Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel hihihi, dodo, tare bine-i sta fetei imbracata asa, nu? zicea ca e printzesa de romania, ce fericita a fost atunci cind am imbracat-o asa rudele tale-s cam ... trilulilu, sorry |
-ma bucur ,sincer
-eu le spun ..neamuri ...neamuri proaste si fara sorry
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Oauu ce familie faina, imi place si de bunica,are aer occidental , nu seamana cu bunicile de pe la noi Dodo, tu ai facut minunatia aceea de jacheta + caciulita ? ff fain Motanului ii sta bine cu trei copii www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
tnx e strabunica aia, novus
si da, ii sta bine motanului cu copii multi, din pacate... s-a cam inchis robinetul
inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cuscra, am avut o rabdare de fier sa-ti cotrobai in lista de pretini dupa fatuca aia; horror Sper din tot sufletu' ca Phiphi sa nu cada in asa capcane...deja mi s-o zdruncinat increderea de dimineatza:)) No, de fapt vroiam sa zic ca am gasit in lista ta un fost coleg de facultate si o fosta colega de masterat Dar nu inteleg neam cum e cu patul ala matrimonial in "intrand"...pat matrimonial in baie/ balcon?! Io vreau poze. I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
1. Chiar ai avut rabdare. Nu mai bine imi cereai sa-ti spun cum o cheama? E T. C., da? Ce-ai face? Ai "piri-o" la mamica ei?
2. Care sint colegii?
3. O sa caut poze cu ce am in cap; sper sa si gasesc; ideea e deja in cap pentru ca ii tot propun sora-mii o chestie de genul asta de vreo 4 ani; bine, in cazul ei stiu exact cum trebuie pentru ca stiu care e camera si care sint "intrind"-urile disponibil. Ian doarme, scot pizza din cuptor si-n timp ce halesc, caut poze.
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
tnx e strabunica aia, novus |
Da, scuze , cati ani are?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Chato, imi vine sa te cert ca pui poze putine da'...cum io nu pun deloc...tac naibii din gura si-ti zic doar ca-s faine! Confirm ca ii shade bine cu mai multi copii si nu inteleg de ce zici ca e gata, s-a inchis robinetul? Doar nu "cochetezi" cu menopauza? Sa stii xa virsta ta MIE mi se pare buna de facut copii, si eu am in plan o "excentricitate" de acest gen
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Eu nu sint curioasa decit de utilitatea telefonului; am un Nokia -sint fan Nokia da, prefer acest "brand"- model 1900 toamna; |
Si eu sunt fan Nokia, am avut doar aceasta marca de telefon, stiu meniul cu ochii inchisi
Si modelul meu de telefon e de ultima generatie dar sincer la ce il folosesc eu nici nu am nevoie de altceva
novus spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui novus
Da, scuze , cati ani are? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Wowww ca bunica mea !! sincer nu-i arata, sa fie sanatoasa in continuare !!
inapreda spune:
Dodo, ai niste neamuri tare proaste dar sa stii ca si eu ma "laud" cu asa ceva si nu mai pot eu de grija lor; si am si o problema: pe ale mele le tolerez dar pe cele din neamul lui Jambo...nu prea le suport Nu stiu de ce nu pot sa fie "egala" in fata prostiei; cred ca...n-am nervi
chatonel spune:
citat din mesajul lui inapreda Chato, imi vine sa te cert ca pui poze putine da'...cum io nu pun deloc...tac naibii din gura si-ti zic doar ca-s faine! Confirm ca ii shade bine cu mai multi copii si nu inteleg de ce zici ca e gata, s-a inchis robinetul? Doar nu "cochetezi" cu menopauza? Sa stii xa virsta ta MIE mi se pare buna de facut copii, si eu am in plan o "excentricitate" de acest gen "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
pai banui io ca robinetul e inchis, din moment ce incercam de aproape trei ani si tot nu iese nik...
asa ca nu astepta chiar limita asta la 40 de ani, unde fertilitatea scade mult prea mult