Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

nu e verisoara fetita, e doar pretena :) e sora baiatului din poze.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Inseamna ca seamana prin simpatie!!
Ai noroc ca ambele seamana cu tine, ca de semanau cu Motanul, l-as fi suspectat:)))
Tufete, sa va zic ce ma termina pe mine la "noua jeneratie": superficialitatea in iesprimarea relatiilor umane.
De cand cu FB-ul asta (si inainte hi5) am remarcat ce usor isi exprima astia sentimentele, in public, in commenturi si statusuri siropoase ("te iubesc puiuc", "iubirea mea" etc.) (noi n-am fi zis de-astea nici sa ne oici cu ceara!!!:))) dar si ce superficiali sunt. Vad de 100 de ori pe luna la cate o fatuca:"went from being in a relationship to single" si vitzaversa...Astia cum isi arunca 2 vorbe la cearta, primul lucru isi schimba "statutul" pe Feisbuc:))
Nu pot sa-i judec prea tare, ca si pe mine m-a prins netul in mreje destul...dar parca astia prea traiesc pe feisbuc, posteaza in timp real:"ma c..c", "la mall cu Pishti" etc

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu am alta problema cu facebook-ul:
1. copiii isi dau "prietenia" oricui o cere pentru ca este cool sa aiba cit mai multi asa-zisi prieteni si se strecoara pe-acolo si neadolescenti care sint interesati de voyeurism;
2. copiii (mai ales fetele) isi pun poze sexi pe net si persoanele de care ziceam mai sus le incurajeaza si le stimuleaza ca sa puna si mai, si mai si mai, adica in ipostaze si mai erotice, si mai dezbracate etc.
3. lumea reala si cea virtuala se amesteca asa de mult in capul lor incit nu mai au simtul realitatii- si asta am vazut-o la tineri, nu adolescenti, care traiau doar pe net, pentru ca viata reala nu ii satisfacea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Vin si io cu niste poze de la ski, doar ca sint toate facute in casa, ca nu prea am fost "in faza" la iesirile la zapada, motanul skiind si noi fiind cu sania... e acolo si o poza cu dedicatie speciala pentru Novus

Ce de-a gasca de copii !! faina trupa ati avut !!
Izia e expresiva si frumusica cum o stiu, abia stept sa o revad cu bulanasele ei pupabile

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Faina rau Izia si-ti seamana de numa'!!! De ce s-o fi zicind ca fetele seamana cu tatzii?

Si Ian are cojoc da' nu vrea sa-l poarte nici in ruptul capului; cum il vede, incepe: mamaaaaa, nu veau goooos!

*gos=gros

Mergi la inceput

Chato, Ilinca, aveti dreptate cu feisbucu' si lumea virtuala. Mie mi se pare PERICULOS, de'a dreptu'!
Cunosc o fetita -a unor rude prin alianta- care mi-a cerut prietenia de ceva vreme; ma asteptam sa vad poze din curtea scolii si din spatele blocului; m-am socat uitindu-ma la pozele ei; are una pe-o claie de fin, cu o camasa in carouri legata sub "tzitze" si intrr-o pozitie provocator cracanata Apoi, poze in casa, cu ochelari de soare, in pozitii de nu le pot descrie; prietenii? ii e plina lista de Abdul-i si Matusalem-i; am verificat si alte FETITZE di lista ei: la fel, aceleasi pozitii deocheate, aceleasi priviri sexo-bovine si aceiasi prieteni dubiosi.

Parintii ei sint oameni simpli, numai pe ea o au; incearca sa-i asigure toate cele ca sa nu fie fata "mai prejos"; e la un liceu faimos din oras; cred ca e clasa a 4-a Initial, am vrut sa le spun parintilor, apoi am avut dubii, acum...m-am resemnat. Voi cum ati proceda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Fetelor eu zau ca nu m-am suparat, nici n-as avea cum. Doar ca eu nu am cunoscut astfel de persoane de care povestiti voi care isi lasa copilul doar cu ipadul. Ma mir cum de nu se plictiseste copilul ala. Caci si lui David cat de mult nu i-ar placea, mai mult de 20 min nu sta la el, isi cauta alte activitati dupa aceea. Si cum nu stiu alt copil care sa foloseasca Ipadul mai mult decat David, am simtit intr-un fel sa-mi dau si eu cu parerea. Dar in nici un caz nu simt ca as exagera sau ca fac un lucru rau ca ii dau sa-l foloseasca. Pentru mine este doar una dintre jucarii, una mai eficienta si nu vad nimic rau in asta.

Monn este foarte rezistent Ipadul, David l-a trantit de zeci de ori si n-a patit nimic.

