Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Belle, la noi nu a lipsit decat o doamna care sta in Stefanesti si a nu putut sa iasa de acolo mai multe zile. Si intr-adevar au unit grupele, ii punea la desene, nici mien u mi-a convenit dar am zis ca pt cateva zile n-o fi asa grav. Pana la urma e o situatie de urgenta, si eu am fost nevoita sa lipsesc (cand au fost gradi inchise si Vlad acasa) si am fost inteleasa, asa ca incerc si eu sa le inteleg pe ele.

Pe mine ma deranjeaza un pic optionalele astea, ca am impresia ca se fac cu picioarele efectiv. Am intrebat, mi-a confirmat educatoarea. La dansuri, cica ii pune sa faca tot felul de nazbatii de dansuri, si intr-adevar la serbarea din iarna au facut frate un dans cu un milliard de miscari rapide pe o muzica tehno de iti venea sa urli. Copiii nu stiau nimic, domnisoara, dragutza si sexy de altfel, f frumos si mulat imbracata se asezase cu fundul la saracii tatici si facea ca toate animalutele salbatice. Stef chiar i-a zis lui taica-miu “Asta a venit aici pt noi”.
La engleza, la fel, nu foloseste dra metoda invatatului prin joc, ii pune sa repete cuvinte aiurea, fara sa le traduca, bleah, mi se face sila. Oricum Vlad face in weekend meditatie la engleza cu sor’mea care foloseste jocul in a-l invata.
La muzica, san u va imaginati ca-I lasa sac ante la pian. Le canta profu tot felul de cantecele dar nu-I invata note sau sa-i lase sa apese pe clape, nimic.

Apoi, ce ma mai deranjeaza e ca vine cu fructele acasa. In afara de corn si lapte, imi umplu ghiozdanul cu fructe. Si Vlad nici nu se atinge de ele acasa. La gradi aflu ca mananca tot, deci ar manca si fructele, cred, daca i s-ar da. LA voi tot asa se procedeaza cu fructele astea?

In rest, Belle, imi pare rau de problemele medicale, cred ca se rezolva cu tratament medicamentos. Nu stiu cum e cu ovarele polichistice, dar ma gandesc ca e posibil ca,,,, chisturile sa apara si pe parcurs, nu sa le fi avut dintotdeauna, mai sunt schimbari hormonale, mai una, mai alta. Eu chiar zilele trecute am avut asa o ovulatie de puternica, un mucus cum nu mi-am imaginat sa am vreodata, si il visam atat de tare cand imi doream sa raman insarcinata. Asta pt ca am renuntat la pastile si cred ca am ovulatia mult mai puternica.

Lumi: http://www.petitchef.ro/retete/pui-in-lipie-la-cuptor-cu-smantana-fid-793190

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

cu gradi: pai la noi s-au pus de acord sa ne spuna ca pe ei nu ii platesc daca nu vin copiii toti. Pai e o minciuna ca pentru prosti.
La noi doar uneori li se dau acasa laptele, iaurtul sau fructul. In general fructul nu ajunge la noi. Ori il mananca ori il uita pe undeva. Optionalele vad ca la engleza spune niste cuvinte si stie ce inseamna. Dansul si muzica nu si-au pus amprenta nicidecum. Dans si gimnastica mai faceam eu saptamanile trecute cu ele in pod.
Eu nu ma bazez pe mancarea de acolo de aceea ma chinui seara de seara sa le fac un fel complet de mancare. As putea sa le dau un iaurtel dar mi se pare putin. Eu ii dau si mic dejun dimineata ori lapte cu cereale ori ou, gris, paste cu lapte.

