Fulgusori de nov.dec2009 {23*}
Raspunsuri - Pagina 4
dankutza spune:
Lady am banuit ca a nascut deja si am vrut sa te felicit pentru cele 2 scumpite pe care le ai. Esti o mama implinita si iti doresc numai bine.
Roxaly Cezara are 9,560 kg si 83 cm la 2 ani si 3 luni. Voi stati mult mai bine la greutate decat noi.
My_Lady0091 spune:
Multumim, Dana!
Magda..iau FEMIBION in continuare.Si de luna vitoare voi lua 10 zile Supradyn..apoi in aprilie Osteocare...si voi alterna cateva luni
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Mihaela, tare mi-ar placea s-o filmezi pe Ema cand face pasi si sa pui un filmulet pe contul comun...cred ca s-a schimbat mult!Deja e domnisorica
Fete, dati si la inculta si ignoranta de mine un link unde pot citi ce poti manca cand alaptezi si ce nu.Dar unul ok si complet...ca asa am mai citit io balarii!Saru-mana!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
Lady, e o moda noua care zice ca poti manca orice atata timp cat nu te supara pe tine sau pe bebelusa; orice, dar cat mai sanatos !
_
Rares
A_driana spune:
lady eu am mancat aproape de toate, am evitat doar astea gazoase sau am mancat mai putin din ele....dar nu am pus in gura cafea, pepsi, ciocolata...
cum zicea si magda, poti manca orice daca tu si bebelina va simtiti bine
va pup
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
Multumesc.
Siiiiii..ce mai faceti voi, fete?
vias spune:
hello, hello
inca-s la birou, dar am primit laptopul si pe ziua de azi am terminat training-ul
Imi este foarte dor de JR, abia astept sa ajung acasa..si pana vineri mai e atat de mult....imi spune sotul ca intreaba de mine...
A_driana cred ca orice job e ok, macar pana cand iti gasesti ceva mai bun. Nici eu nu mai castig atat cat castigam, nu se compara macar...dar...e mai ok decat somajul, crede-ma! Ma bucur tare mult ca sunteti in casa noua, nu conteaza ca mai aveti de lucrat la ea, toate se rezolva in timp.
Roxyaly condoleante pentru bunicul tau , si poate ne vedem si noi curand
Lady imi pare rau ca nu stiu ce sa te invat in privinta alaptarii. Cat despre mancare, ti-as recomanda legume, fructe, supe. Mie mi-au facut rau fasolea si varza...si lui JR la fel .
Magdaz_ina ce mai fac strengarii tai?
acum va pup, mai vb maine
My_Lady0091 spune:
Pishko...am pus poze cu fetele, pe contul comun.le voi lasa acolo cateva zile.te pup.sper ca sunteti ok!
pishko spune:
Lady ai doua papusi minunate de fete...
Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si norocoase si iubite... si tu arati suuuper! bravo mami! eu nici acum nu am reusit sa ma trag asa bine...
noi suntem ok... emma face progrese, zice da cand o intrebi, dar nu stie ca face afirmatie... il imita pe mihai ca spune exact cu acelasi accent ca el... e tare haioasa...se lupta sa devina independenta si exerseaza sa mearga singurica... e neobosita... se bate parte in parte pe jucarii cu frate-su... e o pestoaica curajoasa... mihai cere sa faca la olita... ii place sa stea fara chilotei dar nu face nimic... se supara cand ii pun iar pampersul... sper sa reusim sa intelegm exact cum stau lucrurile... o s apun o seri ede poze cu emma cum se desprinde de canapea sa mearga singura ca filmulet am dar nu stiu sa-l scot
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Cu cine beau o cafeluta?
Vias- aaaaa, tu esti deja la Bucuresti?
A_driana- si eu zic la fel, este f bine ca ati reusit sa va mutati, de amenajat, o veti face voi, important este ca stati in casa voastra!
My Lady - vreau sa vad si eu pozele cu voi, sunt aceleasi care le-ai pus si pe facebook?
pishko- sunt tare dragalasi, cum se iau ei impreuna la joaca, chestia cu imitatul se intampla si la noi,Stefanut a inceput sa-l imite pe Razvan,de exemplu in dimineata asta Stefan statea pe olita si eu il ascultam la o poezie pe Razvan( a avut de invatat pt astazi), dupa ce a spus poezia, el incantat ca o stie a inceput sa o mai spuna inca odata si Stefan mi-a luat foaia din mana si ma punea sa ma uit la el , ca spune si el poezia...numai ca el o stia in chineza ...
http://community.webshots.com/user/allexa06