Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 9
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Deci io zic sa reluam lista cu intalnirea: 11-13 mai, nu? Sa poate novusica sa negocieze preturile cele mai accesibile cat mai repede! |
Daaa si eu vroaim sa reiau anuntul si confirmarea datei , e ok?
SARBATOAREA GHIOCEILOR 11-13 mai
Am primit deja doua oferte din zona, maine mai astept una, ideea e ca cele care au restaurant (ceea ce cred ca e un must have la noi) au camerele in jur de 120-140 ron cu mic dejun inclus
Daca mergem la una fara restaurant, camera e 80-100 ron dar mie sincer mi se pare complicat sa mergi sa manci in alta parte mai ales cu toata gasca de pici dupa noi, plus ore de somn/trezire diferite, deci o sa fim tot pe drum grupuri grupulete
No, astept parerile si recomandarile voastre
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Novus, daca reusesti sa negociezi un 120-140/ noapte (asta e de famelie, nu de om, nu?) mie mi se pare foarte okeiu.
Cuscra, baia de serviciu e cat un...dulap :))). Balcoanele ca sa le poti folosi tre' izolate ca lumea...Nici noi n-avem pat matremoneal, numa canapele iextensibile. Bine-i cum ii, altii dorm in capitza de fan (sau numa se pozeaza acolo?:)))
Da, de Aga ziceam, e filosof la origini;)))
Phiphi doarme de pe la 14, ce de treaba e!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, daca reusesti sa negociezi un 120-140/ noapte (asta e de famelie, nu de om, nu?) mie mi se pare foarte okeiu. |
Da, de familie, pe noapte
novus spune:
citat din mesajul lui chatonel novus, merci pt organizare mie mi-a scapat ce fel de serbare facem pentru ghiocei |
Pai ideea intalnirii a avut-o Inapreda si anume sarbatorirea ghioceilor la 3 ani
inapreda spune:
Ma irita sa vad status-uri de genul: sint FOARTE suparata si socata...Whitney Houston... + like-urile aferente. Mi se par strigatoare la cer astfel de "declaratii" si mie imi vine sa urlu. Cred ca sint eu mai sensibila. Si mai cred ca persoanele alea n-au pierdut pe nimeni cu adevarat apropiat.
Sa nu se inteleaga ca nu-mi pare rau ca WH a murit. Dar nu sint distrusa. M-am gindit de mai multe ori la ea azi. Dar nu m-a durut in piept. Am putut sa mainic. Am putut sa beau. Am putut sa rid cu JaMBO si sa ma joc cu Ian.
No, ca am zis-o si pe asta; sorry daca vi se pare ca exagerez
olishka spune:
citat din mesajul lui inapreda Ma irita sa vad status-uri de genul: sint FOARTE suparata si socata...Whitney Houston... + like-urile aferente. Mi se par strigatoare la cer astfel de "declaratii" si mie imi vine sa urlu. Cred ca sint eu mai sensibila. Si mai cred ca persoanele alea n-au pierdut pe nimeni cu adevarat apropiat. Sa nu se inteleaga ca nu-mi pare rau ca WH a murit. Dar nu sint distrusa. M-am gindit de mai multe ori la ea azi. Dar nu m-a durut in piept. Am putut sa mainic. Am putut sa beau. Am putut sa rid cu JaMBO si sa ma joc cu Ian. No, ca am zis-o si pe asta; sorry daca vi se pare ca exagerez "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ina si eu am fost socata, la fel ca multi altii, insa nu pot sa sufar pentru oamenii care si-au distrus singuri viata. Pur si simplu nu pot...
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
denisamada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Da, de familie, pe noapte www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
120-140/familie/noapte cu md, mi se pare ok.
dc we ala e ok pt toata lumea, atunci votam si noi in unanimitate.
noi am racit cu totii... suntem moi si rebegiti...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
120-140/familie/noapte cu md, mi se pare ok. dc we ala e ok pt toata lumea, atunci votam si noi in unanimitate. noi am racit cu totii... suntem moi si rebegiti... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Sanatate multa
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
Floric spune:
citat din mesajul lui inapreda La tipul de pat pe care ti-l doresti, importanta este salteaua, sa fie una de calitate sa te poti odihni k lumea; in plus, tre' sa fie una cu sitemul de deschidere/imchidere pentru "trafic mare"; adica sa o poti stringe zilnic si sa nu se strice; a mea, din living, nu e asa, stiam de cind am cumparat-o dar nu o trag decit daca am musafiri, deci a fost o alegere asumata, in cunostinta de cauza. Cind zici ca nu-ti place "modelul" la ce te referi? La material? (piele, imitateie, materal textil) La forma: patratzoasa, rotunjita etc? La imprimeu: culoare, uni, floral, cu dungi etc? Nu aveti posibilitate sa puneti un pat matrimonial intr-un "intrind"? Camara, balcon, baie de servici etc? Si, pentru spatiu, sa puneti o canapea simpluta si gata? Daca iti place ideea, pot cauta niste poze pentru exemplificare. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
LA forma ma refer...Sparatul e prea "coconos", taranesc, comun, intr-un cuvant nu-mi place. Poate asta e la moda. E in forma de scoica. Asa se spune. MAterialul nu ma deranjeaza. Insa, ce imi place e ca sub aceasta scoica se ascunde 30 cm de pat, apoi sezutul stans este de 120 cm, si sub sezut se mai afla inca 50 cm. Asa ar arata stransa. Cand deschizi, pe cei 30 cm se poate pune perna de dormit, apoi cei 120 cm sunt din saltea relaxa, iar restul de 50 e din burete normal, dar acolo vin picioare si chiar nu conteaza. Nu stiu daca am explicat bine. INsa imi place acest model pt ca in zona "spatelui, coloanei", nu sunt nade, imbinari, etc. cum am vazut la alte canapele ca sa iti strice somnul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel