Lupta cu iarna

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Alex Sara,adica ce vrei sa spui ca s-a rasturnat carutza cu nesimtzitzi in zona aia Galatzi Braila?De asta nu esti de acord cu ce am spus?Sa intzeleg ca voi doua atzi fost prezente si stitzi cum sta treaba deja????

Genul asta de generalizari ii sunt caracteristice Selenei,de ce si cum ,stim cu totzii,insa daca ea isi permite sa le faca publice,si eu imi permit s-o contrazic!(la generalizari sa fim clari,ca eu n-am afirmat ca zona e lipsita de nesimtzitzi!Doar ca nu e singura(zona),dar asta nu se vede si mai ales dintr-o anumita zona!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andacos, eu am intalnit nesimtiti si la maica-mea acasa, si la Cluj, si la Iasi, si la Galati, si la Braila.

Doar ca la Galati mi-au sarit mai pregnant in ochi, deh, ii vedeam des.

Dar nicaieri nu mai am curajul sa fac observatii. Ca risc sa ma aleg cu apelative/injuraturi/chiar mai mult.

Iar faza cu "de ce si cum, o stim cu totzii", nu o inteleg. Fii buna si lamureste-ma, daca tot ai spus-o.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Pai ai raspuns tu singura,"iubesti"efectiv prin totzi porii zona aia!Se "transmite dragostea"la fiecare postare!

Dar hai ca suntem of topic!Nu mai generaliza si gata...problema e rezolvata!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Pai ai raspuns tu singura,"iubesti"efectiv prin totzi porii zona aia!Se "transmite dragostea"la fiecare postare!

Dar hai ca suntem of topic!Nu mai generaliza si gata...problema e rezolvata!

Dana

Io n-am avut idei preconcepute referitoare la zona asta. Au avut altii, cu ele am plecat de acasa - "la cutzitarii aia te duci?" Sunt din ciclul "oltenii sunt prosti de bubuie, iar moldovenii, de se-mprastie" (sau invers), "moldovenii sunt niste betivani si niste imputiti", "ardelenii sunt inceti la minte".

NU subscriu.

Edit: iar capitele de gunoi lasate sa zaca prin parcuri, sa scurme copiii cu mainile in ele, mucurile de tigara care impanzesc bulevardul (asa ii spune aici unei anumite zone), cadavrele de animale lasate sa putrezeasca in soare, vecinii pe care ii apuca ciocanitul duminica, la 7 dimineata, tinerii care nu se sinchisesc sa curete dupa ei si sa arunce ambalajele la cosul aflat la 1 m distanta, m-ar deranja ORIUNDE.

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Ba da(subscrii),cu succes!

editez ca ma bulverseaza rau chestia cu "altzii au avut"!!!!!!De parca tu esti un robot indocrinat cu un program!!!!

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Ba da(subscrii),cu succes!

Dana

No, daca de la tine asa se vede, io ce sa-ti fac? Uita-te si de pe partea ailalta a geamului...

Suntem complet off-topic, asa ca, ramane cum am stabilit.

Edit si eu: am ignorat chestiile alea. Ba chiar am vrut sa ies dupa paine la 1 noaptea, asta in 2007, cand locuiam cu socrii, si a sarit soacra-mea ca arsa, ce, vreau sa ma violeze vreunul prin boscheti? Am ramas cu ochii mari, io nu stiu de-astea...

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Pai si cin' te-a violat in drum spre piine?

Hai...lasa,nu numai ca suntem offfffff,dar e si tirziu!!!!

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Pai si cin' te-a violat in drum spre piine?

Hai...lasa,nu numai ca suntem offfffff,dar e si tirziu!!!!

Dana

Da' crezi ca am apucat sa ies din casa? Nici vorba, nu m-a lasat, a zis ca raspunde pentru mine, ea nu ma lasa...

Chiar zilele astea am intrebat serios daca orasul asta chiar prezinta asa risc important de infractionalitate, si cica ar fi...

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

da...spune soacra ta!

Noapte buna,Selene!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

www.hotnews.ro/stiri-esential-11534058-fotografia-saptamanii-batrana-care-curata-singura-zapada-casa.htm" target="_blank">Baieti si fete, puneti mana pe lopeti!

Mergi la inceput