nedormita.
azi am auzit o stire la tv si m-a busit plansul. io nu-s asa. n-am fost asa toata sarcina. acum ce m-a apucat???
AMR fix 4 saptamani
varsta bebelusei Alexia
dara76 spune:
Monna, merci mult pentru materiale!!!
Happy, pai nici eu n-am zis ca trebuie cineva judecat daca nu alapteaza, ci doar ca s-a discutat deja ca e utila perseverenta si-s utili consultantii, in sensul ca mai mult de-atat ce poti face la odisee? In rest fiecare se informeaza cat vrea despre beneficiile alaptatului, ce sa faci cand nu merge, ca alaptatul la cerere creste productia, in general si cam atat, mai mult nu am face decat rau daca ne-am apuca sa condamnam/invinovatim - cam asta era ideea mea. Ma rog, D-ne fereste, nu ca ar trebui oprita informarea cu privire la alaptat, nu asta vreau sa zic. Cu cat mai multa, cu atat mai bine, se sedimenteaza mai bine.
Recunosc ca-s de parere sa nu ne cramponam sa ne iasa lucrurile perfect cu nasterea si alaptarea, ca asa mai tarziu transmitem si copilului tendinte spre perfectionism, cu teama exacerbata de greseala si alte efecte conexe. Dar e doar o opinie ca atatea altele.
LE: Dana, nu e nevoie sa tii fierul perfect, e suficient cat faci, ca tot vorbeam :)
31+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
Dana ... hormonii isi fac de cap? Ufff... maine si eu ma apuc de calcat, azi am spalat si maine incepe partea cea mai "fun"
Dara eu iti dau dreptate in ceea ce zici. Am mai zis si eu, aici fiecare isi spune parerea si celelalte iau ce vor din ce se discuta, nu trebuie sa se simta niciuna din noi jignita sau invinovatita sau mai rau sa apara polemici.
Si eu sunt pro nastere naturala dar asta nu inseamna ca daca voi fi pusa in situatia de a face cezariana voi refuza, evident voi alege ce voi crede eu ca e mai bine pt bebe si pt mine. La fel si cu alaptatul, sper si imi doresc din toata inima sa-l pot alapta, o sa fac tot ce tine de mine pt asta dar daca nu se poate, nu se poate... sunt atatia bebei care traiesc foarte bine si cu LP.
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani
monna3 spune:
cred ca fetele dorm de nu mai da nici una semn
ronina spune:
da, bine fac... eu mai am pofta sa citesc putin, ca si asa am la materiale de nu o sa apuc sa le rasfoiesc toate
35+ Bianca
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ronina da, bine fac... eu mai am pofta sa citesc putin, ca si asa am la materiale de nu o sa apuc sa le rasfoiesc toate 35+ Bianca |
si eu ma mut pe telefon sa mai citesc ceva ca vrea si tati la pc
somnic usor pe cand te-o lua si pe tine
dorinutza82 spune:
Happy Valentine's day! Sa aveti o zi frumoasa, va las o cafeluta proaspata .
Spor la calcat monna
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 30+ cu