pat etajat camera copii

pat etajat camera copii | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Salutare!
Am si eu nevoie de o opinie- vrem sa schimbam mobila in camera copiilor si cel mare isi doreste foarte mult sa stea la etaj in patul lui etajat. Si cum din lipsa de spatiu, asta ar cam fi singura varianta, as vrea sa-mi spuneti ce idei aveti, cum e bine in timp, ma gandesc ca vor folosi camera asta cel putin 7 ani de acum inainte. Baiatul cel mare are 5 ani si cel mic 1an si jumatate acum.

Noi ne-am gandit la urmatoarele variante-
1. cadru de lemn, pat de o persoana la etaj si canapea extensibila jos, in ideea ca cel mic care e inca mic paote va mai dormi cu unul din noi si nu incapem in pat de o persoana
2. cadru de lemn, pat de o persoana sus si pat de o persoana jumatate, adica nu 140 cm latime ci 110. Dar nu stiu daca gasim saltea. Se poate face pe comanda? cam cat poate sa coste?

E o idee buna cu scarile de la pat care sunt de fapt sertare?

Stie cineva de unde se pot cumpara astfel de paturi?

Multumesc foarte mult pentru ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Am vazut ce cauti tu - varianta cu sertare/trepte in depozitul tamilia din Bucuresti. E si foarte colorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Da, se fac si saltele la comanda, relaxa facea sigur.

Edit, ca imi vin idei pe masaura ce raspund - am cumparat si noi pentru fetita saltea saptamana trecuta. Gasesti si asa pe piata multe combinatii de dimensiuni, s-ar putea sa nici nu ai nevoie sa comanzi.

In plus, la varianta cu patul mai mare dedesubt nu prea inteleg cum ai monta cadrul pe el pentru un pat mai mic... dar poate cineva care se pricepe te poate ajuta. :) La Tamilia am vazut si paturi etajate la care cel de deasupra avea un dulapior, nu mai stiu exact cum arata ca ne uitam de altceva atunci dar ideile nenisorului care avea standul ala erau interesante.

Varianta pat si dedesubt canapea o au si la Ikea, puteti sa testati si sa vedeti cum va simtiti si sus si jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

crissteo, poate te inspira www.dropshots.com/vladis#albums/camera%20copii" target="_blank"> pozele noastre; mobila e facuta pe comanda, in functie de spatiul disponibil, iar ideea cu spatiile de depozitare in scari e f utila, acolo stau toate jucariile, insa la noi sunt dulapioare, mai incapatoare decat sertarele, iar prima treapta (adica dulapiorul de jos) este mobila, nu e lipita de restul, din motive de siguranta, cel mic avea 2 ani cand am facut camera si puneam dulapiorul doar cand trebuia sa se urce sora-sa in pat; bineinteles, cand a mai crescut a fost capabil sa o mute singur

spor la amenajari!

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Crissteo, noi am avut de la Tamilia, este undeva in prelungirea ghencea. F bine executate, si fff colorate. Scarile aveau sertare, si aveau si multe spatii de depozitare. Eu am fost mlt, dar depinde de copii. Cel mare n-a vrut chip sa doarma sus, cea mica a dormit jos mult timp, dar pana la urma la-m desfintat si n-am lasat decat patul de jos. Tot de la ei avem si sifonier. Eu sunt mlt, si le avem din 2008.

Uite poze
http://family.webshots.com/album/574014678SZkrHO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Mamici dragi, multumesc din suflet pentru raspunsuri.

Am gasit solutii la ce probleme aveam in ideile si pozele voastre. O sa merg in Tamilia sa vad ce mobila au, arata bine in pozele voastre si apoi ne decidem.
Vladis, m-a ajutat foarte mult raspunsul tau pentru ca la fel avem si noi camera, deci in pozele tale am putut sa vizualizez cum vrem si la noi.M-a impresinat grija pentru detalii, tot frumos colorat si asortat. Si noi vrem sa invioram si caloriferul.
Vreau sa te mai intreb, cum folosesc copiii tai biroul, ma gandesc cum sa facem birourile,daca 2 mai mici separat sau unul mai mare sa stea fiecare copil pe cate o latura, in functie de cum cade lumina. O sa ne prinda sigur scoala cu amandoi in acest apartament, asa ca as vrea sa facem cum e mai util pentru ei.

Daca nu gasim ceva sa se potriveasca cu ce vrem noi, o sa o facem pe comanda.

Frumoase camere aveti!
Multumesc foarte mult pentru ajutor, sanatate si numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

mezinul nostru abia la toamna intra la scoala, primul an va fi ok deoarece sora-sa va invata dupa-amiaza, anul urmator vor invata amandoi dimineata, loc pt al doilea birou in camera lor nu mai e, vedem pe parcurs cum ne vom organiza.

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput