Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Lumi, mai e cateodata dezorientata si agramata ca susnumitul , spre deliciul publicului, ov cors.
Si eu observam acelasi lucru cand o lasam pe Andra la parintii mei. Daca sunam si vorbeam cu ea doar se inrautatea treaba. Cumva ii starneam "dorul" si era mai maraita si mai supi. Mai mult, le spuneam alor mei sa nu mai mentioneze de noi , decat daca intreaba ea , da nu-i aduca aminte. Merge mai usor sa-i distragi atentia, cred.
Ai sa vezi , zboaraaaa rpd tmpul si acusi e "tati meu" acasa

DA MAI VREM ALY!

Am sa incerc sa povestesc si eu ... la mine nu exista jumatati de masura . Ori ma apuc de depanat ori tac din gura . Sper sa apuc sa depan

Nicole f frumoasa poza

azi sunt nitel doborata. L-am pus pe tati pe picioare dar simt ca ma duc io la orizontala , in locul lui . Ma simt de parca am baut de primavara pana in toamna
Si Andra horcaie de zici ca are in ea fierbatoru bagat in priza ...
Se duce tati dupa aviz pt la gradi - nici nu stiu daca se repara pana luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Aly, nici Crstiana nu mai vrea portocale de ceva timp doar mere, banane (astea sunt baza) si kiwi din cand in cand!

mama, ce va mai jucati! noi scenete nu facem...nici eu nici frate-sau nu putem sa jucam teatru...doar cu tati ii iese! poate si de-asta-i simte lipsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Lumi, mai e cateodata dezorientata si agramata ca susnumitul , spre deliciul publicului, ov cors.

ahaaa, acum am inteles

sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Asa, msBB, chiar aveam nevoie de un mesaj de asta colorat de-al tau. si sanatate multa! Is adorabili la faza asta cu stalcelile, balbutele si topica anatopica Are si Robert de lesini...mereu zic sa le notez si n-o fac.

Robert azi re-start gradinita, l-am dus dimi, il iau la pranz, asta o sa f... programul lor de somn, ca Ana deja doarme acum, rupta de la ora 7.

Mergi la inceput

mama, da' ce chef de vorba aveti

bafta la gradi Robert! sa ne spui cum se reintegreaza, Lori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

eu am, dar daca fetilii astea nu ies din barlog sa ne povesteasca una, alta sa avem si noi ce comenta

eu tocmai am terminat de mancat o iahnie cu costitza, delicioasa De obicei vinerea mananc fasolica batuta, dar azi n-au avut. dar m-am consolat cu iahnia ceea ce nu-i rau.

dupa job, caut papillon in obor si diseara mergem la curte si vreau sa le fac un pui in lipie la cuptor cu smantana. sper sa-mi iasa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

eu am, dar daca fetilii astea nu ies din barlog sa ne povesteasca una, alta sa avem si noi ce comenta

eu tocmai am terminat de mancat o iahnie cu costitza, delicioasa De obicei vinerea mananc fasolica batuta, dar azi n-au avut. dar m-am consolat cu iahnia ceea ce nu-i rau.

dupa job, caut papillon in obor si diseara mergem la curte si vreau sa le fac un pui in lipie la cuptor cu smantana. sper sa-mi iasa bun

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

sa-ti fie de bine! eu am la mine snitzele cu cartofi cu sos de mustar si usturoi la cuptor

da si tu reteta la puiul al cu smantana, please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

MsBB: bine te-am re-gasit!!! Ma bucur ca-ti aud glascioru din nou.
Ce scumpici ne prezinti tu acolo.

