Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 28
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Inapreda, cred ca e de bine ce a vrut sa scrie Denisamada Si de la mine ai o pt ca tare-mi place de tine ![]() ![]() Denisamada ce mai faceti ?!! v-ati revenit ![]() ![]() ??Pisik tu pe unde umbli ?? te-am sunat azi ![]() |
Pai daca e cu
si
, clar e de bine, nu? Ne-am revenit partial, adik eu - total, pisoiul - in mare parte, iar pitica nu mai serveste de radiator, dar s-a pus pe tusit... nu spectaculos, dar tot nu am dus-o la gradi pe vremea asta... adik programul nostru e totalmente bulversat: ieri a kiulit motanul, azi eu... maine... tragem la sorti.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Oare cand sunt indicate analizele, in jur de 12 sapt.? Am uitat multe chestii... oricum ma duc la dr.in jur de 12-14 sapt... o sa fie mirata, ea ma asteapta sa imi suturez rana |
Pai... primele analize se fac INAINTE!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Ramona si eu zic ca ar trebui sa mergi mult mai repede la dr sa nu mai astepti pana la 12 sapt 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
39+
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Mada cum se mai simte cornuletul nostru drag? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 39+ |
Ca sa exemplificam cu fragmente din text:

dar tuseste... am facut impreuna "tort pentru tati si Miki"
Denisa-Madalina
fericita de
ramona7575 spune:
Olga - chiar voiam sa te contactez pentru ceva sfaturi 
, pe internet sunt multe inform.si intru in panica ...
Streseaza tu fetele ca intru eu la stresat ![]()
![]()
Eu mi-am bagat nasul la topicul de gravide sa vad ce scriu acolo, e bun un sfat cand esti singur, parca iti da mai multa siguranta
Of, parca as vrea sa imi schimb si ginecoloaga, este exagerat de scumpa, daca in alta parte un consult este 70 ron, la ea este 150, cam toate sunt duble... suunt deja in dubii...
Denisa - ca sa beneficiez de analize gratis, trebuie mai intai sa merg la ginecolog, apoi la medic de familie ?
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Ca sa exemplificam cu fragmente din text: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dar tuseste... am facut impreuna "tort pentru tati si Miki" Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Super
Vai ce-as manca si eu o feliuta de tort
Toata ziua as manca numai dulciuri
Promit ca ma las dupa ce nasc Olga, mamica lui David iepurasul

si
39+
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Azi noapte am visat-o pe Simplyanna care scrisese un roman si pregatea lansarea iar eu cu cateva tufete ne pregateam de mers la .... mare |
Dovada!!!!!
Denisa-Madalina
fericita de
olishka spune:
Ramona te ajut cu orice sfat doresti
Legat de dr, daca nu esti chiar multumita de el si mai este si scump, atunci n-ai decat sa-l schimbi.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
39+
denisamada spune:
| citat din mesajul lui chatonel Anca, in continuare eu nu cred ca telefonul la copii este un rau necesar. Pt mine ramine un rau... necesarul il vom vedea .... daca va aparea |
Asupra "telefonului la copii" sunt si eu de acord, sper sa nu ma razgandesc prea curand...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Salutari de bine si de la mine... sunt happy, happy ![]() ... Chato - am fiert si eu ieri la o gaina de tzara pana a scazut aproape toata apa, mi-a iesit o ciorba pentru 4 portii |
Felicitari, Ramona!
Am fiert si eu una... s-a prefacut in.... mancare romaneasca traditionala: gulash si ciulama...

Ma duc sa scot shampania din congelator, ca vad ca motanul se intrece cu gluma si poate fac vreo aroganta... sticloasa.

Denisa-Madalina
fericita de

pt ca tare-mi place de tine
iar eu cu cateva tufete ne pregateam de mers la .... mare