Cu chisturile asta spun si eu, mi-e greu sa cred ca am avut vreo problema inainte. Probabil de la stres au aparut dar m-au terminat. Ma simt ca o leguma plus niste dureri absurde noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Alysh – ce bine suna pui in lipie cu smantana. Da-ne si noua reteta. Eu de cand sunt acasa am inceput sa bucataresc. Aseara am facut bulz ciobanesc (moldovenesc?!). A iesit delicious, chiar am fost laudata de tati si de David.
Sa stii ca nu am gresit cand am zis 3 m-am referit la mine si copii , aminteam de tati ca el nu sta cu noi, ci in birou….
Legat de jocuri , eu dau un search pe google “jocuri educative 4 ani”- http://www.jocurigratuitecopii.com/jocuri-pentru%20copii%20de%204%20ani
Lui David ii plac foarte tare cele cu carti de joc (sunt jocuri de memorie)- sunt cateva carti asezate cu fata in jos si trebuie sa le intoarca 2 cate 2 pentru a face perechi, deasemenea ii place jocul cu Thomas- un fel de puzzle- este conturul trenuletului si trebuie sa aseze partile component la locul lor pentru a intregi imaginea. Mai poti gasi: labirinturi, jocuri de colorat.
Belleane – sanatate multa iti doresc. Cunosc sentimental. Am nascut de curand intr-un spital de stat, iar dr neonatolog al fetei a fost Culcer. Nu am nimic professional cu madame, dar ca om pentru mine nu face doi bani. Te trata ca si cand erai ajunsa de pe strada, fara pic de respect. In cariera mea am avut intalniri multiple cu presedinti ale unor corporatii, cu presedinti de banci, cu echipe ale unor investitori renumiti la nivel international si nu am intalnit asa aroganta ca la un doctor roman , chiar daca ii umpli buzunarul cu bani. Bunica mea avea o vorba:”Unii destepti sunt si prosti !”

Simonix – ce dulce e Robert, imi aduce aminte de David cand eram gravi….Draga mea ti-am urmarit postarile, iar starea ta de gravi ma face sa cred ca ascunzi o fifita in burtica… Si la mine a fost mai greoaie sarcina 2, dar m-am bucurat enorm ca am fetita ! nu vreau sa te sperii, sunt si parti bune…

Eu noaptea trecuta nu am putut dormi, am tusit non-stop. La noi toata familia, mai putin Antonia suntem cu inflamatii in gat, nasul plin de secretii si tuse…
Va pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Nicole, mai e o vorba: "unde-i minte-i si prostie" si se adevereste de multe ori!

sanatate la toata familia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

simonix ce ma bucur ca bebe e bine.Lasa ca greata aia trece.Si kg cum vin asa si pleaca.Stiu ca si eu am mancat la Victor incontinuu ca sa nu simt greata, apoi cand a trecut, m-am obisnuit sa mananc mult si m-am ingrasat si tot ingrasat, dar acum sunt aproape ca inainte de sarcina
Ce scump e Robert si cum se gandeste el la tine.Mi se pare asa matur in gandire.

Noi suntem bine, Victor creste, ii cresc dintii, are 4 deocamdata, e vesel, umbla in 4 labute prin casa, merge la inot unde ii place sa se balaceasca, Julia creste si ea, cateodata vad ca se manifesta ca un bebelus(perfect normal pt atragerea atentiei), il iubeste mult pe fratiorul ei, socoteste, citeste cuvinte din ce in ce mai lungi, asa ca imediat va citi ea povesti lui Victor Noi inca avem o problema in verbalizarea emotiilor si sentimentelor, si la concentrarea pe o anumita actiune, in rest eu zic ca Julia e super ok pt varsta ei.

Ca tot vorbeati de activitati seara, noi nu prea avem timp ca Julia ajunge seara la 6:30 si pana se schimba, mananca, trece timpul, dar incerc pe cat posibil sa-i dau de multe ori activitati de genul: lipit, desenat,pictat, mai avem carti cu activitati pt copii si facem si din alea, mai construieste cu lego duplo pana apare Victor si ii distruge toata munca , se joaca cu bebelusii/papusile, ne mai jucam de-a ghiceste animalul (avem cartonase cu animale si eu ii dau indicii si ea trebuie sa ghiceasca) se mai joaca de-a facutul de mancare si apoi il indoapa pe Victor cu mancare invizibila, etc.La desene o las f rar, jocuri pe calculator nu stie ce-s alea si nu vreau sa o invat cu asa ceva pt ca vreau sa se joace in lumea reala nu in cea virtuala (ajung 2 programatori in casa ), ii mai pun muzica si ii place sa danseze pe ea.Se mai juca intr-o vreme cu trusa de doctor, dar am pus-o bine ca avea si ceva piese mici si sa nu le prinda Victor.Si asa tot timpul mai descoperim la el in gura tot felul de obiecte.
Cam atat mi-am amintit.

Ma duc sa ma joc cu piticul
Weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79
Stiu ca si eu am mancat la Victor incontinuu ca sa nu simt greata, apoi cand a trecut, m-am obisnuit sa mananc mult si m-am ingrasat si tot ingrasat, dar acum sunt aproape ca inainte de sarcina

cum ai reusit mamicule?!!!

