Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 22
Doloress spune:
LUMI - e foarte bine ca activitatea principala e jocul, asa si trebuie sa fie in copilarie, tot ce invata invata prin joc.
belleane spune:
Voi cum ati aflat ca si-a sters contul Cleo? Ca nu apare nicaieri. Poate a luat o pauza de forum. Eu o astept sa se intoarca.
Ylari: Toata lumea e irascibila,parca au innnebunit cu totii, chiar vorbeam cu cineva si ne intrebam daca mai suntem intregi la minte dupa tot ce ni se intampla. Tot ce ne inconjoara ne face sa iesim din pepeni poate vine mai repede primavara si sunt convinsa ca va fi totul bine.
Azi am fost sa o iau pe Ana de la scoala, e ingrozitor, numai balti, nu ai cum sa treci strada, cum sa mergi pe trotuar. peste tot picura de sus tre sa fii cu ochii-n paispe sa nu cazi in balta, sa nu-ti cada ceva in cap, sa nu aluneci. Daca mai ai si un copil care iubeste baltile...Am venit uda pana la genunchi, imi lipsesc niste cizme de guma.
I-am aratat Elenei gradinita alternativa, mi-a zis ca nu-i place.
situatia nu e roz la noi ca o duceam undeva la particulara si scapam de urletele de dimineata.
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress LUMI - e foarte bine ca activitatea principala e jocul, asa si trebuie sa fie in copilarie, tot ce invata invata prin joc. Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
voiam sa zic ca nu fac asa activitati ca la gradi
stiu ca e bine sa se joace
Luminel spune:
Belle, de pe FB am aflat
e decizia ei si trebuie sa i-o respectam!
chiar asa, cine face capitol nou? ca ne admonesteaza moderatorii![]()
belleane spune:
Eu nu am curent sunt pe baterie, cica la 7 vine. Imi bipaie upsul in cap, am culcat copiii.
Sa va spun ce teapa mi-am luat eu acu 4 ani. Eram insarcinata cu Elena, era prim martie-aprilie, Ana tot voia sa vada Lacul Lebedelor si nu am mai gasit bilete. Era reprezentatia teatrului Balsoi la bUC avusesera un spectacol si la cererea publicului s-a mai facut o reprezentatie. Cand am vazut afisul am luat fata si sotul si am plecat. Era la Sala Palatului. Ajungem aclo aglomeratie maxima, nu gaseam loc de parcare. Ma lasa sotul sa ma duc eu sa caut bilete si el cauta loc. Spre casa de bilete, chiar la intrare ma ia o doamna in primire cu ecuson, cu bilete, cu o pancarta pe burta. Imi vinde rapid bilete. Erau 2-3 milioane. Imi zice ca e oferta ca are 2 bilete la loja nustiu care la pret de sala. Eu neatenta nu ma uit la bilete. Le iau le platesc si intram. La usa erau si jandarmi si personal care verifica biletele si-mi zice ca sunt false. Am avut o discutie cu ei si m-au lasat sa intru intr-un final. Nu la loja dar am stat bine. Vreau sa spun ca puteam ajunge sa dau declaratii la politie din cauza excroacei. Eu chiar am crezut ca e de la casa de bilete, nu mi-a trezit nicio suspiciune.