Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bebestrumpf

Doamne ajuta si lumineaza!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Floric eu sunt extrem de multumita de canapeaua din camera lui Leon (a fost pana acum patul lui David si a lui Chit). Cred ca ai si dormit pe ea. Se face intr-un imens pat ff confortabil, imi place spatiu de depozitare de dedesupt, se strange in 2 sec si poti sa alegi ce huse vrei tu la ea, au multe culori. Este de la Ikea.

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

tufete,
am terminat dimineata "returile" de teme...apoi am intrat in bucatarie...caci nici azi nu a sosit bucatatreasa
Ramona e f simplu pui link-ul cu foto intre [ gvid][ /gvid] chestii care-ti apar daca apesi pe butonul G care se afla langa tube si sub butoanele B,I,U...(de unde scrii la subiect) eu le-am scris cu pauza sa le poti veadea.Daca nu m-am exprimat clar uita-te ,apasand ca si cum m-ai citatsa ,sa vezi cum am scris eu.

Oli

Florik am aparut

ca tot e duminica las si eu o cafa de pranz

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cuscra, am avut o rabdare de fier sa-ti cotrobai in lista de pretini dupa fatuca aia; horror Sper din tot sufletu' ca Phiphi sa nu cada in asa capcane...deja mi s-o zdruncinat increderea de dimineatza:))
No, de fapt vroiam sa zic ca am gasit in lista ta un fost coleg de facultate si o fosta colega de masterat
Dar nu inteleg neam cum e cu patul ala matrimonial in "intrand"...pat matrimonial in baie/ balcon?! Io vreau poze.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

merci pentru complimente

iaca, adusei pozesi cu verisorii, dar izia nu seamana chiar deloc cu ei :) si ei, ca si ea, seamana in partea mamei, si cum mamele sint complet diferite, deh, o bretona si-o olteanca asa ca... judecati si voi

ina, eu m-am luat subtil de fata vara-mii si faceam misto de ea, s-a aliat si verisoara ei mai mica cu un an si am facut bascalie amindoua, dar nu a mers, din pacate... altceva ce era sa fac, ca var-mea are si ea cont pe facebook si vede ce face fie-sa acolo

novus, copilul ala e addict si trebuie dus la psy, nu e de joaca cum naiba parintii lui nu vad si nu-si dau seama?

Mergi la inceput

Chato am admirat pozele si cu verisori unde am revazut cu ce-i imbracata fata...si celelalte foto.

Nici Isabella nu seamana cu verisorii ei ....nu pot arata foto ca nu am voie/permisiunea lor.
Am postat la inceput pe blogul lui Bogdi foto cu matusile lui si tare s-au suparat ,mai ales una din ele,"cum mi-am permis sa asociez imaginea lor cu..."
,,,iar toate foto cu nepotii le am alaturi de Bogdan....si nu le mai asociez nimic.

PS: stiu ca-s citita si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Floric eu sunt extrem de multumita de canapeaua din camera lui Leon (a fost pana acum patul lui David si a lui Chit). Cred ca ai si dormit pe ea. Se face intr-un imens pat ff confortabil, imi place spatiu de depozitare de dedesupt, se strange in 2 sec si poti sa alegi ce huse vrei tu la ea, au multe culori. Este de la Ikea.

Daaa tare bine se doarme pe ea !!

Si eu o sa iau de la Ikea mobilierul camerei Adei cand va fi sa fie ca tare-mi plac lucrurile de acolo

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
iaca, adusei pozesi cu verisorii, dar izia nu seamana chiar deloc cu ei :) si ei, ca si ea, seamana in partea mamei, si cum mamele sint complet diferite, deh, o bretona si-o olteanca asa ca... judecati si voi

Oauu ce familie faina, imi place si de bunica,are aer occidental , nu seamana cu bunicile de pe la noi

Dodo, tu ai facut minunatia aceea de jacheta + caciulita ? ff fain

Motanului ii sta bine cu trei copii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihihi, dodo, tare bine-i sta fetei imbracata asa, nu? zicea ca e printzesa de romania, ce fericita a fost atunci cind am imbracat-o asa

rudele tale-s cam ... trilulilu, sorry

olguta, tre sa vin si io sa incerc canapeaua aia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
Dodo, tu ai facut minunatia aceea de jacheta + caciulita ? ff fain

Da,

Mi-a placut ,si mie,cum poate tine/sustine 3 deodata

Mergi la inceput