Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lumi in gat este, are amigdalele inflamate din acest motiv si pare ca de aceea varsa. Am intrebat pediatra si mi-a zis ca sa nu imi fac griji ca sunt in luna mare de sarcina dar totusi sa nu o pup pe gurita zilele astea.
Lumi cum nu stie Criss sa coloreze? Pai la gradi nu fac activitati? Eu cred ca se rasfata cu tine, lol.
Asa era si Eva la gradi de dincolo, nu vroia sa plece, ma simteam groaznic, imi era teama sa nu creada ca ma port urat cu ea!
Vroiam sa mai spun ceva dar am uitat ce...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ylari, ooof prin ce treceti! Sanatate multa si asteptam sa ne spui ca s-a ameliorat!

Fetele, sper sa plec si eu pe la 3 si un pic sa apuc sa mai cumpar una, alta. Asa ca va pup si un weekend minunat sa aveti! Sa-mi tineti pumnii pt nasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, ea e inca la cresa activitati nu prea fac...adica invata poezii, cantecele, fac dans o data pe sapt., dar activitatea principala e jocul

am observat ca e destul de perfectionista si orgolioasa; daca vede ca nu face bine ceva, apoi nu mai vrea deloc sa-l faca

Mergi la inceput

Aly, spor la cumparaturi! si petrecere frumoasa maine! o sa fii o nasica super, stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ylari - sanatate multa ! Voiam doar sa iti zic sa nu te stresezi cu mancarea, las-o cu burta goala, daca nu cere ea, chiar nu e important aum. Important este sa bea cate ceva - mancatul si vomatul oricum o chinuie. Eu pe Robert la episoade din astea il lasam asa, nemancat, pt ca oricum nu prea dorea el, era leguma, si apoi oricum dadea afara - iar medicul imi zicea ca nu e important sa manance, ci sa fie hidratat. O sa treaca si povestea asta si o sa fie bine

Cu descurcatul ce bebi 2 si eu o voi face singura - nu voi scapa de mama, asta e clar, deja isi face planuri sa stea nu stiu cat la noi, eu i-am cam retezat-o, sincera sa fiu si sa nasc as vrea sa nasc fara ea prin preajma, deoarece e un factor de stres in plus. dar na, nu o sa scap de tot,; asa ca probabil o sa stea o luna pe la noi, apoi sigur o sa fim doar noi Si probabil o sa o chem cand o sa incep eu munca, pe la 4 luni de bebe, caci pe el as vrea sa il bag la cresa de la 6 luni si am cam 2 luni neacoperite, nu stiu cum sa fac, ori sa il dau mai repede, ori sa mai stau eu (dar asta nu vreau...) ori sa chem pe cineva. insa in lunile alea doua ... o sa fie teroare - nu suport amestecul Chiar nu stiu de ce sa ai pe cineva cu tine, mai ales cand copilul number one e mare iar cel mic nu prea face nimic :D in afara de mancat / pipi/kk si culcat. Mai greu mi se pare dupa ce bebe2 incepe sa exploreze :) Dar cu asa diferente mari de varsta (la noi 4.5 ani) il pun pe fra-su sa aiba grija de el :D Insa eu il mai am pe sotuzl meu - si stiu ca nu toate fetele se pot baza pe ajutor de la tatic, pe motiv de delegatii, plecari, munca prea multa etc.

Nicole, si eu am muncit pana la final Vineri munceam, sambata a inceput distractia si duminica am nascut; l-am intrebat pe sef daca sa vin luni la munca si nu m-a lasat

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ (9+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cum adica a plecat Cleo de pe forum????
aly spor la nasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

simonix imi place semnatura ta.Sper sa fie roz caruciorul

Imi pare rau ca si-a sters cleo contul, dar o mai citim pe fb, sau dam de ea pe ym.

