Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 22

Leeloo21 spune:
seara buna fetelor!
am avut o saptamana plina de febra, tuse si nas infundat...grav..duminik am ajuns cu eva la grigore alexandrescu la 12 noapte cu febra 40.6 de acasa, 40.2 la spital...impachetari in cearsaf rece su ud..groaznic...a doua zi cu tudor...febra gigant, dar am rezolvat acasa..antibiotic si o intreaga lista de prafuri, siropele si picaturi..am trecut cu bine peste tot si acum mai avem un pic de mucisori..
olga..mai ai putintel..abia astept vestea cea mare:D
eva a noastra creste ultra repede..si e din ce in ce mai frumoasa!iar lui tudi, datorita cremei aven pt cicatrizare, ii trece "figurina" de pe fata si snt tare fericita!
saptamana asta, sambata, se casatoreste fratele meu si sunt super emotionata..mi-am facut rochia si abia aste[t sa-l vad trecand prin nunta:D
sunt extra super obsita si ma bucur de mica vacanta de la facultate, si ca sa fiu un pic in subiect..si eu sunt maestra la ofilit barbatul cand face si el ceva deosebit..pt maine nu am pregatit nimic special:( iar el are 2 sedinte foto..sa vedem ce-o sa iasa:D
o seara frumoasa!

novus spune:
Neata !!
Haideti la o cafea, am pus si inimioare de frisca
Azi noapte am visat-o pe Simplyanna care scrisese un roman si pregatea lansarea , pe Olga care si ea pregatea o lansare dar nu de carte, ci de bebe
iar eu cu cateva tufete ne pregateam de mers la .... mare
, nu am retinut destinatia dar cred ca destul de departe
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !! Haideti la o cafea, am pus si inimioare de frisca ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!

chatonel spune:
Wow, novus, asa da vis frumos, sa speram ca e premonitie
Merci pentru cafea, io vin cu ceai, earl gray de data asta, tot cu lapte, bineinteles.
Aici ninge iara.
Am pe foc o gaina de la tara, am fiert ieri la ea pina au luat-o toti dracii, acum o degresai si ii pusei legumele pe linga ea.
N-am kef de nimic

chatonel spune:
Multa sanatate bolnaviorilor
Ilink, am citit si io aseara cum i-ai f**tut romantismul lui barbatu-tau si tare m-am distrat :) Bine ca te cunoaste bine si nu te ia in serios, LOL
Anca, in continuare eu nu cred ca telefonul la copii este un rau necesar. Pt mine ramine un rau... necesarul il vom vedea .... daca va aparea

ramona7575 spune:
Salutari de bine si de la mine... sunt happy, happy...
Chato - am fiert si eu ieri la o gaina de tzara pana a scazut aproape toata apa, mi-a iesit o ciorba pentru 4 portii . E drept, foarte gustoasa...
Cine face capitol nou ??

novus spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Salutari de bine si de la mine... sunt happy, happy ![]() ![]() |
E cu ochi

ramona7575 spune:
Leeloo - waw, e cumplit sa ai doi copii bolnavi. Doamne ajuta sa nu mai treci peste asemenea experiente
CASA DE PIATA fretelui tau si sa te distezi maxim !!!

novus spune:
citat din mesajul lui chatonel Wow, novus, asa da vis frumos, sa speram ca e premonitie ![]() ![]() |
Daaa si eu asa zic, mi-e ciuda ca nu mai tin minte cine era in gasca de mare

anamariame spune:
Buna dimineata!Novus, cafeaua ta e dulce dulce, cred ca de la inimioare! Ramona, care e motivul fericirii tale?Multa sanatate puiutilor bolnaviori!