Citat:
Noi suntem bine, Victor creste, ii cresc dintii, are 4 deocamdata, e vesel, umbla in 4 labute prin casa, merge la inot unde ii place sa se balaceasca, Julia creste si ea, cateodata vad ca se manifesta ca un bebelus(perfect normal pt atragerea atentiei), il iubeste mult pe fratiorul ei, socoteste, citeste cuvinte din ce in ce mai lungi, asa ca imediat va citi ea povesti lui Victor Noi inca avem o problema in verbalizarea emotiilor si sentimentelor, si la concentrarea pe o anumita actiune, in rest eu zic ca Julia e super ok pt varsta ei.

eu zic ca e mai mult decat ok pt vasrta ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Ce frumos e cand straluceste soarele ... am venit pe jos de la scoala/gradi -- mai nasol cu baltile, da am ajuns cu bine.
maine iesim la sanius in Herastrau

Traficul e insa dezastru, mai departe. Cat o mai tine nametii astia?

Alsyh, sa stii ca drumul la Viena dureaza 1 ora 20 min, deci daca te organizezi din timp (ca sa iei bilete ieftine) poti da o fuga cu sotul in weekend.
Si eu as vrea prof, sa am doar 2-3 ore pe zi - e un job perfect, cand ai copii (prost platit, insa e ceva)

Belleane, imi pare rau de probleme. Cunosc si eu sentimentul asta de neputinta, cand ai impresia ca indiferent ce ai face, tot prost esti tratat.
Sper sa nu fie ceva grav cu chisturile alea si sa iesi din starea asta.
Cu gradi nu stiu ce sa zic. Si la private sa stii ca exista destule chestii neinregula. Nu cred ca existe vreun loc unde totul sa merarga perfect.

Simonix, deci Robert e si el gravid prin simpatie?
Sanatate multa!

un weekend frumos tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
Stiu ca si eu am mancat la Victor incontinuu ca sa nu simt greata, apoi cand a trecut, m-am obisnuit sa mananc mult si m-am ingrasat si tot ingrasat, dar acum sunt aproape ca inainte de sarcina

cum ai reusit mamicule?!!!

alaptat zi si noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MSBB - m-am distrat copios cu "frumoasele foci"

SIMONIX - intotdeauna raman tare impresionata de Robertelul vostru, cat e el de matur si inteligent! Am lacrimat cand am citit, cred ca e topit de bucurie, cat a asteptat el bebelusul. Al meu a fost de la inceput impotriva ideii de bebe, si mai e si acum cateodata. De exemplu, de ziua lui Kevin am scris pe perete KEVIN - 1, ei a trebuit sa ii spun ca scriu Patrick, si am pus in garda pe toti musafirii, pe perete scrie Patrick si nu Kevin. Am vrut sa pun si numele lui, dar mi-a zis clar ca numai Patrick trebuie scris acolo si atat.

LILY - wow, asa zic si eu ca si LUMINEL, e mai bine decat varsta ei. Si noi mai jucam cu ghiceste animalul, sau culoarea, cu tot felul de cartonase. Ii plac mult jocurile astea.

BELLANNE - multa sanatate, si eu am avut ovare polichistice si doua fibroame, am facut un eco cand avea Patrick un an si am mers in tara, apoi dupa cateva luni inainte de a ramane insarcinata cu Kevin mi-am mai facut un eco aici si nu mai aveam nici chisturi (adica erau dar minuscule) si nici fibrom. S-au resorbit de la sine. Din tara am primit tratament cu carpicon, sa-l fac dupa alaptare, insa dupa ce-am terminat cu alaptatul lui Patrick am ramasimediat gradiva cu Kevin, asa ca n-am mai facut nici un tratament.

Multumim de idei de jocuri, ne mai insipiram si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

LILY - cred ca ajuta putin si metabolismul tau, si eu alaptez zi si noapte si nimic! Adica nu ma plang, totusi dupa lupte seculare am reusit sa dau jos 3 kg din cele cu care ramasesem dupa Patrick. Dar asta numai pentru ca am renuntat la carne si mananc multa salata si verdeturi de la 1 ianuarie incoace. Dar uite ca m-am luptat cu astea 5 kg in plus vreme de 4 ani. As mai avea deci 2 pana sa ajung la greutatea de dinainte de Patrick, dar as mai vrea inca doua sa ma simt eu bine. Sper sa reusesc cand incep serviciul si incepe frecusul, acum stau mai mult in casa si miscare ioc.

Mergi la inceput