Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Cleo, pe unde esti? cum ti-ai serbat ziua? inca la baute cu colegii?
Piggy, chiar ca pufoase - ce falcute au, sunt tare scumpe. Si ce frumos rade Mara, e asa simpatica
La teatru, vroiam sa mergem la Creanga si acolo mi s-a spus clar ca biletele pt cursul sapt. se iau dinainte. La Tandarica e mai usor si noi am mers odata cu rezervare telefonica si a fost ok. Mai e Teatrul Excelsior, dar nu au zilnic spectacole
Nicole, e f frumoasa gradina. Si noi am vrea casuta cu gradina, ar fi intrat in discutie zona Pipera, sunt multe vilute super, insa nu e vorba numai de cele 2-3 zile pe an cu zapada, ca anul asta a fost durere, vin apoi si ploi si noroieli, plus ca esti mereu legat de masina, sa mergi la farmacie, sa mergi la supermarket, sa duci copilul la gradi/scoala.
La noi mai e si mama, care nu conduce si i-ar fi greu sa vina la marginea orasului, asa ca eu cu parere de rau, am renuntat. Eu am mai cautat vile prin oras, dar ori sunt fff scumpe ( ca noi vrem ceva nou, modern), ori au doar o mica curte betonata, ori zona e naspa ... cred ca suntem si noi pretentiosi, e clar
Noi suntem patrioti (nu ca Danah) - glumesc, si mergem maine la ski la Poiana Brasov - sper sa fie frumos. Lara abia asteapta sa schieze, eu cu Annika, program de vara, sper pe la piscina
Adriana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Nadia sa nu mai aud ca-ti faci faci griji ca te plangi prea des la noi. Te rog sa te plangi zilnic, de cate ori simti, pt ca e greu! Esti o luptatoare, o invingatoare, la fel ca si Victoria, dar si acestor oameni li se mai termina energia, pt ca tot oameni sunt. As vrea sa pot face cam ce ai scris pe Fb - status shuffle-ul ala - sa pot fi azi obosita pt tine, sa-ti iau toata oboseala o zi!
Nicole super curtea, sa va bucurati sanatosi de ea!
Piggy frumoase foc fifitzele!
Lumi nici nu am curaj s acitesc,... eu-s ...pauza la istorie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
PIGGY - dulci foc fetele tale! Seamana tare bine, asa mi se pare. Si imi place culoarea lor de par, parca au suvite.
NICOLE - wow ce curte frumoasa! Tu ai facut gradinuta? Eu sper sa ne luam casa in viitori 2 ani si vreau gradina mare si bine ingrijita insa sunt afona total la gradinarit, vreau sa-mi iau carti sa ma documentez.
CLEO - unde esti? Vino cu o tratatie ceva!
NADIA - va pupam cu drag! Imi dau seama ca sunteti obosite, eu ma trezesc de vreo 5-6 ori pe noapte cu cel mic si functionez in reluare. NU stiu ce ma fac cand ma intorc la servici acusi pe 12 martie. Si eu vreau sa ma apuc de scoala de soferi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Lori, Doloress
Andreea, sa stii ca asta ma gandeam si eu azi-dimineata, ca 2 ani ma trezeam tot la 2-3 ore si am fost ok, functionam, am rezistat mult mai bine decat acum. Probabil ca e stresul psihic care isi spune cuvantul. Am ajuns, dupa un an jumate de tratament la capatul puterilor, am ajuns ca ptr. prima oara intr-un an jumate m-am inchis in baie si am plans acum o saptamana! Azi dimineata am plans cu Victoria, ca nu vroia sa o intep la deget, am inceput iar sa-i explic si m-a pufnit plansul... sunt terminata psihic, nu ma mai tin puterile... am zile, asa ca azi cand simt ca nu mai rezist. Dar stiu ca maine o sa ma simt mai bine. Aseara se uita Daddy la oferte ptr. Florida, macar 3 zile... sa vedem ce zic doctorii, daca am avea voie... dar pe 1 avem o punctie lombara si oricum, o saptamana nu putem ca ar insemna sa 'sarim tratamentul o saptamana... e dificil, asa numai ca l-am face miercuri o saptamana si sapt. urmatoare vineri. Vedem noi, adevarul e ca toti trei avem nevoie de cateva zile de relaxare... desi, acum daca o trezesc noaptea, vrea sa doarma de amiaza si nu stiu ce rost are sa mergem in Disney World cand dormim la amiaza. Ca am sta in parc pana la 11, apoi la restaurant, apoi la hotel sa doarma... apoi inapoi in parc vreo 2-3 ore, iar la masa, la culcare... of, nu stiu cat se intelege din mesajul meu...
