Pufi de ian-feb 2010 (64)- La multi ani Dece!
Raspunsuri - Pagina 13

sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, eu sunt gripata, sunt si singura cu fetita acasa , nu stiu cum o sa ii fac fata , ca abia ma tin pe picioare si nervii sunt intinsi la maxim ![]() Va citesc ![]() ![]() Simply,mami de fetita frumusica |
Multa sanatate, Simply, refacere usoara si fetita cumintica!

lalitica2000 spune:
precum vedeti eu nu prea am chef de munca si bantui pe aici...mai stau un pic si merg sa mananc o ciorba de perisoare...deja mi s-a facut pofta...

miremia spune:
Simply sanatate multa si printesa intelegatoare!
Sirop de catina eu incercam sa-i dau Marei cate o lingurita /zi, nu mi-a iesit de fiecare data. Ea mananca catina asa cum e, cateodata iese pe partea cealalta la fel cum a inghitit-o.
Lali sa ai pofta!
Sorina, dece
Eu o iau mai usor cu smotrul de dimineata.
Genti...am mai multe, depozitate in cutii, le folosesc pe cele tip mesager momentan, sa am maini libere sa tin copila.
Mi s-a pus si mie pata recent pe un tip de geanta, mare, sper sa o achizitionez curand. Cumpara martisoare de suflet si vei ajuta un copil!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 precum vedeti eu nu prea am chef de munca si bantui pe aici...mai stau un pic si merg sa mananc o ciorba de perisoare...deja mi s-a facut pofta... Lali ![]() |
Sa ai pofta, Lali...mie deja mi-ai facut o

ale1212xa spune:
doamne ce limbarnita ati avut
eu sambata si duminica am zacut..efectiv nu am putut sa ma ridic din pat... noroc ca a fost sotul acasa ca altfel nu stiu cum as fi scos-o la capat. Frisoane, febra 39, durere de gat, de urechi, ameteala...voma noaptea...tot tacamul ce sa mai...
Ieri mi-a fost tot rau..dar macar am functionat...am avut si un interviu si un test...vedem ce a iesit
Bine ca azi sunt ok ca Dragos e acasa...sunt inchise scoli, gradinite, crese...tot...ieri efectiv am intrat in zapada pana la genunchi cand m-am dus dupa el la cresa...am innotat..drum ce il faceam in 10 minute cu el in brate a durat mai bine de juma de ora...horror...
ma duc sa recuperez ca am bagat mandrul la somn....

blue_flower spune:
Si noi am facut sirop de catina alba cu miere de albine. Au iesit 2 sticle de 2l, le tinem la frigider.
Noi bem cand ne aducem aminte cu apa minerala, e cel mai bun asa, sirop pus putin in pahar, cam juma de deget orizontal si restul apa minerala.
Dani bea de la noi din pahar de fiecare data, ii place la nebunie, se stramba de la bulele apei....dar nu bea mai mult de jumate de pahar.
Voi dati siropul asa, concentrat? Nu e prea mult? Auzisem ca nu e bun prea mult, dar nu am cautat eu inca, ca nu am timp...voi cauta.

danasor spune:
Buna ziua
Ce multe chestii ati discutat pe aici...am scris dimi un mesaj luuung si bineinteles ca s- a pierdut
Mi s- a stricat laptopul si sunt cam necajita...
M-ati omorāt cu marimile... La mine treaba sta cam as : primesc complimente de felul " arati foarte bine pentru vārsta ta" sau " ce bine ca te-ai mai īmplinit ca erai prea slaba"
de le trag cāte o privire.... Dar m#259; rog voi slabi si eu odat#259;... cam devine obsesie pentru mine, de#537;i ar trebui sa m#259; concentrez la altele
Cu gentile - nu prea m- a interesat aspectul asta prea mult: aveam una neutra, mergea cam la orice, de obicei primeam cadou de ziua mea, sau īmi cumpara mama, dar de ceva vreme am īnceput sa- mi iau si eu, mai ales de la accessorize, am prins reducerile de 75% si mi-am luat vreo 3 mie, una mamei si una dragutza tare pentru A. Acum cand iesim din casa cere geanta ei
Trimit asta si revin sa nu pierd din nou

evyme spune:
Buna ziua si de la noi!
Azi am tinut piticotul acasa ca aseara cam tusea, a continuat si azi tusea, si vreau sa-l tratez din fasa... Partea buna este ca ieri mi l-au adus fara pampers, mi-a zis ca a mai facut pe el, dar a facut si la olita
Aseara ne uitam la desene si a vazut un ceas si a inceput sa faca ti-ta Noi nu l-am invatat acasa, ca nu avem ceas (decat la telefon si la calc), deci de la gradi a venit treaba asta.
Am citit tot, dar am retinut foarte putin, nici nu pot sa stau la calc cand e el, ca vrea muzica...
Vorbeati de genti, am si eu cateva, nu prea multe, ca am ajuns la concluzia ca n-am ce face cu ele In general folosesc un ghiozdan (si d-astea am mai multe) si o gentuta mai sport asa, ca nici eu nu-s cine stie ce eleganta intruchipata
Program de dimineata la mine se apropie de zero. Eu am o grava problema, in sensul ca-mi place sa dorm tarziu dimineata, dau randament mai mult seara, ceea nu se prea pupa cu serviciul. Mi-e groaza cand o sa incep... O sa ma trezesc la 6, spalat pe dinti, fata etc, imbracat, pe la 6 jumi tre` sa trezesc piticul, ca si asta se lasa greu dimineata, alergat prin casa ca sa-l imbrac chestii d-astea. La 7 si 10 trebuie sa iesim pe usa, ca la si 18 minute pleaca masina(ratb-ul), sa-l las la gradi si apoi fuga la munca (programul meu incepe la 8 jumate, dar probabil ca n-o sa ajung chiar la fix...) Sa fac mai multe dimineata ar insemna sa ma trezesc de la 5 si deja e prea mult pt mine...

Ruxita spune:
si eu arat foarte bine pentru varsta mea... dar numai daca le spun ca am o fiica de 16 ani!
si o clienta cu care n-a iesit o treaba prea buna, mi-a spus ca ea are de 3 ori varsta mea, deci cum indraznesc sa-i zic ce-i ziceam?! (de unde rezulta ca ea avea 90 de ani... cam batrana pt campul muncii...)
arat de fapt asa cum as vrea sa arat la 40!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

evyme spune:
hmmm... cu marimile, eu am reusit sa mai slabesc vreo 2 kg, ca o cam luasem in sus pe cantar, dar idealul meu e sa ajung la 50 kg (acum am 53) In general port 36, habar n-am cum vine la blugi, ca nu mi-am mai cumparat dinainte sa raman gravida Am primit in schimb de la sor-mea, care a mai slabit si ea, si imi paseaza mie pantalonii (ea este acum la 49 kg); noi ne-am cam potrivit mereu, cand eram mici si mergeam la cumparaturi cu mama ne cumparam cam aceleasi haine, dar culori diferite, ca sa le schimbam intre noi si sa avem garderoba mai mare