Ina pe Ipad poti sa stai si pe net, iar cel asta ultimul are si facetime.
Si desi David are Ipadul lui personal (de fapt este al lui Chiti), nu sunt deloc de acord cu telefonul la copii. Chiti are telefon, dar nu l-a luat niciodata la scoala. Il foloseste doar acasa. O suna mama, taica-su, vreo 2 colege si o mai sun eu cand plec de-acasa. A fost un pic necajita ac ale ei colege merg cu tel la scoala si ea nu are voie, dar i-am explicat si a inteles ca poate fi periculos sa mearga cu tel la scoala.

Chato ce poze frumoase

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Stiti ca am sustinut -si sustin in continuare!- ca dorinta lui Ian va prima in fata ambitiilor mele de a-l vedea...ambasador si ca o sa-i "dau voie" sa fie frizer sau croitor DACA asta il face fericit. DAR tot timpul am avut o retinere: NU VREAU sub nici o forma sa se faca...fotbalist Cred ca-i singura "meserie" care mi-ar sta ca un ghimpe la inima; io parerea mea!!!!
Stiu de la dna. R. ca ei 2 joaca des fotbal dar mi s-a parut ceva inofensiv; acu vreo 3 zile, dna R. fiind plecata din oras pentru vreo saptamina, zic ia sa distrez si eu baiatul dupa metode rodiciene si initiez un "meci"; auziti la Ian:
-Mama, da pasa a Ian!
-Babooo, bun baiat!
-Mama mia ce goi!!!!

etc. etc.

Mi-a venit sa mor. Pe bune!!! Desi consider in continuare inofensiva activitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Noi de dimi am dat o tura prin magzinele de mobila caci omu vrea sa scimbam patul din dormitor. Pe motiv sa se faca mai mult loc in camera. Imi place sistemul canapelelor vazute insa nu si modelul. Si se pare ca tot ce este pe modelul placut are cam acelasi model. IAr trebuie sa ma iau la hartza cu omu. Of...Aceasta miscare, de curatenie generala ma va albi. In toate partile componente. Ce nu imi place in afara de model e ca VESNIC trebuie sa pui asternuturi si dimi sa le strangi. Asta mi se pare sport extrem....Care niciodata nu imi fac patul, doar intind, eventual, o ceva pe el.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aveti dreptate si cu feisbucul, eu de-aia nu ma bag , glumesc desigur

Cunosc si eu din pacate cativa copii care traiesc in lumea de acolo, unul din ei e chiar copilul nasilor noastri cu care am incercat sa vorbesc si sa le spun parerea mea, adica nu e normal sa stea zi lumina doar cu nasul in calculator, in conditiile in care vara de ex are piscina la dispozitie dar el nu face baie aproape deloc, cand il scot din camera cu forta zici ca e de pe alta planeta, are 11 ani dar nu-i in stare de o conversatie face to face . No pe bune ca mie mi se pare ca are nevoie de ajutor , pt ca i-am studiat putin comportamentul si nu mi s epare normal, nu are niciun prieten cu care sa se intalneasca, de ziua lui nu au avut cu cine sa-i tina ziua , acum nu zic ca nu trebuia sa-i ia calculator, dar ceva undeva s-a rupt ...

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Noi de dimi am dat o tura prin magzinele de mobila caci omu vrea sa scimbam patul din dormitor. Pe motiv sa se faca mai mult loc in camera. Imi place sistemul canapelelor vazute insa nu si modelul. Si se pare ca tot ce este pe modelul placut are cam acelasi model. IAr trebuie sa ma iau la hartza cu omu. Of...Aceasta miscare, de curatenie generala ma va albi. In toate partile componente. Ce nu imi place in afara de model e ca VESNIC trebuie sa pui asternuturi si dimi sa le strangi. Asta mi se pare sport extrem....Care niciodata nu imi fac patul, doar intind, eventual, o ceva pe el.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

La tipul de pat pe care ti-l doresti, importanta este salteaua, sa fie una de calitate sa te poti odihni k lumea; in plus, tre' sa fie una cu sitemul de deschidere/imchidere pentru "trafic mare"; adica sa o poti stringe zilnic si sa nu se strice; a mea, din living, nu e asa, stiam de cind am cumparat-o dar nu o trag decit daca am musafiri, deci a fost o alegere asumata, in cunostinta de cauza.
Cind zici ca nu-ti place "modelul" la ce te referi? La material? (piele, imitateie, materal textil) La forma: patratzoasa, rotunjita etc? La imprimeu: culoare, uni, floral, cu dungi etc?

Nu aveti posibilitate sa puneti un pat matrimonial intr-un "intrind"? Camara, balcon, baie de servici etc? Si, pentru spatiu, sa puneti o canapea simpluta si gata? Daca iti place ideea, pot cauta niste poze pentru exemplificare.

Mergi la inceput