Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 31

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna seara burtivi
vin cu vesti bune,analizele mi-au iesit destul de bine,strep B e negativ,asta ma preocupa cel mai tare,fierul a mai crescut nu e mare dar fata de data trecuta e mai mare(cred si eu dupa cat spanac am mancat),ce ma speriase erau rezultatele la toxoplasmosa care iesise 3.0 si de obicei iesea absent.Dar am sunat doctorul si mi-a zis ca laboratorul a schimbat valorile de riferiment,dar rezultatul e tot negativ,ma speriase de-al binelea.
Maine am si control la doctor,abia astept,pare ce imi zice,mi s-a scurtat colul sau nu?sunt aproape de nastere sau nu???am o mie de intrebari legate de nastere sper sa nu uit nimic.
Dana cum faci masajul perineal?sunt curioasa ca vreau si eu sa il fac dar nu mai tin minte cum ne-a zis la curs.

Eu simt fetita cand sughite,cand simt miscari rapide si constante jos stiu ca sunt sughituri dar cand sunt sub coaste nu inteleg ce sunt,ma gandeam odata ca poate s-a intors cu capul sus iar ,dar nu cred..acum daca le aveti si voi sunt linistita.

am niste emotii pe maine off daca ma trimite la spital??
nu o sa dorm la noapte!!!

va pup nu tin minte ce ati scris ma duc sa citesc iar si sa imi notez
schimb si semnatura

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Deci cercei aici nu se pun in maternitate,astia considera un abuz la adresa copilului,se pun la 3 luni de la nastere la un centru specializat,acum noi nu prea ne-am gandit,cica nasii ar trebui sa ii ia cerceii dar cum noi la nasi nu ne-am gandit inca..amanam pana la 3 luni.
Bia bine ca ai intrat chiar ma gandeam la tine dimineata oare ai nascut si azi vii cu vesti ,ma bucur pt tine ca ai ales nsterea naturala,e cel mai bun lucru dupa mine,te refaci mai repede,lapticul vine mai repede,in fine sunt o gramada de beneficii.Si mie imi e frica de durere,de taietura dar cum ne-a zis si la curs,e o durere care duce la ceva bun,nasterea copilului tau si ceva mai frumos nu exista,nu?Eu gandesc asa:o durere de dinti stiu cum e,doare de mori si te alegi ori cu o plomba care te deranjeaza cateodata ori cu o masea scoasa,dar durerea de nastere duce numai la lucruri bune,nu?
de ce imi e frica mie cel mai tare e sa fiu nevoita sa ajung la cezariana pana la urma,important e sa fie fetita bine nu conteaza,dar parca eu ca femeie mi se pare ca am gresit undeva.gresesc?sotul zice ca da,ca nu ar trebui sa ma simt mai inferioara doar pt ca am facut(sau voi face)cezariana,important e ca suntem bine.Poate e asa,dar...asta e parerea mea acum cum o vrea Dumnezeu.
De SEX ptfiuu sotul a sperat toata sarcina sa imi vina cheful,ei bine nu mi-a venit nici pana acum,saracul e pe uscat de vreo doua luni cred,sper dupa ce nasc sa vina tot odata!!
Mie doctorul mi-a intrerupt aspenterul la 33 de saptamani,fragminul mi-a zis ca 12 ore inainte de a naste trebuie intrerupt,acum buba e ca daca eu fac injectia la 5 si la 6 intru in travaliu si am un travaliu scurt si nasc in doua ore(doamne ajuta)??inca o intrebare pe maine!!

sper ca nu am deranjat pe nimeni cu nasterea naturala versus cezariana,nu condamn pe nimeni fiecare are motivele sale de sanatate sau de alta natura sa faca cezariana,e strict parerea mea personala.
va pup revin cu semnatura.

mada 36+ MAYA-ELENA
AMR 4 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mada, cat timp tu incerci natural si D-ne fereste se intampla ceva si trebuie cezariana, cam ce crezi ca ai putea "gresi"? E ca si cum te-ai simti vinovata ca ploua afara. Nu stii de ce, dar sigur trebuie sa fi gresit tu cu ceva daca ploua in loc sa fie soare.

Nu ai probleme cu nasterea naturala la o ora de la Fragmin, doar cu epidurala ar putea fi probleme. Daca nasti asa rapid, n-ai nevoie de epidurala, altfel va trece destul timp de la injectie.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Gata am schimbat semnatura
ma gandesc ca poate saptamana viitoare am fetita in brate nu imi vine sa cred,am niste emotii car nametii de afara
mie pofta de cozonac de mor si de placinte si nu are cine sa imi faca!!nu se ofera nimeni..??

mada 37+ MAYA-ELENA
AMR 3 saptamani!!!!! maximmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mada, sa te uiti deasupra mesajului tau, ca ti-am scris, te rog.

