Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

hihihi, dodo, tare bine-i sta fetei imbracata asa, nu? zicea ca e printzesa de romania, ce fericita a fost atunci cind am imbracat-o asa

rudele tale-s cam ... trilulilu, sorry

-ma bucur ,sincer
-eu le spun ..neamuri ...neamuri proaste si fara sorry

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
iaca, adusei pozesi cu verisorii, dar izia nu seamana chiar deloc cu ei :) si ei, ca si ea, seamana in partea mamei, si cum mamele sint complet diferite, deh, o bretona si-o olteanca asa ca... judecati si voi

Oauu ce familie faina, imi place si de bunica,are aer occidental , nu seamana cu bunicile de pe la noi

Dodo, tu ai facut minunatia aceea de jacheta + caciulita ? ff fain

Motanului ii sta bine cu trei copii

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

tnx e strabunica aia, novus

si da, ii sta bine motanului cu copii multi, din pacate... s-a cam inchis robinetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Cuscra, am avut o rabdare de fier sa-ti cotrobai in lista de pretini dupa fatuca aia; horror Sper din tot sufletu' ca Phiphi sa nu cada in asa capcane...deja mi s-o zdruncinat increderea de dimineatza:))
No, de fapt vroiam sa zic ca am gasit in lista ta un fost coleg de facultate si o fosta colega de masterat
Dar nu inteleg neam cum e cu patul ala matrimonial in "intrand"...pat matrimonial in baie/ balcon?! Io vreau poze.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

1. Chiar ai avut rabdare. Nu mai bine imi cereai sa-ti spun cum o cheama? E T. C., da? Ce-ai face? Ai "piri-o" la mamica ei?
2. Care sint colegii?
3. O sa caut poze cu ce am in cap; sper sa si gasesc; ideea e deja in cap pentru ca ii tot propun sora-mii o chestie de genul asta de vreo 4 ani; bine, in cazul ei stiu exact cum trebuie pentru ca stiu care e camera si care sint "intrind"-urile disponibil. Ian doarme, scot pizza din cuptor si-n timp ce halesc, caut poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:

Citat:
iaca, adusei pozesi cu verisorii, dar izia nu seamana chiar deloc cu ei :) si ei, ca si ea, seamana in partea mamei, si cum mamele sint complet diferite, deh, o bretona si-o olteanca asa ca... judecati si voi

Oauu ce familie faina, imi place si de bunica,are aer occidental , nu seamana cu bunicile de pe la noi

Da, scuze , cati ani are?

Mergi la inceput

are 90 de ani

Mergi la inceput

Chato, imi vine sa te cert ca pui poze putine da'...cum io nu pun deloc...tac naibii din gura si-ti zic doar ca-s faine! Confirm ca ii shade bine cu mai multi copii si nu inteleg de ce zici ca e gata, s-a inchis robinetul? Doar nu "cochetezi" cu menopauza? Sa stii xa virsta ta MIE mi se pare buna de facut copii, si eu am in plan o "excentricitate" de acest gen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Eu nu sint curioasa decit de utilitatea telefonului; am un Nokia -sint fan Nokia da, prefer acest "brand"- model 1900 toamna;

Si eu sunt fan Nokia, am avut doar aceasta marca de telefon, stiu meniul cu ochii inchisi

Si modelul meu de telefon e de ultima generatie dar sincer la ce il folosesc eu nici nu am nevoie de altceva

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Da, scuze , cati ani are?

Wowww ca bunica mea !! sincer nu-i arata, sa fie sanatoasa in continuare !!

Mergi la inceput

Dodo, ai niste neamuri tare proaste dar sa stii ca si eu ma "laud" cu asa ceva si nu mai pot eu de grija lor; si am si o problema: pe ale mele le tolerez dar pe cele din neamul lui Jambo...nu prea le suport Nu stiu de ce nu pot sa fie "egala" in fata prostiei; cred ca...n-am nervi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Chato, imi vine sa te cert ca pui poze putine da'...cum io nu pun deloc...tac naibii din gura si-ti zic doar ca-s faine! Confirm ca ii shade bine cu mai multi copii si nu inteleg de ce zici ca e gata, s-a inchis robinetul? Doar nu "cochetezi" cu menopauza? Sa stii xa virsta ta MIE mi se pare buna de facut copii, si eu am in plan o "excentricitate" de acest gen

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

pai banui io ca robinetul e inchis, din moment ce incercam de aproape trei ani si tot nu iese nik...
asa ca nu astepta chiar limita asta la 40 de ani, unde fertilitatea scade mult prea mult

Mergi la inceput