Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Multumesc de raspunsuri, deci suntem si noi in grafic cu somnul. Alex nu te superi ca iti zic, mi se pare ca Yannis doarme prea putin.

Mai am o intrebare, m-ar tenta si pe mine o vacanta pe afara cu copilul din dotare. Nu stiu insa cum sa procedez, sa-mi iau singura biletele de avion si sa-mi rezerv cazarea sau sa iau un sejur de-a gata?

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Unde vrei sa pleci, ca depinde mult si de destinatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu...am facut gogosi impreuna cu jiji...cu forma de inima..ne-am pus aman2 in pat latv...si am degustat bunatatile..

a venit si tati...pe la8...si na...elde obicei e dragut si atent....
mi-aadus un tort( nu ma omor)...flori si o poseta:))....
pe mine asa ma distreaza cand imi ia el chestii de tre sa le iau eu...si trateaza subiectul cu seriozitate...iar eu...

maine nu cred ca vine tanti ca are nu stiu ce comisie pt pensie...asa ca..home...

sa aveti o noapte linistita

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DECE!

Sa fii sanatoasa, sa-ti mearga viata in plin si sa te bucuri alaturi de Jiji mic si Jiji mare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

eu...am facut gogosi impreuna cu jiji...cu forma de inima..ne-am pus aman2 in pat latv...si am degustat bunatatile..

a venit si tati...pe la8...si na...elde obicei e dragut si atent....
mi-aadus un tort( nu ma omor)...flori si o poseta:))....
pe mine asa ma distreaza cand imi ia el chestii de tre sa le iau eu...si trateaza subiectul cu seriozitate...iar eu...

maine nu cred ca vine tanti ca are nu stiu ce comisie pt pensie...asa ca..home...

sa aveti o noapte linistita

JUCARII PENTRU PITICI...

Si eu cred ca i-am facut mai multe declaratii lui "bitu mic" decat lui "bitu mare" (bitu=iubitul, eu ii zic lui iubitu" iar el imi zice bita, oare o sa ramana cu sechele???)

Sa te bucuri de cadouri!
Nu cumva a fost poseta din vitrina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca
La multi ani
Cine sa traiasca, cine sa traiasca
La multi ani
Draga noastra Mihaela sa traiasca
LA MULTI ANI!

Draga noastra gazela,
Sa ne traiesti o mie de ani si sa ramai mereu la fel (mai putin in privinta kg, nu ca nu ai arata bine si asa, dar stiu ca iti doresti), sa ti se intoarca inzecit toate lucrurile bune pe care le faci si sa te iubeasca JIJI si jiji toata viata!

Scuze de intarziere, imi scoate Mara peri albi cu adormitul....

Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

La muuuulti ani frumosi
,plini de dragostea celor din jur,cu multa sanatate si un gram de noroc sa ai,
si tu sa nu te schimbi niciodata!
te iubim asa cum esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Dece!

Sa fii sanatoasa, norocoasa, iubita si implinita alaturi de cei doi baieti ai tai, si tot ceea ce iti doresti fie sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,

Astazi dau eu cafeaua, asa ca...poftiti va rog! ...expresso cald, cu spuma de lapte si scortisoara.

Dece....simpatici tare, baietii tai, cu..."adevaraciunile" Pamelei. Sa stapanesti sanatoasa cadoul, macar era geanta care trebuie? Cu laptele princesitei....as lasa-o sa bea singura, dar nu doreste. Ba chiar face o faza aiurea...daca prinde pe noptiera bibe, cu ceva lapte ramas in el (acolo il pun dupa ce termina de baut, dimineata, pana o schimb de pijamale)...il ia, il duce la guritza, si apoi icneste a voma, isi face scarba.....sa ma bata 'al de sus, daca pricep. Daca ii dau eu laptele....nu face asa.

Danasor... mamicii inspirate, si craciunitei frumoase, cu ochi albastri. Mereu gatesti/pregatesti cate ceva special! Sper ca ati avut o seara deosebita.

Ana.....cu scuze pentru intarziere...felicitari pentru fratiorul lui Stefan! Frumosul ochios ce mai face?

Alexutzzza...moooama, ce vorbaret si dragalas e Yannis!...Iar tu...nu-i de-a mirare ca incapi in blugi cu marimea 20 si ceva, asa e!

Mire......iris doarme cam 10-11 ore noaptea(de la 22 pana la 8.30-9.00)...si cam 2-3 ore ziua, in doua ture, insumat. Deci cam tot pe la 12-13 ore de somn suntem.

Simply.......sper ca te simti ceva mai bine, azi.

Atlantique...si iris a primit de la nasa ei, la mot, un set de hainutze, iar pe tava(pregatita de mine ) i-a mai asezat niste banutzi, si un lantzisor de aur.

Trimit asa, si incerc sa revin, ca am si astazi bona la mine, si n-as prea vrea sa ma ..."surprinda in flagrant"..

O zi frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza, fetele mele dragi.....

mie nu-mi prea place ziua mea...dar tre sa fac si eu cinste nu?

daca ar fi sa va servesc cu ceva ce-mi place mie...ar trebui sa va insir toate kk nerecomandate de medici si nutrionisti....

m-as fi bagat sa fac eu niste chestii de casa bune rau dar....

asa ca va servesc cu o felie de tort cu visine ( cik e bun) dar l-as fi preferat pe cel cu fructe de padure....

si asa o pizza, o placinta de foietaj, si nici nu mai stiu...chestii din astea dietetice...

si un paharel de sampanie...

si gata.....asa trec anii....asteptam repede ziua de maine....uitand ca cea de azi nu se mai repeta...important e sa treaca frumos peste noi...si sa fim cu totii sanatosi...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, DECENUELA!

Sa ne fii sanatoasa, vesela si spirituala asa cum te stim mereu.
Esti una dintre acele prezente care au tinut odiseea unita si esti atat de prezenta pe forum incat fara tine nu mi-l pot imagina!

Sa fii iubita de Jijei forever si poate mai faci o fetita ca ai dragoste de dat cat universul!

LA MULTI ANI, Gazela!

Mergi la inceput