Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!
Raspunsuri - Pagina 3
atlantique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Eu sunt franta de la atata party si babysitting , am venit sa va multumim de urari M-am uitat la pozele lui Atlantique sunt speechless superbbbbb Somnic usor Simply,mami de fetita frumusica |
Multumim Simply! Sa va fie de bine petrecerea!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui atlantique A murit Whitney Houston, ati vazut? |
...am vazut dimineata, daaaaa....
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui atlantique Neata! Sa va zic ce a facut A acum dimi. A facut la micul dejun taica-su omleta si el se tot invartea pe langa el si abia astepta. Cand a vazut ca a terminat a deschis repede sertarul cu farfurii, a luat una mica de desert a dat-o deoparte, a luat una mare si s-a dus la el " tati, oleta...maeee, oggg". I-a dat farfuria in care ii pusese deja si A a asezat-o pe un scaun si a inceput sa manance asa in picioare si zicea tot timpul "immm .... immm...buuuna oleta, bunaa" Am ramas fara cuvinte amandoi langa el Ce face regimul din om..... |
Pupam puiul papacios!
miremia spune:
Neatza!
Simply cu putina intarziere ii urez si eu sotului tau
La multi ani!
Sper ca ati petrecut frumos.
Sorina m-am saturat si eu de zapada. Eu astept macar o primavara, sa putem sa iesim in parcul cu copaci verzi si pasari cantatoare.
Atlantique eu chiar cred ca ai gresit masura.
Adica...da, e slabanoaga alex a noastra, dar eu port 42, cum sa poarte ea 26?
Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Neatza! Simply cu putina intarziere ii urez si eu sotului tau La multi ani! Sper ca ati petrecut frumos. Sorina m-am saturat si eu de zapada. Eu astept macar o primavara, sa putem sa iesim in parcul cu copaci verzi si pasari cantatoare. Atlantique eu chiar cred ca ai gresit masura. Adica...da, e slabanoaga alex a noastra, dar eu port 42, cum sa poarte ea 26? Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mire.......da, da...bine si primavara, bine si vara...orice numai coduri din-astea nu, de ninsori, vanturi si geruri...
Cu marimea...nush cat a gresit Atlantique()...dar la jeans...si eu tot marimea 26 port.
miremia spune:
citat din mesajul lui sorina_bz [quote]citat din mesajul lui miremia Mire.......da, da...bine si primavara, bine si vara...orice numai coduri din-astea nu, de ninsori, vanturi si geruri... Cu marimea...nush cat a gresit Atlantique()...dar la jeans...si eu tot marimea 26 port. Sorina, mami de Diana si Iris |
Inseamna ca vorbim despre marimi diferite, pe blugii mei de la mango scrie 40.
_
Loredana71 spune:
Mirela,e masura de blugi 26
Ziua buna!
A nins si aici vreun cm,ce mi-e ciuda ca nu trage si aici o ninsoare adevarataO sa iesim si noi oricum un pic,chiar daca o sa-mi tuseasca iar jumate de ora,asa se intampla cand venim de afara,nu stiu de ce...Dupa boala aia...
In rest,suntem bine...Ieri a facut toata ziua o chestie pe care nu o mai facuse...Toate lucrurile pe care le intalnea prin casa,spunea ale cui sunt...foarte draguta...Si cand am intins o masina de rufe,la fiecare a spus,si corect,a cui este"mama","Loby","chico"(asta inseamna copil,si e ea)
A mai invatat sa spuna si sa arate ochi si na'(nas)Creste creste si invata,tare sunt mandra de ea....
Nyny,imi pare tare rau de isprava copiilor,asa m-a emotionat David cand se scuza el...mititelul
Simply,la multi ani sotului tau,am vazut si eu pozele,sunteti tare frumusei,Ariana e o scumpete,ce a crescut!
Atlantique,v-am vazut si pe voi,sunteti foarte draguti!
Nu mai stiu acum ce s-a mai scris,desi am citit
Am vazut ca au scris fetele de marimi...Mirela,blugii pot fi cu marimi speciale doar de jeans,cele cu 26,27,etc sau pot fi cu marimile universale de confectie,cum sunt ai tai,cu marimea 40...Domeniul meu,ce vrei,as putea sa va mai povestesc 2 ore despre marimi
miremia spune:
citat din mesajul lui Loredana71 Am vazut ca au scris fetele de marimi...Mirela,blugii pot fi cu marimi speciale doar de jeans,cele cu 26,27,etc sau pot fi cu marimile universale de confectie,cum sunt ai tai,cu marimea 40...Domeniul meu,ce vrei,as putea sa va mai povestesc 2 ore despre marimi Lara |
:)
Acum m-ai facut curioasa in legatura cu domeniul tau.
In cretacic, pe vremea cand eram tanara, imi amintesc si eu ceva de marimi ce incepeau cu 2 (mi-am amintit si de jeansii little big, care se purtau pe atunci). Probabil am ramas setata pe marimi cu 3 si 4 pt ca 90% din jeansii mei sunt de la mango, care folosesc marimile astea.
_
nyny spune:
Buna zaua. E mai paceti?
Ninge si la noi de rupe. Poate iesim si noi la o bulgareala mica mai tarziu... ne mananca undeva de prea sanatosi ce suntem, dar cica s-a mai incalzit (-3 grade).
Atlantiq ce papacios e Alex.. Si daca va doriti o surioara pt el, de ce nu treceti la treaba?..ori lucrati deja si se lasa asteptata?
Lorex multa sanatate Bobitzei. Cum mai e azi?
Sorina sarumana de cofee. Sa-ti fie de bine sedinta de infrumusetare facuta pe bucati. Doar ce-am bagat si eu epilatorul la incarcat, profit ca dorm copiii si dupa ce termin mesajul ma duc sa-mi trag o defrisare ca desi tine de cald pe frigul asta , nu ma mai suport.
Ana felicitari pt putzulica. Sa fiti sanatosi cu totii.
Dece ce baiat grijului ai mai doamna(cu sosetele)
Mire jos palaria in fata ta pt altruismul de care dai dovada. Este o mare calitate.
Alexutza ce mai de peripetii ati avut si voi cu zapada asta.
Ruxita felicitari pt stelutele albastre. Super ca si-a revenit Kay. Inteleg ca dr "sincer" nu prea a stiut ce are iar tu i-ai dat de cap pana la urma. Te-am luat in vizor cu tratamentele homeopate. Am tot vazut ca discutati pe marginea lor, eu sunt total pe dinafara insa de fiecare data am incercat produse recomandate de voi ( dr noastra e un pic paralela, daca ma duc ma baga mai mereu pe AB) am scos-o la capat. Asa ca nu te superi daca Doamne fereste la nevoie, solicit o consultatie online, nu?
Sa aveti o duminica... frumoasa si calduroasa. Va .
Mamica fericita de Mara si de David