Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Neata !!!
Poftiti la cafea !!
In continuare ninge si la noi dupa o saptamana in care vedeam zapada doar la TV si chiar se anunta coduri colorate si pe aici.
Ada a scapat de data asta doar cu muci si putine tuse de la ei deja este aproape refacuta, mama mea a fost pana la urma cea mai virusata, cu temperatura si tot tacamul
, eu sunt super odihnita dupa un wkd petrecut in casa (nu stiu de cand nu am mai stat asa linistiti cu vizionat de filme si relaxat)
Anaan la voi cum a evoluat raceala ?? sper ca ati scapat de temperatura
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
novus spune:
Vad ca avem si o sarbatorita azi asa ca ii dorim multa sanatate
PETREAN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
Neata tufete
Vad ca doar novus s-a trezit vin si eu cu ceaiul, care aproape e rece; saptamina asta lucrez de dupa-amiaza, asa ca diminetile le voi petrece in compania europassului (e noul cv european).
Sa avem o saptamina buna si nefriguroasa, ca m-am saturat de-atita frigggg cica miine ninge iar
Aveti in plan sa faceti ceva deosebit miine? Vreun cadou ceva la orizont? Noi nu facem nik de sf valentin, dar, neavind copilul acasa vom iesi si noi la un concert ceva sapt asta si la resto.
![](images/user_woman.png)
claudela spune:
Nici noi nu avem in plan nimic de Valentine's Day...Poate in vreun weekend sa iesim pe undeva, sa ne mai relaxam...
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
novus spune:
Nici noi nu avem nicio treaba cu Valentin de import dar ca motiv de iesit la masa la un restaurant e bun asa ca il vom sarbatori
Eu sincer m-as duce la un film dar din pacate nu mai ruleaza nimic la cinematograful local, cand o sa merg la Buc asta vreau sa fac printre altele
novus spune:
Chatonel, cum va mai simtiti ? mai bine ? mai luati tratament ?
Insanatosire grabnica !!
![](images/user_woman.png)
andiaroro spune:
Mneatza...
Noi sarbatorim tot ce se poate sarbatorii, asa ca sigur o sa fac ceva mai bunicel de mancare (niste paste in 5 culori si o prajiturica, ca tot ii fac lui Alex pentru la scoala) si ii dau un DVD cu un film muzical(nu mai stiu cum se
cheama) in 3D (ochelari inclusi). Cheltuiala a fost minima
, ca l-am luat la reduceri, dar am zis sa-si foloseasca noul lector DVD si boxele alea, care ne-au dat bugetul peste cap.
Am uitat sa va zic, i urma chefului lui Alex, Anastasia s-a ales cu un ochi invinetit. Daca n-a vrut, sa se joace la locul pentru varsta ei, i-a dat un baietel mai mare un cot in ochi, cand trageau cu
tunul cu obuz din burete. Cica a fost rabunata, ca l-au balacarit fetitele (invitatele lui Alex) de a plecat cu coada intre picioare de acolo si nu i-a mai trebuit tun. Cum sa le raneasca prietena
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexAndra_81/AlexAndra_81.jpg)
AlexAndra_81 spune:
Neata si de la noi!
Aici zapada cat cuprinde, frig si de aseara ninge in continuu. Nu ne-am incumetat sa plecam la Buc la spectacol, i-am trimis biletele lui frate-miu, dar nici acasa n-am prea stat, numai prin vizite, la "cumpataturi" in Kaufland si prin mall. Amalia e bine sanatoasa dar si saptamana asta o tin acasa, la caldurica. Cred ca a si uitat cum e la gradi, implinim in curand o luna de cand n-am mai dus-o.
Am vazut poze cu micuta frantuzoaica care e tare tare dulce
Am vazut si poza Olgai de pe fbk care emana atata tandrete
Lagat de ipad, la noi a fost cea mai buna investitie (initial cadou pt mami ) si singura 'jucarie' de care e inca interesata dupa un an jumate. A invatat cifre, litere, cuvinte in engleza,coloreaza, deseneaza, joaca tot felul de minununi, isi pune muzica, desene etc. N-am avut surprize sa dea de situri violente sau de alte minuni, oricum sunt sigura ca exista programe de blocare a unor astfel de situri si programe de supraveghere a copilului, asa cum sunt si pt calculator. Acum il foloseste dimineata vreo jumatate de ora, chiar cand se trezeste si uneori cand se duce la somnicul de pranz, in timpul zilei foarte rar isi aminteste de el. Pentru mine gadgetul asta a fost mana cereasca in perioada (de vreo 4-5 luni
) in care se trezea zilnic invariabil la 5:00, dar daca ii dadeam ipadul ma mai lasa sa dorm o ora (fericire maxima pt mine
) asa ca da, a avut si functie de baby sitter, si ce bine a mai fost
. Deocamdata noua nu ne-a adus decat avantaje, n-a creat vreo dependenta, uitam uneori de el si cate o saptamana, a inteles ca e o jucarie scumpa si ca nu-i bine s-o tranteasca (e foarte rezistent a propos) si ne ajuta sa mai castigam (eu) cate o ora de somn sau cate un moment de liniste in care pot sta si eu pe forum
, n-a abandonat restul jucariilor si povestea de seara ramane in continuare momentul nostru preferat al zilei. In jurul nostru putini copii au ipad asa ca nici mie nu mi-a fost dat sa vad ce povestiti voi acolo. Copii dependenti de console si psp-uri am vazut in schimb o gramada. Cheie e moderatia in toate, zic eu.
In rest, jucarii am cumparat si eu o gramada de-a lungul timpului, uneori datorita recalamelor de prin reviste, recunosc (dar asta e valabil si pt tot felul de produse pt noi, nu doar jucarii, deh, curiozitatea de a incerca ce e nou ). Unele au incantat-o, altele mai putin. Inca nu a cerut nimic din ce vede la reclame, in schimb in magazine vrea de toate, trebuie sa duc o mare munca de lamurire cu ea inainte sa plecam de acasa, dar daca ii explic lucruri logice si pe intelesul ei zau ca pricepe si nu insista, dar daca ajungem intamplator in magazine si nu am apucat s-o instruiesc inainte e jale . Jucarii are si scumpe si ieftine, evidet ca nu face diferenta intre ele, ea e incantata de desenat, plastilina, jocuri de rol, joaca cu si de-a printesele (astea chiar n-au fost bani aruncati ca le iubeste pe toate de numai poate
) si bebelusi, cu care se joaca de-a mama tare frumos. Isi gaseste de joaca si fara jucarii, nu-i bai (ieri s-a jucat toata ziua cu o cutie de branza topita de ex
) dar se joaca frumos si cu cele cumparate din comert. Inca o data, aceiasi concluzie, moderatia e cheia.
nu mai verific ce-am scris, intelegeti voi, sunt sigura
Amalia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexAndra_81/AlexAndra_81.jpg)
AlexAndra_81 spune:
Planuri pt maine nu avem, doar dk ma surprinde sotul cu ceva, dar nu prea cred
La film am fost aseara, un film usurel "Calatorie spre insula misterioasa" parca se chema, dar a fost chiar dragut si sala plina ochi.
Saptamana trecuta am fost in schimb la "Misionarul razboinic" un film cu G Butler (caz real) la care am bocit de-am iesit cu ochii rosii si iritati si n-am dormit toata noaptea dupa. Ingrozitor ce se poate intampla in lumea asta
Amalia