Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Noi am ajuns cu bine acasa pe la 6 fara ceva ca pe la 2 jumate m-a trimis sefu acasa ca...nu-i de gluma....asa ca am stat 20 de min sa dezapezesc masina si sa o scot din parcare, apoi am facut mai mult de o ora intte Mariott si Muncii se circula bara la bara si strazile pline de nameti. Am luat copilu am mers decent pana spre Obor apoi iar nebunie aproape de mine de am stat pe loc vro 30-40 de min si apoi ultima parte spre casa cam plina de zapada, dar macar era liber. Si acasa nu era chiar dezastru, am facut in total 3 ore pe drum dar am ajuns acasa, am parcat jos sa nu mai treb sa curat zapada si nu mai ies de aici neam!
Poate revin cu scrisu, mai ales ca maine nu cred ca plec de acasa, acum treb sa fug sa fac de papa!
Am citit tot, as mai fi avut de zis si de felicitat fetele dar am raspuns scurt

A! Si am ramas surprinsa de ce memorie are lumea sau poate ca am facut eu mult caz cu blugii mei 26...
Oricum acuma port in fct de model, croiala, marca 25 sau 26 sau 27. La Mango si Zara am niste pantaloni de pe vremea cand nu trecuse vro sarcina peste mine si sunt masura 34 dar toti ma mai incap confortabil, asta vara, da dar deja spre sfarsitu verii mai deschideam nasturele
Dar oricum...eu imi iau pantaloni mereu stramti, nu-mi place sa atarne cand se lasa...eu cumpar pe criteriu ca daca nu ma strange si nu ma chinui sa ii pun pe mine atunci trebs a iau o marime mai mica
Don't do it home!
Mamica de copil neastamparat Yannis

3 ore pana acasa??? woowwww!
Da sa inteleg ca ai ajuns la intalnire dimineata, nu?

De marime, nu ai facut tu caz, dar te-am invidiat eu ca dupa cate bomboane cu martipam ai papat ai incaput si in 26....( stii ca atunci am cautat bomboane cu martipan si am mancat o gramada ca imi faceai pofta...ma terminai cu cate dulciuri mancai).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
rux...arati f bine...cu sau fara fata.. de 16 ani...nu ai riduri...ai o fata f ok....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

subscriu la ce zice dece. Ruxi arati super.. ai un corp de studenta...asa ca nu iti mai fa atatea probleme...si oricum important este sa te simti tu bine in pielea ta...

Mergi la inceput

Dece sa porti sanatoasa achizitiile si sorry de poseta!
Felicitari pt olita! Luca!
A nu cere nimic la olita, daca il pun face pipi, la kk nu-i da drumul decat in pampers....Astept cu nerabdare vara sa-l las dezbracat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

eu am avut o noapte siecsi...david tot tusea si incepea sa planga, sa maraie si nu se potolea pana nu ma duceam la el in camera sa-i fac ssssss...la un moment dat mi-am pus perna langa patul lui ca obosisem de facut ture intre camere. De obicei noaptea este de serviciu sotul meu, dar pentru ca il durea rau piciorul si era umflat de cum a stat 3 ore in zapada sa ajute niste vecini blocati chiar pe strada noastra, l-am iertat si am facut eu ture. La un moment dat m-am intors in dormitorul nostru, iar David a inceput sa maraie iar...eu de obosita ce eram, in capul meu ma credeam inca in camera lui david si cu ochii inchisi m-am intors catre sotul meu si ii faceam ssssssssss...sotul meu s-a prapadit de ras....de abia pe la 3 dimineata am realizat ca david tuseste atat ca are muci, asa ca am bagat o aspirare si pe urma a bagat somn intins pana dimineata la 7.

Lali de David luptatorul nostru

Sanatate multa lui David, sa-i treaca repede!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna dimineata,

eu sunt gripata, sunt si singura cu fetita acasa , nu stiu cum o sa ii fac fata , ca abia ma tin pe picioare si nervii sunt intinsi la maxim

Va citesc , discutii f interesante , dar la ce stare am acum cred ca as vorbi numai tampenii

Simply,mami de fetita frumusica

Sanatate multa! Poti sa-i spui ca te doare si trebuie sa fi cumintica...poti fi surprinsa de cat de multe inteleg...

