Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 31

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dorina sa speram ca se intoarce micuta pana la urmatoarea eco, oricum pana la 34 de saptam mai e timp . Ma bucur ca totul e bine si ca tu ti-ai mai revenit putin

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

monna, m-ai facut sa rad cu cutremurul
dana, pai daca te ajuta sotul la masaj perineal.. cum ai vrea sa nu spere saracul?
dorina, mai are timp bb sa se intoarca. roag-o si tu sa fie cumintica

35s3z

AMR fix 4 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Amy: nu e asa mult pana vineri, eu zic ca e mai bine mai tarziu decat sa te pui pe drumuri pe vremea asta. Uf, bine ca n-ai patit nimic!
Magddalena: felicitari pt analizele bune! La fel cred si eu ca Dara, daca e sa fie cezariana pana la urma, cu siguranta nu e vina ta.
Dara: tare mi-a placut cum ai explicat cu ploaia
Monna: atentie cu cutremurele ca e risc de avalansa prin Buzau
Dorinutza82: ma bucur ca esti mai bine wow, 30 sapt si nici un kg luat, cred ca esti buna de cartea recordurilor

35+ Bianca

Mergi la inceput

Ronina eu sper ca pana ajunge la voi mai scade din intensitate si nu provoc nici o avalansa

Am pus si eu la incarcat pe docs cateva carti de le-am gasit. Folderul se numeste Materiale Monna3 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Multumesc monna, happy, ronina . Stai linistita ronina, ca am multe kg ca surplus, am acum kg cate am avut la finalul sarciniii cu Stef si atunci am pus 16 kg. Nu am pofta de mancare diferita fata de inainte de sarcina, am 3 mese normale pe zi plus gustarele din fructe si dulciuri, dar nu s-a pus nik. Burtica creste frumos, asta e imp sa ia printesica tot ce-i trebuie, nu tre sa-mi lase mie nik
Ce intentionati sa faceti maine de Valentine's day? monna vad ca are planul facut , al meu se teme sa se apropie de ea, cica nu vrea sa deranjeze ceva pe acolo , asa ca treaba asta pica. Desi si eu ca si dara sunt cu libidoul la putere maxima, dar na, nu putem sa-l speriem pe tati
as fi vrut sa iesim toti 3 undeva in oras dar e circula crunt la noi, masina nici nu o putem scoate din parcare, de fapt nici nu ne riscam, ca-i strada nedezapezita, dar mai nasol e ca nici cele principale nu arata prea bine....si daca si maine sunt cu piciorul tarat...si tati intra de serviciu noaptea, cred ca vom face ceva bun la pranz sau comandam ceva...daca se incumeta cineva sa livreze in zona

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 29+ cu

Mergi la inceput

Dorina pai si al meu se teme sa nu deranjeze ceva pe acolo ca de aia nici nu se prea intampla multe dar ultima oara l-am luat asa incetisor si i-am explicat ca nu are ce sa se intample, ca bebe e bine merci si ca daca o fi sa trec de 40 de saptam oricum il pun la treaba . Asa ca incet incet am reusit sa-l conving

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Si noi avem program artistic maine dimineata. Finn merge la gradi si ni ne facem de cap. Noi ne facem de cap destul de des, de 2-3 ori pe saptamana, asa ca nu e ceva deosebit, dar trebuie sa prindem momentul propice pentru ca Finn e mereu prin preajma. sotul pregateste un mic dejun delicios. eu i/am luat o inima de marzipan in ciocolata. Lui Finn i/am cumparat un tramvai si acum doarme cu el in mana.

Magda, nu mi/a placut ce/ai zis legat de cezariana in caz de nevoie. Nu nasterea, alaptarea, co/sleepingul, purtatul te fac mama buna. Te rog sa te gandesti ca de multe ori cezariana se face pentru bunastarea copilului.

Vedeti fetelor, ceea ce am spus eu acum cateva capitole cand am iscat discutii are mare relevanta. Din pacate multe mame au probleme in a accepta o cezariana sau faptul ca nu pot alapta. si asta se datoreaza in principal trend/ului de a naste fara nici un fel de ajutor medicatie, etc.

Finn Constantine 15.10.2009 si 29+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Noi maine iesim impreuna cu nasii la un restaurant chinezesc, om face cumva sa ajungem pana acolo cu tot cu nameti.
Am o stare aiurea, imi simt burta umflata cu pompa, cred ca tocmai am avut un puseu de crestere, e din ce in ce mai greu. Ufff, ca am ajuns sa ma plang si eu

35+ Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ronina

... imi simt burta umflata cu pompa, ... e din ce in ce mai greu.

35+ Bianca

eu simt ca mai am putin si explodez

Mergi la inceput

deja imi imaginez cum ne vor culege sotii de pe pereti dupa ce explodam

35+ Bianca

Mergi la inceput