31+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Dara ai dreptate logic asa e,dar daca mai pui si hormonii de inainte si dedupa,logica cam dispare..eu sper doar sa am putere sa trec peste ca ma cunosc asa de bine,stiu ca cu o urma de regret o sa raman in caz ca o sa fac cezariana dar pana la urma important e sa fim bine nu?ma imbarbatez singura ..

mada 37+ MAYA-ELENA
AMR 3 saptamani!!!!! maximmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna,

Lady dar la medic cand ai fost era ok bebe? Daca da, nu-ti fa griji in privinta kg luate . Eu hainutele lui bebe le spal cu detergent de-al nostru numai ca le pun clatire suplimentara. Daca o sa vad ca are ceva reactii o sa iau un detergent special pt bebei.
Meg noi la capitolul nu prea stam deloc (adica foarte rar), mai am putin si nu mai stiu cum arata , dar poate maine de Valentine's incercam si noi ceva . Deci daca simtiti vreun cutremur sa stiti de unde vine
Tala si Meg sa treaca repede la puiuti
Dana sa treaca starea asta
Dorina ufff.... hai ca va fi bine cu nasterea si vei avea timp sa faci si cumparaturile necesare. Fa o lista si trimite-l pe sot daca tu nu poti ajunge
Sovi multumim de filmulet, o sa incerc si eu pozitia aia de somn
Oanace esti o fericita! Calcatul e singurul lucru pe care sotul nu-l poate face in casa, in rest face de toate... si asa m-asi fi bucurat daca se pricepea la asta
Anda ma bucur ca sunteti acasa si sunteti bine cu totii
Amy aoleu, bine ca n-ati patit nimic
Mada felicitari pt analizele bune! Abia astept sa vii maine cu vesti

Pupici

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ca Sovi, si eu imi aduc aminte cu drag cat de entuziasmata eram cand cumparam ceva nou, cat ma bucuram cand intindeam ainele pe sarma. Dar mai ales cand bifam cate un obiect de pe lista... si se tot scurta lista... Acum hainutele inca sunt in plase... asteapta sortate, spalate, calcate... Iar lista e intacta... si cum medicul e plecat nu am chef sa fac nimik. Am reprogramat toate activitatile pentru saptamana viitoare.
Sper diseara sa am timp de vizionat filme... ca pe timp de zi... sunt invadata de cate ori ma apropii de laptop.

Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Magdalena, masajul perineal se face asa: cu varful degetului mare masezi partea de jos a vaginului (daca ar fi un ceas, ai masa de la 4 spre 8) cu ulei (de care vrei tu). Miscarea sa fie fina dar ferma, nu trebuie sa doara insa nici sa fie prea soft. Repeti miscarea de cateva ori.
Problemuta mea esta ca sunt giganitca si nu mai ajung asa usor, astfel incat fac masaj punand un picior pe un scaun - imi face raza de actiune mai mare.. asta ca idee de cum sa faci.

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Va multumesc mult pt incurajari si ca nu v-ati suparat de plansul meu!
Nu-s o plangacioasa de fel sa stiti, dar mi s-a acrit sa ma doara piciorul si sa nu pot face nik in casa, mai ales sa nu merg la shopping pt mandra.
Sunt mai binisor acum, am fost si noi la consult, am avut noroc ca a avut dr curiozitatea sa facem si o eco f mica de am vazut bebelina. Se pare ca modul in care tre sa nasc il va alege berbecuta mea, pt ca s-a sucit cu capul in sus, desi pana acum fusese cum trebuie. Nu e pozitia finalam stiu ca se poate intoarce, vedem la biometria pe care am stabilit-o peste 2 sapt cum s-a asezat, dar am un mic feeling ca nu vrea sa decid eu cum sa o aduc pe lume .
Mi-a recomandat sa imi pun supo de indometacin , am voie pana la 32 sapt, asa ca poate ma lasa si pe mine durerile dupa ce incerc asta, macar sa mai ies un pic din starea de neputinta.
Ah si a masurat numai un femur fuguta si cred ca si capusorul, a zis ca e normal dezvoltata, are dimensiuni de 30 sapt si o zi, maine am 30 dupa um, dar eu nu am nici un kg luat ceea ce nu o incanta pe dr, dar mie nu-mi displace. Mai ales ca strengarita e dezvoltata normal iar eu am analize ok.
Cam atat deocamdata, am intrat de fapt sa va spun ca am mai iesit un pic din butoiul de depresie, dar daca tot am fost si la dr, am zis sa mai scriu si altceva decat vaiete
Pupici!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 29+ cu

Mergi la inceput