In legatura cu motul...am intrebat-o pe mamica...dar a insistat sa nu-i iau nimic, ceea ce nu este posibil. In general f greu scot de la ea ce ii trebuie. Si acum tinuta pt mot trebuie sa o iau eu, dar ea deja i-a cumparat ceva sa o imbrace, asa ca o sa ii iau ceva mai deosebit dar o sa o las sa o imbrace cu ce i-a ales ea. La jucarii imi este mai greu ca nu stiu ce ar fi potrivit ot o fetita de 1 an. I-am luat deja ante-premergator de Craciun. Oare sa ii iau o tricicleta pt la vara??

Eu nu ii dau lui A sirop asa ca nu stiu exact ce cantitate trebuie data, ii dau miere cu catina cam o lingurita, dar nu ia in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Cred ca o sa iau o bratara cu tot felul de chestiutze pe ea, ca imi plac tareee mult.

Super idee!
Sa-ti traiasca finutza!

V-am vazut si eu, sunteti tare frumosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

doamne ce limbarnita ati avut
eu sambata si duminica am zacut..efectiv nu am putut sa ma ridic din pat... noroc ca a fost sotul acasa ca altfel nu stiu cum as fi scos-o la capat. Frisoane, febra 39, durere de gat, de urechi, ameteala...voma noaptea...tot tacamul ce sa mai...
Ieri mi-a fost tot rau..dar macar am functionat...am avut si un interviu si un test...vedem ce a iesit
Bine ca azi sunt ok ca Dragos e acasa...sunt inchise scoli, gradinite, crese...tot...ieri efectiv am intrat in zapada pana la genunchi cand m-am dus dupa el la cresa...am innotat..drum ce il faceam in 10 minute cu el in brate a durat mai bine de juma de ora...horror...

ma duc sa recuperez ca am bagat mandrul la somn....

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Alexa, sper ca esti mai bine azi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

felicitari pentru tort si o seara frumoasa sa aveti....ca vad ca aveti toate ingredientele care sa va ajute sa vaeti o seara frumoasa...de fapt mai lipseste o sticla de vin/sampanie

Lali de David luptatorul nostru

Multumesc, avem si sampania, ar fi toate ingredientele, numai ca eu una sunt in situatie inversa ca voi, eu sufar de neatentie, sotul zice ca e din cauza ca stau acasa si ma plictisesc, de aia il bat la cap pe el care e terminat cu munca.... Poate are dreptate, dar inca nu as vrea sa ne pierdem in rutina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am culcat si eu pitica....cu cantec.

Tot ma tin sa va intreb cat mai dorm pufii pe zi. Mara de ex., doarme cam 12-13 ore: 2-3 ore ziua si 9-10
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) [/i]

La noi e un subiect greu... Probleme grele cu somnul, nu-i place deloc sa doarma, are multe zile cand nu doarme la pranz dar ca ore la fel doarme ca si Mara, 12-13,chiar 14 uneori, chestia e nu - mi pot face niciodata program dupa somnul ei, doar daca e sa merg cu masina, asa stiu ca pot s-o adorm

Mergi la inceput

Danasor, multumim!
Sorry de laptop!
M-ai terminat....tort cu martipan??? Cum il faci? Unde anume in Selgros ai gasit martipan si in ce este ca sa il pot gasi si eu.
Nici eu nu inteleg oamenii care fac complimente care numai a complimente nu suna....tot asa le trag cate o privire "graitoare".

Evyme, pt olita! I-ai dus-o pe a lui la gradi?

Ruxita, asa sunt cate unii..considera ca varsta le confera dreptate absoluta.
Si sunt convinsa ca nu ai de ce sa plangi ca din ce au zis fetele arati ffff binde!

I-ai facut astrograma cu Kay?

Dece, ati mai vb voi pe aici de cum s-a modificat atentia acordata sotului dupa aparitia puiului. Si la noi tot asa. Nu am primit reprosuri directe (doar ceva subtil, asa), dar asa este si la mine. Nu imi pot inchipui cum am trait pana acum fara el. Mai rade sor-mea de mine ca pana acum nu stiam ce sa mai fac pt sot si acum ii dau lui din ce fac pt pui.
Da si tu gatesti, nu te incurci! Ai inceput pregatirile pt ziua ta?

Mire si A doarme cam 12 ore: noaptea de la 23 la 08 iar ziua de pe la 15 - 16 pana la 18 - 18.30. Nu il las sa doarma mai tarziu de 18.30 ca se culca f tarziu.

fetele! Sa aveti o seara frumoasa!

Mergi la inceput