Desi scriu rar, va citesc asa pe diagonala, dar nu mai am energie sa scriu, si am impresia ca nu-mi ajunge timpul si am in cap ceva proiecte si nu pot sa fac nimic din lipsa de timp, si is nervoasa, iritata si din pacate sufera cei din jurul meu.O fi de vina si iarna asta, si noptile nedormite si probabil vreo mini depresie.
In fine, deci si eu mai rar pe forum, dar nu-mi sterg contul

Weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lili ce pot sa iti spun la un pas de depresie di cred, tot din cauza vremii, plus greutati, deplasare greoaie stres cu sarcina racelile Evei si asa mai departe. Am devenit ffff sensibila si irascibila nu mai am rabdare la sv nici cu sotul pe care m-am suparat grav ca nu imi intelege toanele, si cel mai rau imi pare ca stiu ce mult ma iubeste dar stiu ce greu ii e si lui are un stress imens la sv, si ultima data cand ne-am ciondanit m-a injurat am plans foarte tare urlam de plans de l-am speriat in parcare la mall baneasa dupa o zi superba petrecuta in trei... Penultima data ne-am certat de sf valentin, ca sa vezi cadou, si atunci m-a jignit cu ceva grav, dar am trecut peste... Na si eu il supar dar nu il inteleg ptr ca eu nu l-am injurat niciodata si ultima data i-am zis ca daca ma mai injura s-a terminat, clar. Of nu stiu daca as putea sa fac asta ptr ca stiu ca ne iubim si el este foarte bun si sufletist dar a obosit si el insa imi e frica din vara incolo ce o sa facem cand vom fi mult mai obositi, sper sa nu ne batem...
Simonix faina semnatura! Am lasat-o sa doarma atunci dupa ce a vomat si s-a trezit cu 38,6 i-am dat niste apa cu lingurita apoi antitermicul si dupa jumate de ora a papat cam un polonic de supa clara cu paine prajita inmuiata in ea si bucati de morcov. Imediat a devenit vorbareata si jucausa si am facut lego ne-am uitat la desene, dupa care a venit langa mine in pat si acum doarme de jumate de ora. Acum cred ca va recupera obiseala de peste noapte ca are burtica plina si nu are nici febra.
Alysh spor la cumparaturi sa ne zici ce ai luat sa ne inspiram si noi!
Lumi lasa ca o sa coloreze ea destul. Dar eu i-as lasa creioanele si cartea de colorat la indemana poate curiozitate se apuca de colorat.
Adriana ieri ma gandeam ce frumos m-as distra si eu la munte!!! Distractie frumoasa voua! Sincer si eu tot ptr telegondola as fi optat!
Va puuuuup!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Sanatate multa bolnaviorilor!

YLARI- ai sa te descurci, ai sa vezi, noi am fost mai mereu singuri, nici in caz de nevoie nu avem la cine sa apelam si ne descurcam. Al meu cel mare a fost insa mereu la gradi. Normal, e mai greu, simti ca esti ca pe sarma, intinsa din toate partile, dar per total nu e imposibil. Acum asta mare il iubeste de nu mai poate pe Kevin (cu Kevin vrea el sa se casatoreasca cand va fi mare) acuma asta mic e gelos foc, cand il iau pe Patrick in brate se crizeaza rau, vine si ii arde cateva lui frate-su, vocifereaza si apoi ne boicoteaza, pleaca in legea lui si nu ne mai baga in seama.

Noi n-avem probleme cu cadouri la gradi, bine ca am scapat de stressul asta. De Craciun am dus cutii cu biscuiti facuti de Patrick si cu niste bricolaje facute de el, magneti cu poza lui si cu decoratii de Craciun.

LUMI - nu fi suparata, toti cred ca am luat teapa de cateva ori in viata. Eu nu inteleg oamenii astia, cu talentul lor, s-ar putea angaja cu succes in niste companii care le-ar valorifica capacitatile astea actoricesti. Sau in vanzari, mereu a fost nevoie de talente de genul asta.

Dar de ce a plecat CLEO, eu nu inteleg!

Cine ne mai schimba capitolele, GABITA, HELP!

Mergi la inceput

mamicile obosite si depresive!
Ylari, imi pare rau de certurile cu sotul! se mai intampla, nu e frumos, nu e bine, dar la ei e o forma de refulare, cred... sa injure
si eu am mai primit asa "mangaieri" , m-am enervat, am ripostat dar am trecut peste pentru ca stiu ca vorbele alea nu erau gandite

Mergi la inceput