Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 27

olishka spune:
Ilinca ce sot talentat ai Bravo!!! Distractie faina la restaurant diseara!!!
Andiaroro tare mult imi place ce ai scris tu acolo
Legat de telefon, eu clar nu as putea fara, dar cred ca mai conteaza f mutl si mediul in care locuiesti, ocupatia etc. De exemplu Cristi vorbeste fff mult la telefon, clar nu ar putea face absolut nimic fara. Noi si in casa vb la tel unul cu altul Il sun cand el este jos iar eu sunt sus si vreau ceva, mi-e lene sa cobor sau sa urlu. Daca plec de-acasa n-as putea fara tel caci trebuie sa sun minim la 1 ora sa vad ce face David. Plus ca-mi place tare mult sa vb cu cei dragi.
Ramona daca imi dai voie si vrei o sa-ti trimit un program cu vitamine pe luni, pe care l-am luat eu in sarcina. Este super. Eu m-am simtit tare bine de la ele.
Legat de paracetamol, este bine sa-l ai in casa. Am facut in sarcina asta o febra de nu ma puteam nici ridica sa le dau de mancare la copii. A fost tare, tare nasol si singura chestie pe care am avut voie s-o iau a fost paracetamolul de la care mi-am revenit miraculos. Bineinteles la recomandarea medicului ginecolog. Asa ca eu zic ca este bine sa-l ai in casa, mai ales cum tu nu ai pe cine sa trimiti dupa el. Doamne ajuta sa nu ai nevoie
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui denisamada
Ina, nu pot decat sa fiu din nou de acord cu tine! In cuget si-n simtiri! ![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

olishka spune:
Astazi nu m-a scos sotul la restaurant, dar mi-a comandat mancarica buna acasa, asa ca sunt multumita, chiar daca am mancat de una singura Eu i-am zis din timp ca al meu cadou pt anul asta este Leon, de atata timp i-l pregatesc
Pacat ca intarzie livrarea
39+

Floric spune:
Oli, daca nu e un secret de stat poti sa publici aici lista de vitamine, ca nu se stie cui trebuie.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Nu , nu a zis nimeni de comunism, asa am interpretat eu ![]() ![]() Adica noi discutasem despre celebrul Ipad (pe care da, probabil il voi cumpara si eu candva)am sarit apoi la mobile dar in contextul folosirii excesive (unde ar putea intra la fel de usor si tv-ul , calculatorul, etc) nicidecum ca reticenta la nou
|
Ba aparea si cuvantul comunism, ca am citit eu aseara, dar cum eram de pe telefon, nu m-am mai riscat sa scriu, ca iar cine stie ce iesea si bulversam audienta!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

olishka spune:
Maine dimineata merg la dr sa mai masuram copilul si sa vedem cum stam. Abia astept, dar parca vad ca zice iarasi "col lung, inchis, mai ai de asteptat cateva zile" Of parca zilele astea trec cel mai greu. Am senzatia ca n-o sa mai nasc
V-am innebunit asa-i?
39+

Floric spune:
Oli, acum am vazut 39+...Hai ca nu mai e mult. Spor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Oli, daca nu e un secret de stat poti sa publici aici lista de vitamine, ca nu se stie cui trebuie. ![]() Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() |
Pai este un program special pt gravide, dar il pun daca vrei

Olga, mamica lui David iepurasul