Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***398***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Mi-am aranjat parul, mi-am facut unghiile si acum ma duc sa citesc.Ce bine a fost acasa...de maine iar la servici si pe vremea asta, nu prea imi vine.Ina, eu o fac simpla ca mi-e lene sa ma complic.Pun niste paste la fiert, jumatate de punga, cutie.Dupa ce fierb le scurg si le pun intr-un vas de yena,unde pun: branza-din ochi, smantana-1 cutiuta si adaug 2 oua batute.Dupa preferinte mai pun stafide daca vreau mai dulce sau sunca.Dupa care o las la cuptor pana se rumeneste un pic.Sotu mai inventiv a facut intr-o zi cu morcovi si telina, eu nu am mancat, dar el si soacra au spus ca a fost buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

novus, merci pt organizare

mie mi-a scapat ce fel de serbare facem pentru ghiocei

Pai ideea intalnirii a avut-o Inapreda si anume sarbatorirea ghioceilor la 3 ani

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

bravo ina

acum ideea e, cum ii vom sarbatori? ce chef facem?
ca izia abia asteapta sa mearga la kef de copii

Mergi la inceput

denisamada, multa sanatate familionului!

si noi tot bolnavi sintem, io nu inteleg cum motanul dupa o saptamina de medicamente (fara antibio, ca nu i s-a dat) tuseste inca ca un magar, ca io, dupa 3 zile de antibio am tot capul cit kina si doar izia s-a facut bine, dupa o zi de antibio la ea deja nu mai e urma de boala, dar continuam (prosteste? ) cu antibio pina la 5 zile....

gige, si noi am venit fara fata acasa si e casa goala... pustie pare si avem doua saptamini de trecut fara ea.

Mergi la inceput

nu stiu daca vi se intimpla, dar eu vorbesc si in gind cu voi, imi spun pasul si primesc si sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

nu stiu daca vi se intimpla, dar eu vorbesc si in gind cu voi, imi spun pasul si primesc si sfaturi

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mie mi se intimpla
Da' io vorbesc in gind de cind ma stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bine, Floric, astept cu interes; nu am inteles: sotu' vrea mai mult spatiu in dormitor? Sau e vorba despre o camera cu "functiuni" multiple: dormitor SI camera de zi?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

DA. Aici ai inteles bine. Este camera in care dormim noi. De fapt, apartamentul este de 3 cam. Dar locuim cu patintii mei. Si d-aia vrem mai mult loc in camera noastra. Oricum Rares are loc in fiecare camera, cel putin in sufragerie (unde doarme tata) acolo e batalionul central de jucarii. In dormitor la mama (unde teoretic, doarme si el) e alt sac si alt spatiu pt jucarii. In dormitor la noi este fff multa mobila si patul pe mijloc.Abia ai loc sa te misti. LA sifoniere nu avem cum renuntat asa ca am zis sa micsoram patul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Am revenit de la Crama Veche. Unde Rares a stat linistit o bucata de vreme, cat s-a saturat de pizza dupa care a tot cerut la wc. Pana m-am prins de ce. Bine, stiam eu ca nu motivul principal este firescul pt care mergi la wc. Ci colacul de la wc. SA apese pt buton si sa se tot miste celofanul cela.

Apoi am mers o tura pe faleza. Bine, ca nu ne-am dat jos din masina. Am vazut ce pana acum nu am vazut. Dunarea inghetata. Bocna. Dintr-un mal in altul. Am zis poate maine dau o tura cu aparatul sa imortalizez. Doar unde se trece cu bacul este sparta gheata controlat, facuta o "poteca" pe apa, pe unde trece bacul.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, am inteles. Cind ai vreme si DACA ai chef, poti pune o poza cu camera Nu ai posibilitatea sa muti un sifonier ca, dupa plural, am inteles ca ai mai multe? Si, eventual sa mergi cu "depozitarea" pe vertical? Asa mai poti scoate din mobila. Scuze ca ma bag ca musca-n...

Mergi la inceput

Ina, in zadar am cautat canapele. Am gasit o gramada de siteuri dar nu cu ce am vazut in mgazin. Peste tot gasesc o simpla imagine de un denu imi dau seama daca e ce caut eu.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Floric, am inteles. Cind ai vreme si DACA ai chef, poti pune o poza cu camera Nu ai posibilitatea sa muti un sifonier ca, dupa plural, am inteles ca ai mai multe? Si, eventual sa mergi cu "depozitarea" pe vertical? Asa mai poti scoate din mobila. Scuze ca ma bag ca musca-n...

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Nu numai ca nu pot renunta la sifonier, ci voi aduce unul din camera mamei in dormitor. Stiu e de-a rasul plansul. Am decis asa ca sa facem acolo mul tmai mult spatiu, unde pe viitor vom face camera lui Rares. In spatiul liberat de acolo vom pune un birou (de fapt o masa de calc) si sa aducem cortul in care se joaca el care acum e in sufragerie.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput