Fulgusori de nov.dec2009 {23*}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Ce liniste pe aici, pe unde va ascundeti? A vrenit primavare si toata lumea e afara, sau la lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua si de la mine

eu as mai vrea o ..dar mi-e ca nu mai dorm la noapte

A_driana ma bucur tare mult sa te vad atat de incantata de noul job, asta se vede si in munca depusa de tine, sunt convinsa..
Cat despre apartament, lasa lenea si hai fa poze, ca eu de mult timp iti cer sa vada si ochiu' curios

Rgagapie asa e, a venit primavara sper sa si tina..sa nu mai aud sau sa mai vrad vreun fulg de nea..ca ma apuca pandaliile
Il iau pe JR de la gradi si cred ca mergem in parc putin azi e prea frumos ca sa-l bag direct in casa...

in rest????????? nimeni nu mai zice nimic?

Mergi la inceput

si sa aveti o saptamana minunata

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Toate bune ?

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Maamaa! da` ce liniste pe-aici!
La noi toate bune... a venit primavara si in olanda, ne-au rasarit lalele si zambiliele in gradina, am scos bicicletele la plimbare in padure, frumoos! o sa pun niste poze sa ne laudam
Cred ca s-a facut frumos in toata tara de e asa liniste aici
O intrebare am si eu pentru sunshine... fetita, mandruta asta mica a mea nu da nici un semn ca ar vrea sa renunte la san... nici eu n-o fortez... mai papa asa putin inainte de nani la pranz si seara si noaptea de cate ori se trezeste .... baietelul tau cum a renuntat? ca stiu ca s-a intarcat singur... deodata asa? sau a durat asa o perioada cand a vrut, n-a mai vrut, etc? ca as vrea si eu sa stiu ce ma asteapta... daca isi ia buletinul tot atarnata de sanul meu?

Puisorii mei iubiti Mihai si Emma

Mergi la inceput

hello

da' chiar...ce liniste pe aici???

Pishko stai linistita, nu o sa atarne atat de mult de sanul tau cred ca atunci o sa alergam dupa ei sa-i mai tinem macar putin in brate si ei nu or sa mai doreasca, o sa se rusineze
Legat de caldura...cateva zile a fost si la noi cald...azi vad ca tare inorat mai este...

pupici, o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Pai i-am promis eu cand s-o marita o sa ma tin si eu de fusta ei sa ma ia si pe mine cu ea, ca asa sta si ea acum cu mine, nu ma lasa sa fac nimic fara ea

Puisorii mei iubiti Mihai si Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

...Da, corect!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

'neata

o ceva???
am si capuccino

Mai, sa stiti ca si eu ma gandesc ca acum el sta atarnat de gatul meu...si mai tarziu parca vad cum o sa stau eu dupa el....

Mergi la inceput