Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Vad ca avem si o sarbatorita azi asa ca ii dorim multa sanatate

PETREAN

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Chatonel, cum va mai simtiti ? mai bine ? mai luati tratament ?
Insanatosire grabnica !!

merci , tot bolnavi si cu tratament

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:

Vad ca avem si o sarbatorita azi asa ca ii dorim multa sanatate

PETREAN

Multumesc

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!

multa fericire si bucurii cit se poate, petrean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna la pranz,

Noi am fost harnici si am vrut sa mergem la gradinitza,am mancat ,ne-am imbracat,am iesit afara si cand am vazut cum se circula ne-am intors in casa spre dezamagirea lui Stefan...

Intre timp, mi-am ocupat timpul cu un site super-fine, te invata cum sa desenzi, in 2 ore nu mi-am luat ochii din foaie si site, Stefan pe scaunel "desena" dupa mine si spunea "bavo mamaaaa"... vi-l recomand si voua : http://www.drawingnow.com/how-to-draw-animals.html

Ma pot lauda ca am copil mare, m-a lasat sa merg pana jos la magazin, a ramas singur in casa desenand , i-am promis ca-l scot la sanie dar nu mai fierbe ciorba asta (deh, un pui de tzara, am uitat cat de greu fierbe )

In legatura cu I-pad-ul, daca i-as cumpara lui S., cu siguranta nu si-ar lua ochii de la el, e disperat dupa tot ce inseamna butoane... asa ca, PAS...

Alexandra - chiar voiam sa intreb de tine , ce frumos iti umpli timpul in week-end

Novus - o sa te saturi de zapada, sper sa nu se intample si in restul tarii ce se intampla in S.

Mergi la inceput

Pentru petrecerea ghioceilor, nu organizam si noi o iesire la teatrul de papusi, ori altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

-am dus hun la scoala
-am ajuns la somaj...unde am constatat cu stupoare ca o fufa a reusit sa greseasca si sa-mi taie ceva ani de munca ,,,,implicit 3 luni de somaj.Si cum la noi unii gresesc altii umbla sa repare...o sa am de alegat iar...
Ati ghicit ca la coada aceea imensa am fost cu Isabella....am ajuns in Navodari am mers de am schimbat cardul(caci expirase),
-am luat hunul de la scoala si la 12 am intrat in casa.

Huna daca a facut la olita si a manca putin e fresh....
Bogdi e fericit caci lunea are si dansul,si pregatesc ,pt festivalul de folclor nonta la romani...el e vornic
Eu sunt ....f obosita...si mai vine si codul portocaliu peste noi.... si cica-i pana maine dupa pranz

Petrean la multi ani sanatosi ,fericiti si cu cat mai multe bucurii.

Insanatosire grabnica tuturor ,mici sau mari.

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

mai veniti la o cana cu cafea?

mi-au inseninat ziua pozele frantsuzoaicelor

multa sanatate bolnaviorilor mari si mici
chatonel - nu cred ca-i bine sa-i intrerupi antibioticul iziei; din ce am citit eu, cica asa se capata rezistenta la antibiotice, nerespectand perioada de administrare care sa omoare complet crocobautul, nu doar sa-l ameteasca/amuteasca temporar

spunem si noi LA MULTI ANI! si pupacim de zor pe PETREAN

noi raportam un wk fara teatru si patinuar, inschimb am descoperit cinematograful; a rezistat 90 de minute la filmuletul 3D cu pinguinii iar aseara la culcare mi-a spus ca mai vrea odata

tot ieri am folosit pentru prima data tigaia dry cooker pentru somon si cartofi; cu tigaia trebuie sa ma mai perfectionez
somonul a avut un succes rasunator (a fost prima dat dupa fooort meult tump cand nu a mai trebuit sa-i tot reper sa mestece si sa inghita si deschidea singura gura si se intindea dupa peste si chiar si dupa cartofii mnatur unsurositi bine cu unt)

sambata i-am facut pentru prima data un fel de lasagna cu carne de pui

deasemenea mi-am perfectionat si reteta de crochete

dupa cum se poate observa, am avut un wk super prin bucatarie

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Pentru petrecerea ghioceilor, nu organizam si noi o iesire la teatrul de papusi, ori altceva?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mai nu zici tu rau deloc !! sambata sigur gasim ceva in Sibiu de facut cu picii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ramona, eu la varsta asta sincer nu as risca sa las copilul singur in casa nici macar pt 5 minute , nu te supara ca iti spun, dar o nenorocire se poate intampla si in cateva secunde

Gianina, hai cu retetele aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

PETREAN - La multi ani, tufata, treci mai des pe la noi ...

Dodo- Eu nu stiu cum te plimbi cu fata pe o asa vreme, mai ales ca nu ai masina personala . Chiar, nu ai vre-o vecina care sa stea un pic cu ea ? Sau e ca la mine, NIMENI , mi-a fost rau acum un an, am lesinat in casa, cand mi-am revenit, am cautat un vecin de la et.4 pana la parter si nu a iesit nimeni

Mergi la inceput