Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 3

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ma simt razbunata pentru ziua de ieri! Ghiciti cine impinge de zor carucioru' de cumparaturi cu copilu' in el? ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |

Ar fi mai...rzabunator daca te-ai...intromisiona

Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda Multam Ilinca. ![]() Nu ma uit la MTV. De fapt, lumea din gashca face misto de mine ca nu sint "la moda" cu muzica; mie numai "vechiturile" imi plac si nu cunosc nici nume, nici fetze, nici piese noi. Nu neg, cu siguranta, exista artisti si acum dar nu am vreme sa ma...informez ![]() ![]() Stiam de Bobby ala dar nu stiam ce-a mai facut intre timp. Horror viata ei! Pacat.... "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da' amu cine se mai uita la posturi de muzica?! Io sigur nu:)))
Ma refeream daca nu ERAI cu emtiviul, anii 92-98, anii de glorie, cu headbanger's ball si top twenty si reclame nemaivazute si nemaiauzite (cum puneam si io botu' la toate, imi amintesc cum imi aducea maica-mea Clearasil din Ungaria, ca la noi nu se gasea:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

novus spune:
citat din mesajul lui inapreda IO nu stiam ca ipad-ul se poate conecta la internet ![]() |
Dupa capul meu Ipad-ul e ruda cu laptop-ul iar tableta cu Iphone-ul, nu

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Anaan spune:
Monn, eu in mod sigur pe forum sunt o mama mai buna decat in viata reala (ca pe forum am vreme sa-mi rumeg opinia) in care, de multe ori nu prea stiu cum sa duc la capat intr-un mod zen si educativ multe situatii si se lasa cu nervi si suparare de ambele parti.

inapreda spune:
Cuscra, desi am virsta potrivita si ar fi trebuit sa nu dai gres cu presupunerea, nu, nu m-am uitat veci pe MTV
Io am avut tot timpul "placile" mele (asa le spune Mama Tie CD-urilor, "placi mici"
; are si ea cu muzica bisericiasca). Acum, nu mai am ca mi-au ramas o parte prin tarile in care am fost, o parte la ai mei;

inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Dupa capul meu Ipad-ul e ruda cu laptop-ul iar tableta cu Iphone-ul, nu ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) No, amu sa vezi: io stiu ca "tableta" e "ipad" ![]() ![]() Ce s-ar mai distra unii daca ar citi pe aici... |

Monnvas spune:
Raspunde un filolog cu nexam cunostinte de IT
iPhone e un telefon cu un soi de procesor, e ca un mini-calculator
face parte din gama de smart phones (telefoane dashtepte), dar e fabricat de Apple
De altfel, toate i-urile sunt de la Apple: iPod, iPhone, iPad - astea sunt facute de apple. Celelalte sunt copii.
Nu-mi dau seama daca iPadul e ruda mai apropiata cu laptopul sau cu iPhone-ul, e un calculator format dintr-o singura bucata (nu ca laptopul, din 2 pe care le suprapui), dar aici ne pot da fetele alte detalii. Ca toate Apple-urile, are aplicatii proprii, iar aici deja nu mai stiu despre ce e vorba.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Monnvas spune:
O, da, azi e ziua de spirala pentru Bebe Strumph!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Raspunde un filolog ![]() iPhone e un telefon cu un soi de procesor, e ca un mini-calculator face parte din gama de smart phones (telefoane dashtepte), dar e fabricat de Apple De altfel, toate i-urile sunt de la Apple: iPod, iPhone, iPad - astea sunt facute de apple. Celelalte sunt copii. Nu-mi dau seama daca iPadul e ruda mai apropiata cu laptopul sau cu iPhone-ul, e un calculator format dintr-o singura bucata (nu ca laptopul, din 2 pe care le suprapui), dar aici ne pot da fetele alte detalii. Ca toate Apple-urile, are aplicatii proprii, iar aici deja nu mai stiu despre ce e vorba. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Io ziceam ca Ipad-ul e ruda cu laptopul pt ca nu e telefon

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)