Fulgusori de nov.dec2009 {23*}

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

La" serviciu" , pun ghilimele ca nu sunt angajata, am mers doar cat erau baietii la cresa/gradi( ca sa ma obisnuiesc, invat, sa cunosc si alte pers. in domeniul in care spre eu sa lucrez de la vara) ca apoi sa ma pot ocupa de copii, in momentul de fata nu mai merg nici acolo, ca am inceput un curs, unde merg zilnic cate 4 ore.Astept sa termin asta si dupa Paste poate da Dumnezeu si voi avea si eu un loc de munca

Tu ce faci? Cum iti merge? La puiut, cu siguranta este doar o razvratire de moment, va trece

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu mi-am schimbat domeniul de activitate, asa ca eu pe fiecare zi descopar cate ceva....deocamdata e ok, sper sa fie asa si din ce in ce mai bine

legat de JR..si eu sper sa fie doar ceva trecator..

Mergi la inceput

' neata

vrea cineva o ?? asa..ca pentru ultima zi de iarna grea ce-am avut
la Brasov iar ninge deja m-am saturat...noroc ca maine e prima zi de primavara...si incet, incet astept instalarea ei

sa aveti o zi faina...

Mergi la inceput

si pentru ca tot vorbeam de primavara, maine la gradinita trebuie sa duc ceva fetitelor si la cele 2 teachers
Voi ce cumparati la fetite? dar la teach?
Ma gandeam sa cumpar niste zambilute pentru profesoare...dar la fetite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna seara fetilor,

Vad ca atmosfera e cam , nu am mai reusit sa intru de ceva timp sa scriu.
Maya creste, avem o problema cam mare e prea avem aproape 20 kg, de manacat mananca bine, in plus 3 sticle de lapte pe zi si .
A fost plecata la soacra 2 saptamani, foarte greu fara ea , dar acum e acasa . Am reusit sa o inscriu si eu la gradi, din septembrie incepem.
Saptamana viitoare vreau sa merg la sa vad ce spune de greutate si eventual un regima. Sper ca nu, imi va fi foarte greu daca tre sa tina regim.
Iar acum niste poze cu Maya:
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=2999303254578&set=a.2999299414482.140858.1022173200&type=3&theater" target="_blank">Poze foarte noi

EDIT: Sunt inca la lucru si imi caut un job part time, deci mai am ceva timp in plus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Frumoase poze, Ramona!
Si Sophia mananca foarte bine si e bine dezvoltata- nu stiu exact cat cantareste, dar e sigur in partea de sus a graficelor si la inaltime si la greutate. Pe de alta parte e si foarte activa, banuiesc ca la fel e si Maya...
Succes la cautat job!

Vias, eu nu stiu ce sa iti sugerez pentru fetite. E cam tarziu oricum, dar noi aici ducem la ocazii mini cupcakes sau jucarii tip Dollar Store (adica ieftine, de exemplu ochelari de plastic, mini creioane, borcanele cu solutie de facut baloane de sapun)- pe aici se gasesc la pungute jucarii care se dau celor mici la plecare dupa ce vin la zilele de nastere ale copiilor.

Allexa, bafta la curs. Ce curs faci? Cat mai ai pana termini cu scoala?

Fetelor, o primavara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

La multi ani de Ziua Femeii si cu ocazia venirii primaverii
Va ofer tuturor, chiar daca virtual, cate un martisor frumos!

Pana la urma am dus martisoare pentru toata lumea, fetite si educatoare, plus la educatoare cate un buchetel de zambile..si atat..
As fi vrut sa fac ceva dulce, dar sunt parinti care nu dau copiilor deloc dulce, asa ca am lasat-o balta...sa mai creasca si sa aleaga el ce doreste sa dea fiecarei fete
Oricum nu intelegea nimeni nimic, fetitele stiau sa vina la baietei pentru ca primeau ceva...

Dar cel mai frumoas martisor l-am primit ieri de la JR, chiar el mi-a facut unul atat de frumos, cu alb si cu rosu

Mergi la inceput

voi ma omorati cand aud cate kg au copilasii vostrii ..JR are tot 11,5 kg....deja de un an de zile are greutatea asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vias

voi ma omorati cand aud cate kg au copilasii vostrii ..JR are tot 11,5 kg....deja de un an de zile are greutatea asta

Mamica lui JR

Dar este in grafic si e bine nu?
Da, Maza e foarte energica, dar de cateva zile nu ma mai inteleg cu ea deloc, numai ce vrea ea si face niste crize de nervi si tipete si urlete, incat cred ca vecinii vor suna la Protectia copilului.

Mergi la inceput

Un martisor virtual si de la Arad.

fulgusori bolnaviori si multa sanatate.

Mergi la inceput