Lupta cu iarna

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mie mi se pare ca de fapt postul lui Nikole,reprezinta de fapt imaginea unei generatzii!Stiu ca nu va place postul meu,dar da,eu as acred!

Acum nu stiu daca e lenea de vina,nestiintza,rea vointza,sau poate ca ei chiar cred ca asa e normal,...nu stiu,e clar insa ca asa gindesc multzi,foarte multzi tineri din Romania de astazi!

Si e tare trist!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu chiar sunt in situatia de a da zapada de trei ori ori pe zi si nu, nu e usor, e drept ca nici sportiva, nici tanara nu mai sunt... Peste 10 ani sa zicem chiar cred c-as avea o problema cu asta si n-as fi baba nici atunci. Dar n-am fost in situatia de a da zapada pan la streasina casei, asa ceva chiar n-am vazut niciodata pana acum la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza
Aviz amatorilor de viatza la tara: asta e o parte din viatza la tara, pe linga aerul curat, rosii fara ingarsamint si oua proaspete. Esti in pericol sa fii taiat de anumite facilitati orasenesti. Oricind. Si la batrinete. Eu de aia am spus la un subiect care a fost aici nu cu multe luni in urma ca nu oricine e facut pt viatza la tara.

Daca punem cap la cap scaderea dramatica a procentului de promovabilitate la bac cu miile de povesti, reclame, targuri de case, credite siropoase, anunturi mieroase care toate incercau sa bage pe gatul romanilor in timpul bulei imobiliare sutele de mii de case construite in plina duduiala economica, se cam explica surpriza multora ce-au constatat pe propria piele ca imaginile idilice din ofertele imobiliare nu se potrivesc neam cu ce se vede pe fereastra in curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Iata avem si niste activitati menite sa incalzeaza oamenii pe asa un ger:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11492107-prefectul-buzau-paul-beganu-primele-drumuri-accesibile-dupa-viscol-fost-cele-spre-carciumi.htm

Din pacate asta e valabil cam peste tot in tara. Barbati in putere nu fac altceva decat sa se duca la carciuma, de la prima ora. Asta vara eram in tara, in delegatie, pe drum (cred ca eram prin jud. Bistrita, cam asa). A trebuit sa ma conectez de urgenta la unul dintre clientii nostri, n-aveam bateria incarcata la laptop si m-am oprit la carciuma din sat sa pot sa-mi bag laptopul in priza. Era cam 9 dimineata si erau deja clienti cu paharul in fata. Iar la iesirea din sat o babuta uitata de vreme mergea catre camp, cu sapa in spate! In conditiile astea nu ma mir ca primele deszapezite sunt carciumile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11492107-prefectul-buzau-paul-beganu-primele-drumuri-accesibile-dupa-viscol-fost-cele-spre-carciumi.htm

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Am impresia ca acolo a fost un razboi politic intre prefect si presedintele consiliului judetean sustinut de primarii comunelor. Primarii si consiliul judetean probabil au spus "cine a incasat banii sa dezapezeasca drumurile", si prefectul nu i-a ajutat ca sa discrediteze pe presedintele consiliului judetean.
Presedintele CJ a solicitat sa se declare stare de necesitate si prefectul nu a vrut.
Adevarul este ca tocmai prefectul declara ca pana ieri bolnavii au fost nevoiti sa fie dusi cu elicoperul, si abia de azi au putut ajunge salvarile.
Reteaua de alimentare cu energie electrica inca nu este functionala dupa o saptamana de la incetarea viscolului si "nu a cazut nici un cap" de la regia de electricitate, ceea ce intr-o tara cu pretentii de democratie ar fi provocat "victime".

Acum o dau pe aceasi lozina utilizata si la inundatii cu oamenii lenesi care asteapta sa-i dezapezeasca autoritatile. Fotografiaza niste cetateni la carciuma si au gasit vinovatul.
Fiecare sat are alcoolicii lui 2-5 la 100 de locuitori.
Se poate spune ca autoritatile centrale "nu vad barna din ochii lor, dar vad paiul din ochii altuia".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Pe mine ma revolta teribil meciul politic dintre partide in situatii de-astea grave cand e vorba de vieti omenesti. Sa faca ala sau celalalt, e vina alora, sau a celorlalti, hai sa-i pun o piedica sau sa intarzii actiuni ca sa pice aia prost. Mizerabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Un lucru pe care nu il inteleg - poate sunt putin disconnected de realitate si imi cer scuze ... dar mai am totusi neuroni sa judec .
Aud deja ca MRU a facut o mare greseala publica cand a spus: Haideti la munca si puneti mana pe lopeti... (sau cam asa ceva)

Pai de cand munca este o rusine sau o jignire publica? Mie mi se pare un indemn util si necesar in sitatie de criza. Pai cand e zapada pana sub stresini, mai baiete e nasoala treaba, e de pus mana pe lopata. E clar ca nu se referea la bunicii si bunicutele fara putere ... ci la hojmalaii din acele sate care astepta 'autoritatile'

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

...ah deceneus, cum gasesti mereu tu cate o explicatie si cate impresii ai ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Citat:

Din pacate asta e valabil cam peste tot in tara. Barbati in putere nu fac altceva decat sa se duca la carciuma, de la prima ora. Asta vara eram in tara, in delegatie, pe drum (cred ca eram prin jud. Bistrita, cam asa). A trebuit sa ma conectez de urgenta la unul dintre clientii nostri, n-aveam bateria incarcata la laptop si m-am oprit la carciuma din sat sa pot sa-mi bag laptopul in priza. Era cam 9 dimineata si erau deja clienti cu paharul in fata. Iar la iesirea din sat o babuta uitata de vreme mergea catre camp, cu sapa in spate! In conditiile astea nu ma mir ca primele deszapezite sunt carciumile...

Carciuma intr-un sat este si alimentara si magazin de incaltaminte si de confectii.
E normal sa fie poteca la carciuma.
Ai vazut un om si daca mergeai pe ca 12 probabil tot pe respectivul il vedeai, sau inca doi in plus, iar a doua zi deca treceai erau aceeasi.
Asta cu oamenii din birt este ca povestea cu dosarele judecatorilor, care si la 1 aprilie si la 1 septembrie au cate 100 de dosare in lucru, dar sunt aceleasi 100 de la inceputul anului, la care au tot prelungit termenele.

Mergi la inceput

...da da, tocmai cumparau furouri, piscoturi si izmene de la carciuna barbatii in cauza ...

Mergi la inceput