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Cleo, sa fii fericita, sa ai parte numai de impliniri!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
![](images/user_woman.png)
Simonix spune:
Nadia - da, sa vii la noi sa te plangi, te rugam, sa ne zici cat de greu iti este, pentru ca este ceva supraomenesc, zau... Si daca ar fi numai oboseala fizica, dar si stresul asta acumulat, te termina... Nu pot decat sa te admir asa de departe, nici nu pot sa zic ca "te inteleg" ... Toate "marile" mele neplaceri sunt O NIMICA TOATA pe langa ceea ce traisesti tu de ceva vreme. Insa stiu sigur ca va trece de tot, nu stiu cat te incalzeste ideea asta in momente de maxima epuizare ... uf, dar hai, inca putin Cat despre Vicoria, ce sa mai zic, atat de incercata si uite cum rezista si cata putere are
De-abia astept sa ne dai vestea cea buna, acushica, in vara asta :)
Fetelor, intrasem doar sa va zic o perla de Robert, m-au impresionat cuvintele Nadiei insa si am simtit ca trebuie sa zic si eu ceva...
Sa va zic rapid si de Robert - azi a stat acasa cu mine, ca are un virus pe la burta si cum shedeam noi ma intreaba:
Mami, unde e tati?
Eu: Nu e acasa, nu vezi?
El: A murit?
Eu: sa ma leshinez Nu, nu a murit ("sper", adaug in sinea mea
Dar de ce zici asta??
El, calm: Ei, credeam ca a murit si de-aia nu este acasa
Ce-o fi fratilor in capatzana lui??? Oricum, dupa aceasta minunata bucata de conversatie am simtit nevoia sa il sun pe Bobo (deh, gravida
). Nu murise
Si la final: LA MULTI ANI Cleule - sa ramai aceeasi fata vesela si plina de energie (si sa imi faci si mai multe ciorbe de aici inainte, ca bune le faci )
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Of, NADIA! Te pupam cu drag, numai pot sa-mi inchipui cat e de greu, se implinesc acusi doi ani de chin in care ai rezistat ca o eroina. Esti un exemplu minunat pentru noi toate. Mai e putin mami, rezistati acolo! Dar pana la urma de ce are glicemia scazuta? Oare dupa ce terminati cu totul, revine la normal?
Pupam si pe mica printesa curajoasa!
SIMONIX - mor de ras aici! Simpatic foc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Simonix multumesc. Da, la vara, 5 luni si am terminat! Incepem sa planuim si tea party.
Stiu ca e inca devreme, dar e ceva to look forward to.
Apropo de Robert, cine stie ce-i in capsoarele lor. Zilele trecute Victoria mi-a zis ca ea asa de tare ma iubeste, ca vrea sa stea acasa cu mine toata ziua, dar merge la servici ptr. ca nu ma iubeste (logica!!! . La noi asa sunt toate conversatiile, de genul "Da... dar Nu!") Am intrebat-o de ce zice asa, ca daddy merge la servici, dar tocmai ptr. ca o iubeste si vrea sa ii poata oferi tot ce-si doreste ea. Urmeaza dialogul:
V-imi cumpara alt tv?
M- pai nu ti-a cumparat deja unul maare?
V- imi cumpara alta mami?
M- WHAT? Vrei alta mami?
V- nu, ca am una si te iubesc mult.
A doua zi s-a razgandit, a zis ca vrea sa-i cumpere daddy 5 alte mami de un' sa stie ea ca daddy nu ar avea nici timp, nici energie, nici bani ptr. 5 ca mami?!
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress Of, NADIA! ![]() Pupam si pe mica printesa curajoasa! SIMONIX - mor de ras aici! ![]() ![]() Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
![](pupic.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Multumesc, Andreea ca mi-ai dat ocazia sa ma mai 'racoresc'. Deci, ai inteles de ce e Victoria hipo-glicemica?
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
![](fetita.gif)
VICTORIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefany_p/stefany_p.jpg)
stefany_p spune:
si eu la apel sa -i urez lui Cleo multa sanatate si impliniri
Nadia, voi ati facut plangere la spital? Din cate stiu este un comitet special care se ocupa de plangerile pacientilor si sunt luiate in serios. Cum naiba sa lase un student de anul 2 sa-i schimbe medicatia?