Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!
Raspunsuri - Pagina 14

evyme spune:
si-nca una si ma duc: cum ramane cu intalneala? Vad ca n-a mai zis nimeni nimic... Duminica? La ce ora?
P.S. cica n-a trecut un minut de la mesajul precedent Ce ma enerveaza regula asta...

decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimi si de la Buzau... ![]() ![]() Saru-mana de cafea, Dece... ![]() Atlantique...sorry de cazatura, sper ca esti ok acum...simpatica faza cu dl. Goe al tau.. ![]() ![]() Lali...mi-a placut lectia voastra de anatomie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O sa scriu pe bucati...pe masura ce recuperez...ca ati luat o mare viteza.... Sorina, mami de Diana si Iris |
ca mi-ai amintit de lectia de anatomie...recunosc nu sunt prea pudica..asta asa , in general si jiji e ink pasionat de tt....mai nou le pupa...

Mihaela,

Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalitica2000
nu-ti inchipui ca eu n-am emotii...am o gramada, exact pentru drum, dar am hotarat sa plecam toti incolonati pe la 11 seara si numa bine dimineata pe cand se trezesc copii ajungem si noi acolo. Am inteles ca facem vreo 10 ore. Si noi mergem tot cu casa dupa noi...mai exact cu bucataria dupa noi...blender, borcanele, diferite mancarici pentru david, ca la cat de fitzos este musai sa avem de fiecare data ceva de back-up. Si eu am fost reticenta la inceput, dar prietenii nostri atat au tras de noi, pana am zi da mai, hai sa o facem si pe asta...sper sa fie bine...o sa va povestesc dupa ce ne intoarcem... Lali ![]() |
pana la salonoic faceti vreo 7 ore....chiar 6daca se merge bine...
si eu sunt fan grecia...imi place stilul lor de cazare...aka camera cu chicineta si tot tacamul...nu c-as fi fc mancare dar asa...o coffe dimi...etc iar mancarea lor.....turbez dupa ea

sigur o sa fie bine...si o sa-i placa la nebunie...
cred c-ati iesit f bine lapret...
si la turci vz eu inchirieri de vile.cu catecamere vrei la preturi wooow....dar...eu nu mai am chef sa fac nik...nici macar sa astept mancarea la restaurant...cu gandul ca face cupilul ca trenul cand mi-elumeamai draga...de aia am ales all....desi ma sperie treba asta avand in vedere vointza mea imensa de ama abtine de la mancare

Mihaela,

JUCARII PENTRU PITICI...

decenuela spune:
iar sunt eu singura pe aici...
genti...pai am cateva...am dat f multe...imi plac astea mai mari...ca-mi pun in ele inclusiv laptopul...dar...nu am una care sa ma dea pe spate...am folosit mai mult din alea de zicea mire...ca sa pot sa am mainile libere...
sorina...wow...ma uimeste faptul ca esti atat de ordonata( in comparatie cu mine) sau mai degraba meticuloasa...eu sunt praf la capitolul asta...
auzi mami...n-ar trebui sa o lasi pe mall-ista sa bea singura laptele???? e fata mare...acusica trece drumul la o apa plata
cred ca poti fi considerata...martira pe aici...pe bune...
simpli...multa sanatate...hai cao sa treaca...ia-o si tu mai usor...nu te impacienta....o sa inteleaga si printesa ca nu te simti f bine...
evyme....53....o doamneeeeeeeeee.....ranza mea....o doamneeeeeee....
hai ca o scoatei voi pana la urma cu pipilica....
anti....ehe maica...nevoia...sau speranta ca-mi varidica cineva statuie...glumesc.....in general am fost mai matinala...eu functionez bine dimi...dupa 2....gata..bati vantul frunzili....
shmotru fac zilnic...nu am covoare....am un mop de burete care practic tine loc si de matura si ramene aproape uscat dupa ce dau...merge f repede...e spatiul mic....si e suficient sa fie cateva aruncate prin casa sa para si mai mic....iar eu urasc asta..daca as trai intr-o casa aproape goala...as fi fericita....
rux...arati f bine...cu sau fara fata.. de 16 ani...nu ai riduri...ai o fata f ok....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
JUCARII PENTRU PITICI...

