Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca ce sot talentat ai Bravo!!! Distractie faina la restaurant diseara!!!

Andiaroro tare mult imi place ce ai scris tu acolo
Legat de telefon, eu clar nu as putea fara, dar cred ca mai conteaza f mutl si mediul in care locuiesti, ocupatia etc. De exemplu Cristi vorbeste fff mult la telefon, clar nu ar putea face absolut nimic fara. Noi si in casa vb la tel unul cu altul Il sun cand el este jos iar eu sunt sus si vreau ceva, mi-e lene sa cobor sau sa urlu. Daca plec de-acasa n-as putea fara tel caci trebuie sa sun minim la 1 ora sa vad ce face David. Plus ca-mi place tare mult sa vb cu cei dragi.

Ramona daca imi dai voie si vrei o sa-ti trimit un program cu vitamine pe luni, pe care l-am luat eu in sarcina. Este super. Eu m-am simtit tare bine de la ele.
Legat de paracetamol, este bine sa-l ai in casa. Am facut in sarcina asta o febra de nu ma puteam nici ridica sa le dau de mancare la copii. A fost tare, tare nasol si singura chestie pe care am avut voie s-o iau a fost paracetamolul de la care mi-am revenit miraculos. Bineinteles la recomandarea medicului ginecolog. Asa ca eu zic ca este bine sa-l ai in casa, mai ales cum tu nu ai pe cine sa trimiti dupa el. Doamne ajuta sa nu ai nevoie

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Apropo de Floric,... m-am uitat si eu la sugestiile inei, ele cumva sunt interesante, insa eu nu le vad mulate pe sufletul lui Floric, ea e mai feminina, mai romantica [in vise] si cred ca acele cutiutze in care sunt incastrate paturile nu ii ofera suficienta liberate de miscare...

Mie de ex, mi-a placut o singura chestie, varianta cu patul "ascuns" de biblioteca, aia mi-a placut, varianta aia e interesanta, FARA a fi limitativa ca spatiu de existenta. Restul insa... pareau cusete de tren..., ca sa nu zic o imagine mai... sumbra.

Oricum, in apartamente de bloc, e foarte greu sa realizezi abordari moderne, spatii nesimterice, jucause si ascunse :))). Asa ca, noua, celor ce stam la bloc, ne ramane o singura varianta: "nesimetria si jucausenia" sa o realizam prin firea noastra, ca altfel, la mana "cartii tehnice a blocului", am ramane prea liniari si fara de surprize...

Nu am de ce sa ma scuz dar:
-pozele erau pentru Ilinca si au fost postate "ca idee", la cererea ei de a vizualiza ce am spus eu; am precizat, insa, ca NU AM GASIT ceea ce vroiam
-"solutiile" pentru Floric nu au fost exemplificate cu imagini ci doar cu text (si vizau posibilitatea de "a ascunnde" zona de noapte pentru a putea beneficia de mai mult spatiu in zona de zi); cum Floric nu a fost incintata de idee, n-am mai cautat
-am mai spus o data ca "re-organizarea" spatiului pentru "eficientizare" se preteaza TOCMAI apartamentelor mici; la casa, se presupune ca ai mai mult spatiu si, deci mai mult spatiu de manevra; apartamentele si spatiile mici se preteaza unor "artificii"
-din cite stiu eu spatiul locativ il alegem nu in functie de cit de romantici sintem Dar da, decorul POATE sa ne reflecte personalitatea; dar nu se intimpla prea des; cel putin nu in orasul din care provin

Ina, nu pot decat sa fiu din nou de acord cu tine! In cuget si-n simtiri!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Astazi nu m-a scos sotul la restaurant, dar mi-a comandat mancarica buna acasa, asa ca sunt multumita, chiar daca am mancat de una singura Eu i-am zis din timp ca al meu cadou pt anul asta este Leon, de atata timp i-l pregatesc Pacat ca intarzie livrarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, daca nu e un secret de stat poti sa publici aici lista de vitamine, ca nu se stie cui trebuie.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, de ce zici ca a degenerat? Unde ai citit de "comunism"? Am sarit vreo postare? Mie subiectul asta mi se pare chiar fain si imi place sa citesc opiniile voastre vis-a-vis de acesta.

Nu , nu a zis nimeni de comunism, asa am interpretat eu , era vorba de alinierea la vremurile actuale pe care o adusese Anca in discutie , chit ca eu nu consider ca daca nu ii cumpar toate prostiile de jucarii super mediatizate, nu inseamna ca am sechele din copilarie
Adica noi discutasem despre celebrul Ipad (pe care da, probabil il voi cumpara si eu candva)am sarit apoi la mobile dar in contextul folosirii excesive (unde ar putea intra la fel de usor si tv-ul , calculatorul, etc) nicidecum ca reticenta la nou

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Iar eu, acum, am adus in discutie povestea cu telefonul NU pentru a o repovesti, ci pt a o sustine pe Oli in opinia ei despre CAT si CAND oferim copiilor ceva, ca nici sa fi sclavul reclamelor nu-i bine, dar nici nu-i bine sa stai incastrat in trecutul de copil ceausist si sa anulezi orice miscare a societatii...

Ba aparea si cuvantul comunism, ca am citit eu aseara, dar cum eram de pe telefon, nu m-am mai riscat sa scriu, ca iar cine stie ce iesea si bulversam audienta! Sau, daca nu aparea ad literam, oricum era "puternic sugerat", ca mie asa mi-a ramas in cap! Si da, era vb de postarea Ancai.

Mergi la inceput

Maine dimineata merg la dr sa mai masuram copilul si sa vedem cum stam. Abia astept, dar parca vad ca zice iarasi "col lung, inchis, mai ai de asteptat cateva zile" Of parca zilele astea trec cel mai greu. Am senzatia ca n-o sa mai nasc V-am innebunit asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, acum am vazut 39+...Hai ca nu mai e mult. Spor.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Oli, daca nu e un secret de stat poti sa publici aici lista de vitamine, ca nu se stie cui trebuie.

Poze Raru
Poze noi

Pai este un program special pt gravide, dar il pun daca vrei

Mergi la inceput

Mada cum se mai simte cornuletul nostru drag?

Mergi la inceput

Floric multumesc

Mergi la inceput