Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 10
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Floric eu sunt extrem de multumita de canapeaua din camera lui Leon (a fost pana acum patul lui David si a lui Chit). Cred ca ai si dormit pe ea. Se face intr-un imens pat ff confortabil, imi place spatiu de depozitare de dedesupt, se strange in 2 sec si poti sa alegi ce huse vrei tu la ea, au multe culori. Este de la Ikea. Olga, mamica lui David iepurasul si 38+ |
Ehei, buna canapea. Somn odihnitor am avut. Dar, de unde sa o iau. Ca la Ikea chiar nu ajung. E prea departe. Ori fara proba si pus mana pe produs nu prea merge. Multumesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
inapreda spune:
N-am stiut niciodata care e bau-bau-ul in sarmale. Ce nu e ok la copii? Varza?
Eu n-am facut niciodata; acum ma apuc sa "croiesc" citeva; vreau sa pun asa: carne, linte, ciuperci, ceapa (cruda, nu calita), ardei rosu si nuci + condimente, cimbru si suc de rosii.
Exista ceva aici ce nu e bun pentru copil?
Astept pareri/sugestii...orice! Chiar si rosii.
PS. Cine stie face sarmale, poa' sa-mi spuna ce si cum
PPS. Orez nu pun pentru ca nu e Montignac
mireal spune:
Bebestrump, sa fie totul bine.Am vazut poze cu Izia, e super si verisorii la fel.Denismanda multa sanatate!Legat de Whitney sau alte vedete, eu nu pot intelege cum se pot distruge, cum poti ajunge la un nivel si sa nu lupti, sa te lasi doborat.Legat de facebook si eu raman masca cum tineretul din ziua de azi se pozeaza cat mai provocator si sunt atat de mandrii de pozele lor.Din ce am observat eu, si parintii sunt mandrii de odrastele lor si in cele mai multe cazuri sunt sustinatorii lor. Cred ca prefera sa nu le dea bataie de cap.
olishka spune:
Ina David mananca sarmale, dar doar continutul si de obicei le fac (nu eu) din carne de curcan sau vita si orez plus ce legume se mai pun pe-acolo. Eu nu vad nici un bau-bau. Poate era daca erau facute cu carne de porc, dar asa...
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
Floric spune:
Ina, nici eu nu am baie de serviciu iar balconul e balcon. Si atat nu am cum s ail transform.
Plecam la Crama Veche si poate cand am vreme poate gasesc ceva sa exemplific. Eu nu am darul tau sa gasesc asa misto imagini. Dar incerc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Ninge si la noi !!
Inapreda si Ada mananca sarmale si chiar ii plac, mama pune carne de vita in ele , cateodata si putina de porc dar e ok acum deja , nu mai au 1 an , plus ca nu e carne cumparata e din productie proprie, cred ca de acolo vine bau baul de la carne tocata unde nu stii ce s-a bagat
Cu reteta nu te pot ajuta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ninge si la noi !! Inapreda si Ada mananca sarmale si chiar ii plac, mama pune carne de vita in ele , cateodata si putina de porc dar e ok acum deja , nu mai au 1 an , plus ca nu e carne cumparata e din productie proprie, cred ca de acolo vine bau baul de la carne tocata unde nu stii ce s-a bagat Cu reteta nu te pot ajuta www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nici noi nu cumparam carne gata tocata, decat ff rar. Prefer sa aleg carnea si apoi sa o toc.
Ada mananca si varza?
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
mireal spune:
Si Theo mananca sarmale cu carne de vitel,e slaba si chiar nu are ce rau sa-i faca.Mananca doar umplutura.Reteta nu am, ca nu le fac eu.Acum am facut niste paste la cuptor.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Nici noi nu cumparam carne gata tocata, decat ff rar. Prefer sa aleg carnea si apoi sa o toc. Ada mananca si varza? Olga, mamica lui David iepurasul si 38+ |
De obicei nu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)