Fetele cu copii la gradi de stat voiam sa va inteb la voi cum a fost in perioada asta? Pe mine ma deranjeaza tare de tot ca nu vin educatoarele la gradi si unesc copiii care sunt putini in diverse sali mari cu mici. In fiecare zi cu alta doamna in alta sala.
Bineinteles ca n-au mai facut nimic educativ, doar piedere de timp. Probabil si de mancare le dau aiurea. Elena nu mai vrea de nici o culoare la gradi, ne-am certat si cu o ingrijitoare. Ingrijitoarea asta este mai nou cosmarul Elenei. Cand a intrbat-o sotul ce s-a intamplat a devenit obraznica. Imi vine sa o mut la o gradi particulara pentru ca am impresia ca sunt cumva la curent cu totii de marea chiuleala sub pretextul salariilor mici si a zapezii.
Pe mine ma deranjeaza mult,mi se face lehamete, mi se pare ca parca suntem milogi la mila statului care-ti baga oricum mana cat poate in buzunar.

Asta pe de o parte, pe de alta parte lunile trecute nu m-am simtit bine. Am simtit ca ceva e in neregula. Am facut investigatii: analize, ecografie. La ecografia generala mi-a depistat ovare polichistice. Mi-am facut programare si mi-am facut set de investigatii: eco+ pap+ control sani+control la o clinica particulara.
La eco transv mi-a confirmat aceste ovare polichistice. Doctorul la care am fost nu parea prea miscat de problema mea, adica nici n-a crezut ca au aparut aceste chisturi acum. Am facut de-a lungul timpului zeci de ecografii si niciodata nimeni n-a pomenit de asta. Asta imi spune ca au fost acolo dintotdeauna. Ma enerveaza la culme asta.
Observ asa o neimplicare si o delasare indiferent cati bani platesti parca oricum nu ajung, toti isi baga picioarele. Ce sa fac ca-mi vine sa nu ma mai duc nicaieri, dar stiu ca e undeva o problema nerezolvata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare

Am auzit imimioara de bebelache 2 E acolo, creste, e voinic :) Toate sunt bune O sa iau si un medicament contra gretzurilor, insista ginecul sa mi-l dea. Poate asa o sa imi treaca si foamea constanta ... NU va zic cat m-am ingrashat intr-o luna

Aseara i-am zis si lui Robert, aratandu-i pozele de la eco - nu stiu daca am facut bine, dar a fost in extaz Sa vedeti cu cata grija imi atingea burtica si zicea: ddaa, il simt, e acolo, acum e cat un morcov din mancarica noastra de mazare Si cica o sa creasca cat o bucata de carne (tot din mazare ) si apoi cat un ananas (???) si apoi cat un pepene uriash (ma rog, sper ca nu chiar mega uriash ). Deci e in extaz, pur si simplu, a vrut sa doarma cu "bebelushul" aseara ... azi dimineata s-a sculat si a intrebat ce face bebelushul ... Vorbeam cu o tanti la telefon si el statea cu gura pe mine: zi-i ca ai un bebe in burta, zi-iiii !!!

Apoi isi facea planuri, cum sa il invete pe bebelush sa nu bage lucruri in gura ca sunt pline de microbi , cum o sa stranga el lego ca sunt prea mici si sa nu se inece bebele.

Si inca o faza haioasa: mami, stii, cand o sa ma fac mare o sa plec de langa tine. Eu, ma prefac trista. El: nuuu, nu fii suparata, tu o sa fii mereu mama mea dar toti baieteii pleaca. O sa imi gasesc o alta iubita. Eu, trista. El: nu, mami, nu fii trista, noi o sa fim prieteni, dar imi trebuie si mie o iubita sa imi faca bebeluhsii mei Deci pazea, Mara, Lorelei sau alte donshoare care ii trec prin cale

Asta voiam sa va spun rapid, imi esta rau, mi-a fost si aseara rau rau, si noaptea, nu am dormit uf. Acum sunt acasa, caci robert probabil are impresia ca el e gravid si la scoala a vomat si cica are dureri de burta. Asa ca m-au chemat sa il ridic, e prima oara cand se intampla. Deci o sa ne culcam toti trei, eu, bebicul si Robertonele

PS nu mai vorbiti de mancare, mi se face raaaaau

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

ce frumos reactioneaza Robertone! si ce haios e!!!
el si Patrick sunt mucalitii trupei

ma bucur pentru voi, Simo!

Mergi la inceput