decenuela spune:
si pt ca tot fac spam....
azi nu m-am dus la munca...am frecat menta...
amiesit cu jiji pe la 12...ma termina cu liftul din mall...ma termina...l-am adus urland...ca el vrea cu..itul...
s-a bagat prin apa...s-a udat la picioare..etc...s-a indragostit de o cioara si vroia sa se urce pe sarma dupa ea...si tot tacamul care a urmat.... dar....dupa un pranz copios( un bibe de lapte) a adormit in 3 min in brate la mine....si eu sunt free....respir si eu putin...
am pus un pui la cuptor...si m-0am gandit pt diseara sa fac niste gogosi...sub forma de inima( sper ca am forma )...ca sa nu treaca ziua de azi asa...fara love...
si pt ca tot sunt la ora adevarului sunt un pic asa...supi in sinea mea. nu stiu ce s-a intamplat dar de candil am pe jiji....universul meu se invarte in jurul lui. lui ii fac tot felul de declaratii de iubire( de altfel eu cam scumpa la astfel de vorbe)....rad etc etc...si pe ta-su l-am bg putin in umbra...si stiu ca nu e ok...si el simte asta...noroc ca vine fff obo si ingandurat de probleme...si mai trece neobservata atitudinea mea....dar stiu ca nu e bine...
voi cum faceti...?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
JUCARII PENTRU PITICI...

lalitica2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
ca mi-ai amintit de lectia de anatomie...recunosc nu sunt prea pudica..asta asa , in general si jiji e ink pasionat de tt....mai nou le pupa... ![]() ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
sunt convinsa ca or sa devina tot mai interesati de partile noastre intime. Uite de exemplu, eu nu l-am alaptat de pe David, dat fiind conditiile, drept pentru care nici nu baga de seama sanii mei...ei de cateva luni, cand ma dezbrac in fata lui se uita direct la tzitzi, vine si ma trage de sfarcuri...acu cand vede sutienul il ia in mana si spune....tzitzi mama...iar nu pot decat sa-i dau dreptate

danasor spune:
Simply sa treaca repede gripa, din pacate tine cam o zi pe putin starea de rau cu toate doftoricele
Dece si Sorina bravo pentru harniceala voastra de dimineata, mai am si eu zile (rarute) cand m#259; trezesc dimineata un pic mai devreme si ma apuca harniceala , dar in genere iubesc somnul de dimineata
Lali sa-#539;i fie de bine ciorbita, ai f#259;cut vālv#259; pe net cu ea
Evyme m#259; bucur ca incep sa fie intelegatoare la gradinita, adevarul e ca te- ai chinuit sa- l inveti fara pampers si ele sa nu- si dea un pic interesul ... Oricum felicitari pentru performanta
Eu am fost sambata in selgros si am cumparat martipan si m-a chinuit talentul si am facut un tortulet cu trandafirasi pe el, destul de ok zic eu la prima incercare. Vi l-as arata dar nu stiu daca pot de pe tableta. Oricum de abia astept diseara cand vine sotul sa m#259; infrupt, pe motivul asta am si rabdat azi de foame, am sa fac si un muschiulet de vita in sos de piper, asa ca o cina mai speciala, nu neaparat sa sarbatorim

lalitica2000 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
pana la salonoic faceti vreo 7 ore....chiar 6daca se merge bine... si eu sunt fan grecia...imi place stilul lor de cazare...aka camera cu chicineta si tot tacamul...nu c-as fi fc mancare dar asa...o coffe dimi...etc iar mancarea lor.....turbez dupa ea ![]() ![]() ![]() sigur o sa fie bine...si o sa-i placa la nebunie... cred c-ati iesit f bine lapret... si la turci vz eu inchirieri de vile.cu catecamere vrei la preturi wooow....dar...eu nu mai am chef sa fac nik...nici macar sa astept mancarea la restaurant...cu gandul ca face cupilul ca trenul cand mi-elumeamai draga...de aia am ales all....desi ma sperie treba asta avand in vedere vointza mea imensa de ama abtine de la mancare ![]() Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
prietenii nostri au pus la socoteala si pauzele de tigara si cafea

evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela evyme....53....o doamneeeeeeeeee.....ranza mea....o doamneeeeeee.... hai ca o scoatei voi pana la urma cu pipilica.... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Hai nu te impacienta atat, ca eu am 1,59m... D-aia zic ca as vrea sa ajung la 50... Daca stau sa ma gandesc bine, 53 aveam in clasa a 8a

evyme spune:
Dece, sa zici mersi ca Jiji vrea cu liftul... Sebi vrea pe scari, m-a terminat... Cum vede scari o ia la fuga sa urce (da, are si preferinte-sa urce, nu sa coboare)